skip to Main Content

Hertenkalfszadel

Easy

1 uur

Niet pittig

Bereidingswijze

  • Begin met het ontvliezen van het vlees en bind dit als een rollade op.
  • Voeg vervolgens hierin takjes tijm en rozemarijn toe.
  • Bestrijk de hertenkalfzadel met olijfolie en braad hem licht aan op ongeveer 200 graden Celsius.
  • Breng hierna de temperatuur van de kamado terug naar ongeveer 180 graden en laat het vlees een uur rustig verder garen.
  • Get something to drink! Maar zorg er wel voor dat het vlees regelmatig wordt gekeerd tijdens dit proces. So don’t drink too much!
  • Als het vlees bijna klaar is, voeg je de (in vieren gesneden) boleten erbij en laat je deze roosteren.
  • Leg de hertenkalf op een bord met boleten en garneer het vlees met de bloemetjes van de mesclun sla.

Eet smakelijk!

Boodschappenlijstje

Voor 1 persoon

  • 2 hertenkalfzadel
  • Tijm
  • Rozemarijn
  • Slagerstouw
  • 4 boleten
  • Eetbare bloemetjes van mesclun sla
De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 119 reviews.
Back To Top