skip to Main Content

bbq als personeelsfeest?

The Fire Station organiseert in samenwerking met Kamado Express een leuk, interactief en vooral gezellig BBQ bedrijfsfeest om van te watertanden! Dit keer geen verplicht nummer waar je even je gezicht ‘moet’ laten zien, geen smakeloze catering en absoluut geen foute muziek met aan het einde van de avond de polonaise; dit is het BBQ personeelsfeest waar nog een heel jaar over wordt nagepraat!

KIES JE KAMADO BBQ WORKSHOP

Waar is dat (personeels)feestje?

Hier is dat feestje!!! Ja, een feestje in Brabant, daar weten we wel raad mee. We zorgen ervoor dat jullie niks tekort komen. De barbecues staan opgesteld, de tafels zijn gedekt, lekker muziekje uit de speakers en dit alles op een supergave locatie, namelijk een voormalige brandweerkazerne. We maken gebruik van de ruime tuin achter de kazerne. Vlees, vis, groenten en alle bijbehorende accessoires staan tot jullie beschikking. Maar hé, we hadden het over een interactief BBQ personeelsfeest, dus je moet zelf ook aan de slag! Onze eigen professionele ‘grillmaster’ begeleidt jullie bij het braden van de heerlijkste biefstukken en worstjes, hij geeft insider tips over het gebruik van kruiden en rubs en hij toont alle geheimen van onze supersterren: kamado BBQ’s van Big Green Egg, Primo en The Bastard.

Een bbq bedrijfsfeest met de kamado bbq!

Nog nooit van een kamado barbecue gehoord? Na dit BBQ bedrijfsfeest weet je dat dit barbecueën 2.0 is. Dit apparaat is een geniale alleskunner die je zal verbazen. De pure smaak van alle ingrediënten blijft perfect bewaard. Je kunt ermee grillen, warm & koud roken, eindeloze slow sessies koken, pizza’s bakken, braden en zelfs wokken. Doordat de keramische buitenkant helemaal afgesloten kan worden, kun je de temperatuur op veel meer manieren beïnvloeden. Door middel van de keramische schijf tussen je roosters en houtskool in, creëer je hete luchtcirculatie waardoor je wel 8 uur achter elkaar zou kunnen barbecueën. In ieder geval lang genoeg voor een geslaagd BBQ personeelsfeest!

Interesse? Neem dan contact op met onze feestcommissie. Zij helpen je graag bij het organiseren van hét feest van het jaar!

WE STAAN VOOR

  • Veel leren
  • Veel zelf doen
  • Samen genieten
  • De beste ingrediënten
  • Les van onze eigen BBQ chef
  • Werken met onze merken
  • en…Brabantse gezelligheid!
De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 78 reviews.
Back To Top