skip to Main Content

Tinello actie

Ontvang nu een gratis Big Green Egg Large incl. onderstel & 1 jaar lang 10% korting op Big Green Egg accessoires bij aanschaf van een complete woonkeuken van Tinello!

The Fire Station en Kamado Express zijn de officiële en exclusieve partner voor deze fantastische Big Green Egg actie van Tinello Keuken & Interieur.

Ons bedrijf is één van de slechts acht Big Green Egg PLATINUM dealers in Nederland. Je bent dus aan het juiste adres voor alles rondom deze fantastische vorm van buitenkoken! Op deze pagina vind je informatie, de actievoorwaarden en de mogelijkheden om accessoires te bestellen of een workshop te volgen bij ons.

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van 21 december 2020 tot 30 juni 2021;
  • De actie is exclusief met Tinello Keuken & Interieur en loopt via de showroom van Tinello Keuken & Interieur in Kaatsheuvel en / of Hilversum;
  • De Big Green Egg actie-set bestaat uit 1 Big Green Egg Large, 1 Nest (verrijdbaar onderstel) en 1 ConvEGGtor;
  • De klant van Tinello Keuken & Interieur ontvangt, bij aankoop van de keuken een exclusief Tinello / The Fire Station voucher met daarop de klantgegevens en een unieke actiecode;
  • Deze code is 1 jaar geldig in de BBQ shop & BBQ Experience Center The Fire Station in Kaatsheuvel én online bij Kamado Express en geeft recht op 1 jaar lang 10% korting op alles van Big Green Egg;
  • Elke koper ontvangt tevens kortingsbon van € 20,00 voor het volgen van een workshop bij The Fire Station.

Levering & montage

  • The Fire Station / Kamado Express levert de set kosteloos aan huis;
  • Montage is optioneel en niet inbegrepen in de actie;
  • Prijs voor montage bedraagt € 90,00 incl. btw.
  • De Waddeneilanden zijn uitgesloten en voor België en buiten een straal van 50km rondom Kaatsheuvel geldt een maatwerktarief, op aanvraag.
The Fire Station BBQ Shop

Onze winkel bezoeken?

Volg een workshop of bezoek onze BBQ Shop mét BBQ Experience Center The Fire Station in Kaatsheuvel. We geven je graag advies over het gebruik en over de aanschaf van Big Green Egg accessoires. Neem je Tinello voucher mee want je hebt 1 jaar lang recht op 10% korting op alles van Big Green Egg! Volg je graag een kamado workshop? Bekijk alle workshops hier.

Contact

Webshop Kamado Express

Liever online shoppen?

Woon je wat verder weg van Kaatsheuvel? Geen punt! Je kunt ook online alles voor je Big Green Egg online bestellen. Onze webwinkel heet Kamado Express en is dé toonaangevende webshop voor alles rondom keramische barbecues. Wij zijn officieel PLATINUM dealer van Big Green Egg en andere A-merken zoals Kamado Joe, Monolith, The Bastard en Primo.

Shop online

Kamado barbecueën met echte pitmasters!

Heb jij weleens les gehad van een echte BBQ pro? Iemand die van BBQ-en zijn beroep heeft gemaakt en elke dag bezig is met het verfijnen van zijn BBQ techniek? Zulke mensen werken bij The Fire Station! Je krijgt dus alle BBQ in's en out's van echte pitmasters.

Kamiel

Eigenaar & Pitmaster

Als kind stond hij al in de keuken en was al jong bezig met BBQ. Dus toen hij van zijn hobby zijn beroep kon maken was dat een natuurlijk en logische keuze. Met passie voor BBQ startte hij eind 2015 de toonaangevende webwinkel Kamado Express. Drie jaar was BBQ Experience Center The Fire Station een feit. Dé BBQ specialist van het zuiden in Kaatsheuvel.

Joris

Bedrijfsleider & pitmaster

Joris is onze vaste pitmaster! BBQ-er in hart en nieren en zo kwam hij ook, als freelancer, bij The Fire Station terecht. Inmiddels is Joris in vaste dienst als bedrijfsleider en pitmaster. Dus met zijn BBQ kennis zit het wel snor. Zomer of winter, ook thuis, er wordt door Joris dagelijks de kamado aangestoken. Daarnaast heeft hij zijn eigen BBQ rub: Duketown Smokers!

Miguel Mahieu

Miguel

Pitmaster

Vanaf het eerste uur dat The Fire Station startte is Miguel huis-pitmaster bij ons. Eigenaar van FeelFood Factory en in te huren voor alles wat met koken en BBQ te maken heeft. Je kunt hem bellen voor BBQ workshops, catering en demo's. Zeer ervaren met de kamado en de OFYR en daarom onze vaste huis-pitmaster!

Michael

Pitmaster

Ook Michael is kind aan huis bij The Fire Station. Eerst alleen als influencer en nu als (gast)pitmaster en natuurlijk als vriend van The Fire Station. Michael heeft een eigen BBQ blog en dat is niet de minste: www.grillfun.nl. Eén van dé toonaangevende BBQ blogs van Nederland! Michael is bedreven op de Weber, de OFYR en de Kamado Joe.

Marco

Pitmaster

Hoe Marco bij The Fire Station is gekomen weet niemand meer. Wat we wel weten is dat Marco een super goede en creatieve BBQ-er is. Met zijn Instagram kanaal inspireert hij duizenden andere BBQ-ers. Sinds 2019 heeft hij ook zijn eigen blog bij: MarcoBBQ. Vis, vlees, groenten...pitmaster Marco weet met alles raad op de kamado.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 146 reviews.