skip to Main Content

Kant & Klaar BBQ food bestellen

Even wat minder tijd en Toch BBQ-en!

Daar hebben we een oplossing voor! Onze heerlijke “Sloppy Pulled Pork” en “Fall of the Bone Ribs” zijn namelijk kant & klaar verkrijgbaar. Het enige wat je zelf moet doen is de spareribs verwarmen en even aflakken. De pulled pork warm je op in de Dutch Oven en het enige wat jij nog moet doen is je favoriete BBQ saus erdoorheen mengen.

Je kunt naar de winkel komen, het is op voorraad. Omdat het altijd hard gaat adviseren we je de bestelling online te plaatsen en af te halen op de gewenste dag en tijd. Afrekenen doe je in de winkel.

MEER BBQ VLEES

Als BBQ speciaalzaak hoort BBQ vlees erbij! Daarom zijn we gestart met de verkoop van vlees in onze winkel. Er staat een grote vriezer met daarin uitsluitend echte BBQ cuts. Serieuze stukken vlees zoals varkensnek, voor gyros of pulled pork. Short ribs, bavette, picanha, coté de boeuf, tomahawks en ook meer lekkers zoals grote zalmflanken, eendenborst en een aantal overheerlijke worsten. Alles vers, shock frozen op -18 graden en dus nog maanden te bewaren in je vriezer.

BBQ Vlees van The Fire Station

Naast kant & klare Spare Ribs en Pulled Pork heeft The Fire Station ook vers rundvlees, varkensvlees en diverse andere soorten vlees. We hebben zelf een beetje vis.

Geen voorgesneden lapjes of reepjes maar grote, eerlijke stukken van de allerbeste kwaliteit. Shock frozen tot -18 graden zodat de versheid gegarandeerd is. Rustig ontdooien en je proeft geen verschil. Onze vlees is niet online te bestellen, alleen afhalen in de winkel. Kun je zelf het mooiste stukje uitkiezen.

Rund

Denk aan grote stukken van het rund zoals Bavette, Picanha, Maminha, Tomahawk en Cote d’Boeuf. Allen botermals. Minder tijd? Neem de kleinere Ribeye en T-Bone steak en ga voor hot ‘n fast. Heb je de tijd? Kies dan deze aanrader: low ‘n slow Shortrib.

Varken

Low ‘n slow BBQ en de kamado zijn goede vrienden! Maak eens Pulled Pork of Gyros van onze Varkensnek. Ga aan de slag met Buikspek of maak Spareribs. Wil je eens want anders? Probeer onze Iberico ribfingers, de malse Iberico pluma of de delicate Iberico secreto.

Overig

Een zalmzijde op de rookplank roken? Heerlijk en een must try. Geloof ons, daarna zul je hem nog vaak bereiden! Qua gevogelte hebben Eendenborst en een hele Zwarte kip. Om het assortiment compleet te maken hebben we een hele lekker Texas Style Jalapeno – Cheese worst. Een topper waar je voor terugkomt.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 198 reviews.
Close search
Winkelwagen