skip to Main Content

Tijd voor een culinaire BBQ!

Je hebt barbecueën op een standaard BBQ en barbecueën op een keramische BBQ. Dat is een groot verschil! De mogelijkheden zijn namelijk veel uitgebreider en je bereidingen behouden beter hun smaak. Nieuwsgierig naar de verschillen? Een kamado is bestand tegen hoge temperaturen, tot wel 450 graden. Het keramiek zorgt voor isolatie en een constante warmte. De kamado kan alles: direct en indirect grillen, roken, koken, bakken, stoven én slow cooken. Vanwege al die toepassingen en de combinaties ervan, kun je dus echt culinair barbecueën! Barbecueën met een kamado doe je alleen met houtskool en niet met briketten of hout. Kies bij voorkeur voor houtskool van goede kwaliteit voor het behoud van het apparaat en het lekkerste resultaat. We adviseren je graag!

KIES JE KAMADO BBQ WORKSHOP

Kamado workshop met onze pitmaster

Zoals je hebt gelezen is de kamado de tool die je nodig hebt voor een culinaire BBQ. Het gebruik van een kamado vergt ook wel wat kennis. Wij zien het gebruik van een keramische BBQ als een hobby waar je wel wat tijd in moet steken. Het is erg leuk om daar wat meer in te duiken, het is zo’n veelzijdig apparaat! Bij The Fire Station worden dan ook regelmatig workshops voor het gebruik van deze culinaire BBQ georganiseerd. Naast de shop beschikken we ook over een grote BBQ experience tuin, ideaal voor een barbecue cursus! Onder leiding van een deskundige pitmaster nemen we stap voor stap alle handigheden van de kamado door. Natuurlijk blijft het daar niet bij. Je mag zelf deze barbecue ervaren door veel te proeven en uit te proberen! We zorgen voor een gezellige, relaxte middag zodat je lekker ontspannen bezig kunt zijn. Na afloop delen we een paar van onze unieke recepten. Je gaat naar huis als een echte kamado-chef! Interesse? Neem dan contact op voor verdere informatie.

Ook in de herfst en winter

Wil je meer weten over de ins-en outs van de barbecue cursus? Neem dan contact via het contactformulier of bel: 0416 235 032. Onze ervaringsdeskundigen staan je graag te woord. Onze cursussen wordt het hele jaar door georganiseerd. Achter de oude kazerne waarin onze shop gevestigd is, hebben we een grote tuin met BBQ Experience tuin. Daar worden de BBQ cursussen gegeven. We hebben de buitenruimte dusdanig ingericht dat er in de winter gewoon verder gebarbecued kan worden. Doen wij niet moeilijk over.

WE STAAN VOOR

  • Veel leren
  • Veel zelf doen
  • Samen genieten
  • De beste ingrediënten
  • Les van onze eigen BBQ chef
  • Werken met onze merken
  • en…Brabantse gezelligheid!
De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 78 reviews.
Back To Top