Varkensatés met bbq Saus
Easy
45 min
Niet pittig
Bereidingswijze
- Als eerst meng je in een glazen kom 3 eetlepels barbecue saus met de olie en de honing. Roer dit goed!
- Voeg de blokjes vlees toe, dek af en laat minstens 30 minuten marineren in de koelkast.
- Prik de vleesblokjes en groenten om de beurt op de satéprikkers.
- Grill de satés 10-12 minuten of tot dat ze gaar zijn. Keer ze regelmatig!
- Bestrijk net voordat het vlees klaar is, nogmaals met de resterende barbecue saus en leg ze nog even terug op de barbecue om af te bakken.
Serveer en geniet!

Boodschappenlijstje
Voor 4 personen
Voor de marinade:
- 4 eetlepels barbecuesaus
- 60ml olie
- 8 eetlepels vloeibare honing
Voor het vlees:
- 500g varkensvlees, in blokjes
- 16 cherrytomaten
- 1 gele paprika, in stukken gesneden
- 1 kleine ui, in stukjes gesneden
- 8 sateprikkers, geweekt in water voor minstens 20 minuten.