skip to Main Content

Meet the team

Heb jij weleens les gehad van een echte BBQ pro? Iemand die van BBQ-en zijn beroep heeft gemaakt en elke dag bezig is met het verfijnen van zijn BBQ techniek? Zulke mensen werken bij The Fire Station! Je krijgt dus alle BBQ in’s en out’s van echte pitmasters.

Kamiel

Eigenaar & pitmaster

Als kind stond hij al in de keuken en in de jaren 80 kochten zijn ouders een Weber. Hij was niet meer weg te slaan van dat ding! Toen hij de kans zag om van zijn hobby zijn beroep te maken was dat eigenlijk niet meer dan logisch. Dus met passie voor BBQ startte hij eind 2015 de inmiddels toonaangevende webwinkel Kamado Express. Drie jaar later was BBQ Experience Center The Fire Station een feit. Kamiel werkt thuis op de OFYR, The Bastard, Monolith, de Konro Grill en de Big Green Egg.

Joris

Bedrijfsleider & pitmaster

Onze Joris is BBQ-er in hart en nieren en zo kwam hij ook bij The Fire Station terecht. Eerst als freelancer en inmiddels is Joris in vaste dienst als bedrijfsleider en pitmaster. Dus met zijn BBQ kennis zit het dus wel snor. Zomer of winter, ook thuis, er wordt door Joris dagelijks de kamado aangestoken. Daarnaast heeft hij zijn eigen BBQ rub: Duketown Smokers! Joris werkt thuis op Big Green Eggs.

Miguel

Pitmaster

Toen The Fire Station startte werd Miguel onze vaste huis-pitmaster. Hij werkt dus bij ons vanaf het eerste uur, en dat merk je! Hij is als een vis in het water bij ons. Altijd goed geluimd en klaar om zijn kennis met je te delen. Miguel is zeer ervaren met de kamado en met de OFYR en daarom onze vaste pitmaster! Miguel werkt thuis het liefste op zijn Big Green Eggs.

Michael

Pitmaster

Michael is kind aan huis bij The Fire Station. Eerst als BBQ influencer en nu regelmatig als gastpitmaster, content creator en natuurlijk als goede vriend van The Fire Station en Kamado Express. Michael heeft een BBQ blog en dat is niet de minste: www.grillfun.nl. Dé toonaangevende BBQ blog van Nederland! Michael is bedreven op de Weber, de OFYR en de Kamado Joe.

Marco

PITMASTER

Hoe Marco bij The Fire Station is gekomen weet niemand meer precies. Wat we wel weten is dat Marco een super goede en creatieve BBQ-er is. Met zijn Instagram kanaal inspireert hij duizenden BBQ-ers. Sinds 2019 heeft hij ook zijn eigen blog bij: MarcoBBQ. Vis, vlees, groenten…pitmaster Marco weet met alles raad op de kamado. Zelf grilt hij o.a. op een Kamado Joe.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 201 reviews.
Close search
Winkelwagen