Ga naar hoofdinhoud

The Bastard

The Bastard. Dutch Design. Een kamado van Nederlandse bodem! The Bastard is groot, compleet en zeer gewild om zijn mooie matzwarte kleur. Kijk maar eens bij de URBAN. Met The Bastard kamado kun je aan de slag met een diversiteit aan bereidingstechnieken zoals direct-, en indirect grillen, roken, low & slow en pizza’s bakken.

X-Large
VX Large
Anniversary Edition Large

ALLE Bastard modellen

Dit mooie merk kent 7 modellen.

We lichten de modellen even toe. In volgorde van groot naar klein.

The Bastard X-Large

Dit XL model is enkel verkrijgbaar met onderstel en in de matzwarte Urban kleur. Dit “beest” van een kamado is voorzien van een stabiel onderstel met zwenkwielen en twee opklapbare zijtafels. Met een grilloppervlakte van 59 centimeter kun je met meer dan 8 personen heerlijk genieten van deze kamado!

The Bastard Large

ook het Large model kent alle 4 de uitvoeren die het Medium model ook kent. Je kunt dus kiezen uit Solo of Compleet en tussen een glanzende of een mat zwarte kleur. The Bastard Large is het meest verkochte model. Met een grilloppervlakte van 49 centimeter kom je met deze grote knaap nooit ruimte te kort!

The Bastard Large VX

Het nieuwste model. Meer info volgt.

The Bastard Medium

Dit model kent 4 uitvoeringen. Solo, Compleet, Urban Solo en Urban Compleet. De Urban uitvoeringen hebben een matzwarte look. De Solo varianten zijn geschikt om in te bouwen in een buitenkeuken en de Compleet varianten worden geleverd met onderstel en zijtafels. Met een grilloppervlakte van 40 centimeter is deze kamado geschikt voor 4 tot 6 personen.

The Bastard MEDIUM VX

Het nieuwste model. Meer info volgt.

The Bastard Compact

Heeft een roosterdiameter van 34 centimeter en is dus een stuk groter dan de small, maar toch gemakkelijk te tillen. Perfect voor barbecue sessies met tot 3 personen. Van deze compacte kamado is ook een stoere Urban Edition verkrijgbaar.

The Bastard Small

Een erg handzaam en makkelijk model, deze past makkelijk in een kleine tuin, op het balkon of kan mee naar de camping of het strand. Met een grilloppervlakte van 26 centimeter is dit formaat perfect voor 2 tot 3 personen. Dit model is ook verkrijgbaar in Urban Edition, deze heeft een heel stoer mat zwart design.

Accessoires van the bastard

Een kamado in je bezit hebben is natuurlijk al fantastisch. Maar je maakt je Bastard BBQ pas écht compleet wanneer je bepaalde accessoires toevoegt. Omdat wij Serious Dealer zijn beschikken wij altijd over een groot assortiment van The Bastard accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de Rotisserie – Pizza. Een combinatie van de rotisserie en pizzaoven. Zo kun je op je The Bastard Large tegelijk een kippetje grillen en een pizza bakken!

Benieuwd naar wat voor accessoires dit merk nog meer te bieden heeft? Kijk dan eens op onze webshop Kamado Express. Hier kun je ook altijd terecht met je vragen via chat, mail of telefoon.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 391 reviews.
Winkelwagen