fbpx skip to Main Content

Heerlijk, vis op de BBQ!

Wie denkt dat water en vuur niet samengaan raden wij onze BBQ vis workshop aan! Bij barbecueën denk je waarschijnlijk snel aan vlees, maar dat is nergens voor nodig. Met vis en zeevruchten kun je heerlijke gerechten van de kamado op tafel zetten. Hoe dat moet? Dat laten we je tijdens deze 4 uur durende vis workshop ontdekken!

Workshop vis BBQ

Diverse data

Gevorderd

13.00 – 17.00

89,00

WAT GA JE LEREN?

Deze BBQ vis workshop hebben we ontwikkeld omdat we tijdens andere workshops en evenementen regelmatig vragen krijgen over vis op de BBQ. Veel kamado liefhebbers weten inmiddels goed hoe ze vleesgerechten moeten bereiden op de BBQ, maar vinden een vis BBQ toch een stukje lastiger. Vandaar dat we deze vis workshop ontwikkeld hebben waarbij we je alle do’s and don’t’s voor de bereiding van vis en schaaldieren op de BBQ leren. Ondertussen ga je dit natuurlijk ook meteen zelf in de praktijk brengen, zodat je in het vervolg precies weet hoe je een vis barbecue bereidt.

In onze workshops maken we gebruik van onze A-merk kamado’s zoals Big Green Egg, Primo Grills en The Bastard. Ben jij klaar om meer te leren? Neem je vrienden mee of kom alleen. Dat maakt niet uit want we hebben allemaal dezelfde hobby! Gezelligheid gegarandeerd! Boek je direct op deze website dan ontvang je een e-ticket in je mailbox en zien we je graag op de door jou gekozen datum.

Onze pitmasters sturen jullie aan en onze gasten zijn de uitvoerende krachten! Bij ons zit je dus niet stil maar ga je zelf aan de slag.

We staan voor

  • Veel leren
  • Veel zelf bereiden
  • De beste ingrediënten
  • Samen genieten
  • Les van echte BBQ chefs
  • Werken met onze A-merken
  • en…Brabantse gastvrijheid!

Inschrijven

16 plaatsen beschikbaar

14 plaatsen beschikbaar

WAT BEHANDELEN WE?

  • Welke technieken zijn er?
  • Algemene kamado tips & tricks
  • Hot & fast op de gietijzeren bakplaat
  • Vis en schaaldieren roken & grillen
  • Werken met rookhout
  • Inspiratie en fun

WAT GA JE ZELF DOEN?

  • Je eigen gerechten van A tot Z voorbereiden
  • Het aansteken van de kamado
  • Je kamado op temperatuur brengen en houden
  • Een gerecht bereiden, onder supervisie van onze chefs
  • Gebruik van de (vis)accessoires en voorbereiden op gebruik
  • En natuurlijk….alles lekker opeten

Kamado BBQ recepten vis

De BBQ vis workshop bevat uitsluitend vis en schaaldieren. Op basis van verkrijgbaarheid en seizoen kiezen we uit een diversiteit aan (verse) vis welke allen geschikt zijn voor BBQ. Denk aan gerechten zoals:

  • Tonijn Tataki
  • Black Tiger Prawns
  • Zalm op de cederhouten rookplank
  • Scheermessen / oesters
  • Kabeljauw

Na afloop van deze vis kamado workshop krijg je alle BBQ recepten, die je met de groep hebt bereid, per mail toegestuurd.

Een unieke locatie

The Fire Station is gevestigd in een oude brandweerkazerne in het centrum van Kaatsheuvel. Een locatie die bij uitstek geschikt is om te ervaren, te proeven en met gelijkgestemden lekker bezig te zijn met BBQ-en. Drankje erbij. Hapje zelf bereiden. Kortom genieten!

Thuis aan de slag

In 4 uur tijd proberen je uiteraard zoveel mogelijk te leren. Er is volop ruimte voor vragen en het aanleren van BBQ-technieken. Elke deelnemer ontvangt de recepten per mail thuis na de workshop. Heb je behoefte aan meer recepten? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

We staan voor

  • Veel leren
  • Veel zelf doen
  • Samen genieten
  • De beste ingrediënten
  • Les van onze eigen BBQ chef
  • Werken met onze merken
  • en…Brabantse gezelligheid!

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 26 reviews.

Back To Top