Western Grill Steak
Easy
50 min
Niet pittig
Bereidingswijze
- Begin met het mengen van de gehakte peterselie, knoflook en 80 ml Grate Goods Memphis Sweet Smokey Barbecue Sauce
- Voeg de biefstuk toe en draai deze een aantal keer om tot de biefstuk volledig is bedekt met de mix.
- Laat dit 30 minuten marineren.
- Peper de biefstuk licht.
- Zorg ervoor dat je het gietijzeren rooster gebruikt.
- Plaats de biefstuk op de barbecue op hoge temperatuur en bak voor 5 minuten.
- De biefstuk is klaar om te draaien als hij niet meer blijft plakken. Sear er een mooi ruitje op!
- Keer de biefstuk om, smeer er wat Hot sauce overheen en barbecue nog 3-4 minuten of naar smaak.
- Laat het 5 minuten rusten onder folie.
Serveer en geniet!

Boodschappenlijstje
Voor 4 porties
- 4x 100g biefstuk
- 1 eetlepel verse peterselie, gesneden
- 2 knoflooktenen, gesneden
- Verse zwarte peper
- 80 ml. Grate Goods Memphis Sweet Smokey Barbecue Sauce
- Heinz Hot Jalapeño Ketchup