fbpx skip to Main Content

Pitmaster Pro Workshop

Met Jeroen Hazebroek & Danny Hovestad

13.00 – 17.00 uur

Jeroen Hazebroek, BBQ kok en schrijver van een reeks van prachtige kookboeken gericht op koken op de kamado BBQ. Jeroen is, met recht, een begrip in de Nederlandse BBQ wereld en tegenwoordig verbonden aan Big Green Egg. Samen met BBQ chef Danny Hovestad verzorgt hij een Pitmaster Pro Workshop voor 30 personen.

Pitmaster Pro Workshop

12 mei 2019

Gevorderd

13.00 – 17.00u

99,00 all in

PITMASTER PRO WORKSHOP

Op 12 mei komen deze 2 toppers een hands-on pro workshop geven!

Danny is bekend als de voormalig (executive) BBQ chef van The Bastard maar hij richt zich tegenwoordig op deze samenwerking en op zijn kookstudio. In het verleden hebben Danny en Kamiel (eigenaar The Fire Station & Kamado Express) al enkele demo’s en workshop samen gedaan. Deze heren zitten 100% op 1 lijn als het gaat om kwaliteit en anderen enthousiasmeren voor de mooiste vorm van BBQ: kamado BBQ-en!

Nu hebben deze drie BBQ fanaten de koppen bij elkaar gestoken en daar is deze geweldige Pitmatser Pro workshop uitgerold. Daar moet je bij zijn.

WAT GA JE LEREN?

Tijdens deze 4 uur durende workshop leer je grillen als een echte Pitmaster. Dat doe je op de mooiste kamado’s van de merken Big Green Egg en Primo! Of je nou alleen komt, met vrienden of met collega’s, dat maakt allemaal niks uit! Want zeg nou eerlijk, wat is er nou leuker dan barbecueën en tips en tricks uitwisselen met gelijkgezinden? Gezelligheid gegarandeerd!

Boeken kan direct op deze website. Dan ontvang je een e-ticket in je mailbox en zien we je graag op 12 mei in Kaatsheuvel.

O ja, stilzitten is er dus niet bij, je gaat zelf aan de slag met een kamado BBQ. We hanteren een maximum van 4 personen per BBQ dus kun je lekker meewerken en je bereidingen met een groepje maken.

WAT GA JE ZELF DOEN?

 • Je kamado op temperatuur brengen en houden
 • Accessoires klaarzetten en voorbereiden op gebruik
 • Je eigen gerecht voorbereiden
 • En natuurlijk….lekkere opeten met de groep

Reken op

 • Kwalitatieve ingrediënten
 • Bijzondere gerechten
 • Een mooi glas wijn erbij
 • Zelf meewerken, veel leren
 • Werken op A-merk kamado’s
 • Werken met echte pro’s

Inschrijven

Nog geen workshopdata

Wil je eens een keertje barbecueën met een echte pro?

Heb jij weleens met van een echte BBQ pro les gehad? Iemand die van BBQ-en zijn werk heeft gemaakt en werkelijk elke dag bezig is met het verfijnen van zijn of haar BBQ techniek? Dat biedt The Fire Station dus ook! Aan wie moet je dan zoal denken?

Miguel Mahieu

Miguel Mahieu

Eigenaar van FeelFood Factory voor allerhande (BBQ) workshops, catering en demo’s. Zeer ervaren met vele vormen van barbecue en onze vaste huis-pitmaster!

Danny Hovestad

Eigenaar La Grange Kookstudio, voormalig Executive BBQ Chef bij The Bastard en een creatief talent met elk type kamado.

letzq_demonstratiebarbecue_peter-bootsma-350x316

Peter Bootsma

De man achter LetzQ rubs, Eggsperiment Reizen en natuurlijk bekend als dé Big Green Egg demochef.

Jeroen Hazebroek

Schrijver van hét kamado kookboek “Hete Kolen”, officieel Big Green Egg pitmaster en altijd in voor professionele workshops, catering, training en demonstraties.

Jeanette Rijnbeek

Freestyle BBQ’er, workshop en demonstratiechef bij Weber, Big Green Egg, Grate Goods en BBQ-Helden

BBQ-en op een unieke locatie

The Fire Station is gevestigd in een voormalige, jaren 50, brandweerkazerne in het centrum van Kaatsheuvel. Een locatie die bij uitstek geschikt is om onze bijzonder kamado BBQ’s te ervaren, te proeven en met een groep gelijkgestemden lekker bezig te zijn met buitenkoken. Drankje erbij. De hapjes mag je zelf bereiden. Kortom genieten!

Thuis aan de slag

Tijdens de workshop leren we je uiteraard zoveel mogelijk. Er is volop ruimte voor vragen en het aanleren van BBQ-technieken. Elke deelnemer ontvangt de recepten per mail na de workshop. Heb je behoefte aan meer recepten? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Proef de sfeer

We staan voor

 • Veel leren
 • Veel zelf doen
 • Samen genieten
 • De beste ingrediënten
 • Les van onze eigen BBQ chef
 • Werken met onze merken
 • en…Brabantse gezelligheid!

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 18 reviews.

Back To Top