Alle A-merken onder één dak | De leukste workshops van Nederland | Online shoppen | BBQ Shop in Kaatsheuvel
Ga naar hoofdinhoud

Kamado’s & Vuurtafels

Bij The Fire Station zijn we gek op buitenkoken. Op een kamado, de OFYR of op de Japanse Konro Grill. Dat doen we het hele jaar door in onze eigen BBQ Workshop & Experience tuin, het liefst samen met jou! Met ongekende passie voor BBQ en hoge mate van service leveren we de beste kamado merken, de fantastische OFYR vuurtafels en de originele Japanse Konro Grill.

Boek een workshop en we leren je er ook op werken. Helemaal af!

Big Green Egg

The Fire Station is Big Green Egg PLATINUM dealer. Big Green Egg is eerste en zonder twijfel de beste kamado ter wereld. Een veelzijdig apparaat met levenslange garantie en een excellente service.

Shop Big Green Egg

Kamado Joe

The Fire Station is GOLD dealer van Kamado Joe. Doelstelling van dit merk: de beste keramische grill ter wereld te creëren. Topkwaliteit. Slimme functies. Geavanceerde accessoires. Bekijk hem online of in de winkel.

Shop Kamado Joe

Monolith

Dergelijk. Innovatief. Duits. Waardes die we kunnen waarderen. Daarom zijn we met veel plezier en succes Monolith GOLD dealer. Alle modellen en alle accessoires leveren we uit voorraad.

Shop Monolith

The Bastard

Born in The Netherlands. The Bastard, een relatief jonge speler op de kamado-markt en al snel één van de ‘hotste’ kamado merken. The Fire Station is “The Bastard Serious Dealer” vanaf het eerste uur. We kennen dit merk door en door.

Shop The Bastard

OFYR

We zijn kamado specialist in hart en nieren. Toch past een officieel OFYR dealerschap heel goed bij ons. We leven namelijk voor gloed, vuur en rook. Alles wat OFYR biedt. Klaar met koken op je OFYR? Dan kan de fik erin en kun je gezellig een vuurtje stoken!

Shop OFYR

Konro grill

De originele konro grill ook wel bekend als yakitori grill. Handgemaakt in Japan. Super exclusief en uiteraard heeft The Fire Station hem in haar assortiment. In de konro gebruik je hele bijzondere houtskool: binchotan!

Shop Konro Grills

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 501 reviews.
Winkelwagen