Wagyu Burger
Easy
40 min
Niet pittig
Bereidingswijze:
- Als eerst haal je de burgers uit de koeling.
- Begin dan met het schoonmaken van de blaadjes sla en zet deze apart.
- Pel de rode ui en snijd hiervan zo dun mogelijke ringen.
- Peper en zout de burgers en laat ze koel staan totdat je gaat grillen.
- Bak de pancetta op de barbecue tot ze medium rare zijn.
- Halveer de broodjes en grill deze ook kort op de snijkant.
- Besmeer de onder- en bovenkant met BBQ Saus.
- Plaats de gegrilde burger op het broodje en leg daar de gebakken pancetta op.
- Plaats hier de blaadjes sla en een beetje rode ui op.
- Plaats de bovenkant van het broodje en zet eventueel vast met een prikker.
Serveer en geniet!

Boodschappenlijstje
Voor 4 porties
- 4 bolletjes (bij voorkeur Sesambrioche)
- 4 burgers (bij voorkeur Wagyu)
- 8 plakken pancetta
- 8 blaadjes romainsla
- 2 eetlepels Heinz Tomato Ketchup
- 1 rode ui
- Zout en peper uit de molen