skip to Main Content

Italiaanse hamburger

Easy

25 min

Niet pittig

Bereidingswijze

  • Snijd de aubergine, de courgette en de ui in dunne slierten en gril deze op je kamado barbecue.
  • Bak ondertussen enkele sneetjes Italiaanse pancetta op je planchahalf moon griddle of baking pan tot ze onweerstaanbaar knapperig zijn.
  • Wrijf een hamburger van 100% rundvlees in met een beetje olijfolie en bak 6 à 8 minuten per kant tot hij mooi goudbruin is.
  • Leg de burger op een bedje van gegrilde ui en courgette, werk af met gegrilde aubergine, pittige rucola en krokante pancetta.
  • En last but not least: dresseer rijkelijk met tomaten ketchup voor de finishing touch!

Eet smakelijk!

Boodschappenlijstje

Voor 4 porties

  • 1 Aubergine
  • 1 Courgette
  • 1 Ui
  • 400 g Italiaanse pancetta
  • 4 Burgers van 100% rundvlees (biologisch)
  • Olijfolie
  • Rucola slablaadjes
  • Ketchup
De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 145 reviews.