skip to Main Content

Onze coronamaatregelen

Workshops opgeschort vanaf 1 oktober tot nader order

Het zal je vast niet zijn ontgaan. De afgelopen dagen is het veel in het nieuws: een mogelijke tweede coronagolf. Het komt helaas steeds vaker voor dat deelnemers zich moeten afmelden voor de workshop vanwege gezondheidsklachten, verplichte quarantaine, woonachtig in codegebieden of zelfs coronasymptomen.

Uiteraard vinden wij dat jouw (en onze) gezondheid voorop dient te staan echter leidt dit tot onderbezetting in de workshops. Deze hebben wij al naar beneden geschaald tot 12 deelnemers. Door de vele afzeggingen blijkt dat het geven van workshops in deze tijd financieel niet haalbaar is. Daarnaast loopt het verspreidingsrisico op (aldus de geleerden) en nemen we onze verantwoordelijkheid ter voorkoming dat deelnemers alsmede onze pitmasters het coronavirus potentieel oplopen of doorgeven.

Daarom hebben wij besloten om de geplande workshops per 1 oktober tot nader order op te schorten.

Heb je al geboekt?

Je boeking wordt niet geannuleerd, maar wordt omgezet in een tegoedbon welke je kunt inleveren als wij weer nieuwe data gaan inplannen. Hoewel we machteloos zijn, betreuren we deze beslissing en hadden we het graag anders gezien. Onze oprechte excuses! We hopen je weer snel te kunnen ontvangen in ons BBQ Experience Center.

Mochten er nog vragen zijn, horen wij het graag!

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 146 reviews.