skip to Main Content

KamadoSpace: alles binnen handbereik

In het bezit zijn van een kamado is natuurlijk al fantastisch. Maar het wordt nog veel mooier als je voortaan al jouw barbecue gerechten kan voorbereiden in je eigen buitenkeuken! Met een buitenkeuken van KamadoSpace wordt buiten koken nog leuker én gemakkelijker. Je hebt namelijk altijd al jouw BBQ accessoires bij de hand en extra werkruimte om je overheerlijke gerechten op voor te bereiden. Deze prachtige buitenkeukens zijn stevig, duurzaam en geschikt voor alle populaire kamado merken!

De buitenkeukens van Kamadospace

De buitenkeukens van KamadoSpace zijn opgebouwd uit een 4-in-1 systeem. Dit systeem bestaat uit: een nest voor een kamado barbecue, een BBQ-wagen, de bereidingszone en ruimte voor kookgerei/accessoires. De buitenkeukens worden ontworpen en gefabriceerd in Litouwen en vervolgens in een plat pakket verpakt. De keukens zijn dan ook eenvoudig te monteren omdat er geen speciale gereedschappen of vaardigheden voor nodig zijn. Daarnaast zijn de keukens verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, namelijk: Olive, Sahara, Fir Platinum, Barrique Oak en Carbon Grey. Zie de verschillende kleuren hieronder.

KamadoSpace bij The Fire Station

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze prachtige buitenkeukens én zou zo’n keuken een toevoeging kunnen zijn voor jouw kamado? Kom dan gerust eens langs bij The Fire Station in Kaatsheuvel! Daar staat altijd een BBQ professional voor je klaar om je van een gedegen advies te voorzien en je te helpen met al je vragen. Liever offline je vragen stellen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of mail, dan helpen we u graag!

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 278 reviews.
Close search
Winkelwagen