skip to Main Content

Onze coronamaatregelen

Verantwoord leren en genieten tijdens onze workshops

Yes, wij kunnen met aangepaste maatregelen weer workshops organiseren! Wij zijn erg blij dat onze kamado BBQ workshops weer door kunnen gaan en hebben de komende tijd weer superleuke workshops gepland staan. Wij zijn alweer een tijdje bezig met onze workshops en kunnen niet wachten om ook jou te mogen ontvangen.

Omdat we de gezondheid van onze bezoekers en werknemers erg belangrijk vinden, hebben we een aantal zaken aangepast en dit corona protocol opgesteld. Met de maatregelen uit dit protocol kan iedereen veilig en verantwoord genieten van onze workshops.

Groepsgrootte

  • Wij zijn overtuigd dat je het meest leert als je zelf aan de slag gaat. Daarom werken wij met kleine groepen. Wij hebben het maximaal aantal personen per workshop verlaagd, zo kun je altijd voldoende afstand bewaren tot anderen.

Hygiëne

  • Wij zorgen er altijd voor dat de materialen die we gebruiken schoon zijn. Om voor extra hygiëne te zorgen, desinfecteren we nu alle tafels, stoelen en raakoppervlakken voor iedere workshop.
  • Als je tijdens de workshop nog je handen of werkplek wilt desinfecteren, is dat natuurlijk altijd mogelijk. Wij hebben voldoende desinfectiegel pompjes en schoonmaakmiddelen bij The Fire Station, waarmee je altijd tussendoor nog kunt zorgen voor extra hygiëne.

Ziekteverschijnselen

  • Voel je je niet helemaal lekker en heb je klachten die kunnen duiden op corona? Dan verzoeken we je om thuis te blijven en onze workshop te volgen als je weer topfit bent!

Wil je een workshop volgen?

Ben je ook zo blij dat de workshops weer doorgaan? In onze agenda vind je alle data waarop we weer workshops verzorgen. Wees er snel bij. De boekingen stromen namelijk al binnen.
Heb je nog vragen omtrent dit beleid of heb je andere vragen over de workshops? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 136 reviews.