Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

The Bastard Modellen

Alles van BASTARD BIJ SERIOUS DEALER THE FIRE STATION

The Bastard. Dutch Design. Een kamado van Nederlandse bodem! Een kamado van The Bastard is groot, compleet en zeer gewild om zijn mooie zwarte kleur. Zeer populair: de matzwarte URBAN kleur! Met een The Bastard kamado kun je aan de slag met een diversiteit aan bereidingstechnieken zoals direct-, en indirect grillen, roken, low & slow en pizza’s bakken. Shop hem online of bezoek de winkel voor advies.

Bastard Serious Dealer
VX Large
The Bastard Urban XL
X-Large
Anniversary Edition

ALLE Bastard modellen

Dit mooie merk kent 7 modellen en 1 tijdelijk model: The Bastard Anniversary Edition. We lichten de reguliere modellen even toe. In volgorde van groot naar klein.

X-Large

Dit XL model is enkel verkrijgbaar met onderstel en in de matzwarte Urban kleur. Dit “beest” van een kamado is voorzien van een stabiel onderstel met zwenkwielen en twee opklapbare zijtafels. Met een grilloppervlakte van 59 centimeter kun je met meer dan 8 personen heerlijk genieten van deze kamado!

Large

Het Large model kent 4 uitvoeringen. Je kunt kiezen uit een Solo of Compleet en tussen een glanzende of een mat zwarte kleur. The Bastard Large is het meest verkochte model. Met een grilloppervlakte van 49 centimeter kom je met deze grote knaap nooit ruimte te kort!

Large VX

Het nieuwste topmodel is The Bastard VX! In 2023 bestaat dit merk 10 jaar en speciaal daarvoor is er een geheel nieuw model ontwikkeld. Een vlaggenschip: The Bastard VX. Dit is het topmodel, voorzien van een deelbare Fire Box, een uitneembare kolenmand, een Multi Level System met een (deelbaar) grillrooster van 49 cm. Geschikt tot 6-8 personen.

Medium

Dit model kent 4 uitvoeringen. Solo, Compleet, Urban Solo en Urban Compleet. De Urban uitvoeringen hebben een matzwarte look. De Solo varianten zijn geschikt om in te bouwen in een buitenkeuken en de Compleet varianten worden geleverd met onderstel en zijtafels. Met een grilloppervlakte van 40 centimeter is deze kamado geschikt voor 4 tot 6 personen.

MEDIUM VX

Het nieuwste topmodel maar dan een maatje kleiner dan de VX Large.

Compact

Heeft een roosterdiameter van 34 centimeter en is dus een stuk groter dan de small, maar toch gemakkelijk te tillen. Perfect voor barbecue sessies met tot 3 personen. Van deze compacte kamado is ook een stoere Urban Edition verkrijgbaar.

Small

Een erg handzaam en makkelijk model, deze past makkelijk in een kleine tuin, op het balkon of kan mee naar de camping of het strand. Met een grilloppervlakte van 26 centimeter is dit formaat perfect voor 2 tot 3 personen. Dit model is ook verkrijgbaar in Urban Edition, deze heeft een heel stoer mat zwart design.

Accessoires van the bastard

Een kamado als bezit hebben is natuurlijk al fantastisch. Maar je maakt je Bastard kamado pas écht compleet wanneer je bepaalde accessoires toevoegt. Omdat wij Serious Dealer zijn beschikken wij altijd over een groot assortiment van The Bastard accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de Rotisserie – Pizza. Een combinatie van de rotisserie en pizzaoven. Zo kun je op je The Bastard Large tegelijk een kippetje grillen en een pizza bakken! Benieuwd naar wat voor accessoires dit merk te bieden heeft? Kijk dan eens op onze webshop.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 629 reviews.
Winkelwagen