Alle A-merken onder één dak | De leukste workshops van Nederland | Online shoppen | BBQ Shop in Kaatsheuvel
Ga naar hoofdinhoud

BBQ cursus

Volg een bbq cursus bij The Fire Station

Leer de fijne kneepjes van het betere barbecueën en volg een BBQ cursus bij The Fire Station! Je bent in het bezit van een geweldige kamado maar vraagt je regelmatig af of je wel alle mogelijkheden ontdekt hebt. En als je eerlijk toegeeft, dan grill je vaak een biefstuk – wel heerlijk mals, dat dan wel – en een paar vleesspiesjes met groenten maar verder dan dat kom je meestal niet. Zonde toch? Na het volgen van onze cursus ga je als een volleerde grillmaster thuis aan de slag. Dus: zet een streep door je drukke agenda, plan een middag vrij en geniet van een goede no-nonsens barbecue cursus.

Word beter: volg een bbq cursus van onze pitmasters!

Tijdens de cursus leren we je alles over het gebruik van de kamado barbecue, aangevuld met de beste grill-tips! Dit alles natuurlijk onder het genot van zelf gemaakte gerechten en een drankje. Verschillende technieken komen aan bod en je krijgt informatie over het onderhoud en gebruik van de universele, gietijzeren en pizza accessoires. Denk aan het gebruik van een kernthermometer, temperatuurbeheersing en het gebruik van accessoires. De barbecue cursus is er overigens voor iedereen, je hoeft niet persé zelf in het bezit te zijn van een kamado barbecue. Dit is ook een prima cursus om je te oriënteren als je een aankoop overweegt. Als je maar van barbecueën houdt!

Welke BBQ cursus kies jij?

Of je nu al jaren de lekkerste gerechten bereidt op je eigen kamado of als je pas net een kamado hebt aangeschaft en nog de basis principes moet leren, voor iedereen is er een geschikte workshop bij The Fire Station. Heb je pas net een kamado of ben je misschien van plan om er in de toekomst één aan te schaffen? Dan is een kamado basics cursus echt geschikt voor jou! Ben je al wat meer ervaren en een echte fan van rundvlees? Probeer dan de Beef Excellent workshop. Kies de workshop die het best bij jou past!

Ook in de herfst en winter

Wil je meer weten over de ins-en outs van de barbecue cursus? Neem dan contact via het contactformulier of bel: 0416 235 032. Onze ervaringsdeskundigen staan je graag te woord. Onze cursussen worden het hele jaar door georganiseerd. Achter de oude kazerne waarin onze shop gevestigd is, hebben we een grote tuin met BBQ Experience tuin. Daar worden de BBQ cursussen gegeven. We hebben de buitenruimte dusdanig ingericht dat er in de winter gewoon verder gebarbecued kan worden. Doen wij niet moeilijk over.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 527 reviews.
Winkelwagen