Chocolade taartje
Easy
30 min
Zoet
Bereidingswijze:
- Begin met het smelten van de boter en de chocolade. Dit doe je in een schaal op de ‘au bain-marie’-manier.
- Klop de eierdooiers met de suiker tot een luchtig beslag.
- Voeg hieraan de bloem toe. Als dit klaar is, voeg je hieraan het boter-chocolademengsel toe en roer je het tot een glad beslag.
- Let’s heat up that Kamado! Verwarm de Kamado tot 225 graden Celsius. Bestrijk ovenbestendige bakjes met boter en vul deze voor 2/3 met het mengsel.
- Zet ze vervolgens in de Kamado en bak ze af in 8 tot 12 minuten. No, not time for a drink just yet!
- Maak ondertussen de ananas schoon en snijd deze in reepjes.
- Grill ze kort op de Kamado en zorg voor een mooie grillstreep. Hmm.. I like that!
- Maak een crunch van de pistachenootjes, walnoten en chocoladebonen door deze fijn te slaan.
- Leg de crunch op het bord en probeer het taartje in zijn geheel uit het bakje te krijgen.
- Leg het taartje op de crunch en garneer deze met een bolletje vanille-ijs en natuurlijk een paar stukjes gegrilde ananas.
Eet smakelijk!

Boodschappenlijstje
- 175 gram pure chocolade
- 175 gram boter
- 75 gram suiker
- 75 gram bloem
- 4 eierdooiers
- Ananas
- Vanille-ijs
- Pistachenootjes
- Walnoten
- Chocoladebonen