skip to Main Content

Kamado’s & Vuurtafels

Kamado’s

De keramische barbecue oftewel kamado is ongekend populair op dit moment. Waarom? Omdat het de ultieme vorm van barbecueën is: veelzijdig qua technieken, het hele jaar door goed bruikbaar, zuinig met houtskool en gewoon ontzettend leuk om als culinaire hobby te hebben. Want zeg nou zelf jij houdt toch ook van lekker eten en gezelligheid?

The Fire Station verkoopt, in haar winkel, uitsluitend kamadomerken die we zelf gebruiken. Kamado’s van A-merken. Merken waarvan we weten dat de kwaliteit goed is, de leveranciers betrouwbaar zijn en de garantietermijnen lang zijn. Zodat jij een leven lang plezier hebt van je aankoop! Liever online bestellen? Dat kan bij onze webwinkel Kamado Express!

Big Green Egg

The Fire Station is één van de slechts 8 Big Green Egg “Platinum” dealers in Nederland! Big Green Egg, the Evergreen. Sinds 1974 een begrip uit Amerika en al heel lang marktleider in Nederland en de rest van de wereld. Ben je op zoek naar het beste op het gebied van kamado barbecueën? Kies voor één van de 7 modellen van Big Green Egg! De Big Green Egg is een veelzijdig apparaat met een levenslange garantie. Kennismaken met dit fantastische apparaat? Volg dan één van onze workshops.

KOOP ONLINE Alles over Big Green Egg

Kamado Joe

The Fire Station is ook officieel dealer van Kamado Joe! De perfecte aanvulling op ons assortiment A-merken. Kamado Joe staat bekend als het innovatieve kamadomerk, geleverd als complete set. Dit bedrijf staat nooit stil zo lijkt het. Ze brengen in rap tempo de mooiste en handigste accessoires op de markt en innoveren voortdurend hun producten.  Doelstelling van dit merk: de beste keramische grill ter wereld te creëren. Betere kwaliteit. Slimmere functies. Meer geavanceerde accessoires.

KOOP ONLINE Alles over Kamado Joe

Monolith

MONOLITH staat voor Duitse degelijkheid en innovatie. Ze brengen meer en betere innovaties op de markt dan welk merk ook. Dit merk is de grootste speler op haar thuismarkt Duitsland. Vergeet niet dat de Duitse consument is erg kritisch is dus met de kwaliteit zit het wel snor. Innovatie en degelijkheid, daar staan ze voor! Zo’n instelling past 100% bij The Fire Station. Het merk kent 4 modellen: het veelzijdige tafelmodel ICON, de compacte kamado JUNIOR, de meest verkochte CLASSIC en de XL kamado LeCHEF.

KOOP ONLINE Alles over Monolith

The Bastard

Dit Nederlandse merk staat voor de leukste manier van buiten koken en natuurlijk genieten! Dutch design van topkwaliteit, geproduceerd in China. The Bastard is een relatief nieuw merk en één van de ‘hotste’ kamado merken van het moment. De prijs – kwaliteit verhouding is uitstekend en de garanties zijn goed geregeld. Ook op deze keramische BBQ kun je bereidingstechnieken zoals grillen, roken, low & slow cooking en pizza’s bakken toepassen. Tevens zijn er van dit merk mooie, betaalbare BBQ accessoires verkrijgbaar zodat je jezelf jarenlang kunt uitdagen.

Koop online Alles over The Bastard

Overige grills

Naast een passie voor kamado BBQ zijn we ook groot fan van andere soorten BBQ. Wel met houtskool of hout. We zijn tenslotte echte BBQ-ers! OFYR en de originele Japanse konro grill zijn mooie kwaliteitsproducten die we met plezier gebruiken en leveren. Kom ze bekijken in onze BBQ shop!

OFYR

OFYR staat voor veelzijdig koken! Waar het bij andere barbecues vaak aankomt op de pitmaster kun je met deze ronde vuurschaal gezellig samen BBQ’en. De OFYR BBQ geeft veel warmte af waardoor je er in alle seizoenen plezier van hebt. En ben je klaar met kokerellen? Gooi er nog een blokje op want je kunt hem ook prima als vuurtafel gebruiken. Een OFYR is met recht een aanvulling naast je kamado. Door zijn unieke design is het ook nog een echte blikvanger in je tuin.

KOOP ONLINE Alles over OFYR

Konro grill

De Japanse Konro grill, ook wel bekend als yakitori grill. Handgemaakt in Japan en zeer exclusief. Beperkt leverbaar bij The Fire Station. Dit is de originele konro grill! gemaakt van diatomeeënaarde en bestand tegen extreme temperaturen. Mondjesmaat verkrijgbaar omdat er maar 1 klein fabriekje is waar deze originele yakitori grill gemaakt wordt. In de konro grill dien je te grillen met de meest bijzonder houtskoolsoort te wereld: binchotan!

KOOP ONLINE

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 171 reviews.
Close search
Winkelmand