Alle A-merken onder één dak | De leukste workshops van Nederland | Online shoppen | BBQ Shop in Kaatsheuvel
Ga naar hoofdinhoud

Grill workshop

Grill workshop met A-merk BBQ’s

Als barbecueën helemaal je ding is dan is onze grill workshop echt wat voor jou! Op de enige echte kamado BBQ’s van A-merken zoals Big Green Egg, The Bastard en Primo Grills, mag je de hele middag jouw skills uittesten. Het gaat er deze middag om dat je kennis maakt met alle kamado mogelijkheden maar voorop staat dat je dit zelf gaat ervaren. Dit alles natuurlijk onder enthousiaste begeleiding van onze barbecue chef die je tijdens de grill workshop alles weet te vertellen over het gebruik van deze geweldige uitvinding! Koken, stoven, bakken, braden…deze buitenkeuken kan alles en zal je iedere keer weer versteld doen staan!

Grill workshop met onze eigen pitmaster

Naast dat je onze workshop volgt om je kennis bij te spijkeren, staat een grill cursus bij The Fire Station synoniem aan een gezellige middag. We zorgen ervoor dat alles klaarstaat aan het begin van de middag: verschillende kamado’s staan opgesteld in onze ruime tuin, op de tafels staan diverse accessoires uitgestald, koud drankje erbij, relaxte muziek op de achtergrond en last but not least: onze professionele barbecue chef! Hij geeft je praktische informatie neemt je mee in een enthousiast verhaal over alles wat barbecueën voor hem inhoudt. En we kunnen je nu al verklappen: da’s niet niks…

Benieuwd geworden naar een grill workshop bij The Fire Station? Bel, chat of mail ons dan voor meer informatie!

Een serieuze kamado grill workshop

Ben je al een ‘kamado-believer’ of moeten wij je nog overtuigen? Voor beide opties zijn we te porren, je kunt ons uitdagen maar eigenlijk is het voor ons een makkie: de kamado doet al het werk. Reserveer deze grill cursus en we zullen het je allemaal laten zien. Onze deelnemers zijn altijd onder de indruk van de kamado barbecues maar ook zeker van alle bijbehorende accessoires die de mogelijkheden van een kamado nog verder uitbreiden. Vanzelfsprekend biedt onze BBQ shop een uitgebreid assortiment aan sauzen, rubs, barbecue handschoenen- en schorten, spatels en roosters. We laten je tijdens de grill workshop kennis maken met een paar van onze favoriete tools.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 501 reviews.
Winkelwagen