skip to Main Content

Varkensatés met bbq Saus

Easy

45 min

Niet pittig

Bereidingswijze

  • Als eerst meng je in een glazen kom 3 eetlepels  barbecue saus  met de olie en de honing. Roer dit goed!
  • Voeg de blokjes vlees toe, dek af en laat minstens 30 minuten marineren in de koelkast.
  • Prik de vleesblokjes en groenten om de beurt op de satéprikkers.
  • Grill de satés 10-12 minuten of tot dat ze gaar zijn. Keer ze regelmatig!
  • Bestrijk net voordat het vlees klaar is, nogmaals met de resterende barbecue saus en leg ze nog even terug op de barbecue om af te bakken.

Serveer en geniet!

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen
Voor de marinade:

  • 4 eetlepels barbecuesaus
  • 60ml olie
  • 8 eetlepels vloeibare honing

Voor het vlees:

  • 500g varkensvlees, in blokjes
  • 16 cherrytomaten
  • 1 gele paprika, in stukken gesneden
  • 1 kleine ui, in stukjes gesneden
  • 8 sateprikkers, geweekt in water voor minstens 20 minuten.
De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 78 reviews.
Back To Top