skip to Main Content

Wagyu Burger

Easy

40 min

Niet pittig

Bereidingswijze:

  • Als eerst haal je de burgers uit de koeling.
  • Begin dan met het schoonmaken van de blaadjes sla en zet deze apart.
  • Pel de rode ui en snijd hiervan zo dun mogelijke ringen.
  • Peper en zout de burgers en laat ze koel staan totdat je gaat grillen.
  • Bak de pancetta op de barbecue tot ze medium rare zijn.
  • Halveer de broodjes en grill deze ook kort op de snijkant.
  • Besmeer de onder- en bovenkant met BBQ Saus.
  • Plaats de gegrilde burger op het broodje en leg daar de gebakken pancetta op.
  • Plaats hier de blaadjes sla en een beetje rode ui op.
  • Plaats de bovenkant van het broodje en zet eventueel vast met een prikker.

Serveer en geniet!

Boodschappenlijstje

Voor 4 porties

  • 4 bolletjes (bij voorkeur Sesambrioche)
  • 4 burgers (bij voorkeur Wagyu)
  • 8 plakken pancetta
  • 8 blaadjes romainsla
  • 2 eetlepels Heinz Tomato Ketchup
  • 1 rode ui
  • Zout en peper uit de molen
De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 146 reviews.