skip to Main Content

The Bastard

The Bastard modellen

The Bastard, van Nederlandse bodem echter ligt de productie van dit zwarte ei in China. Onze instapper maar zeker niet de minste! Groot, compleet en zeer gewild om zijn mooie (mat)zwarte kleur. Met deze Bastard kamado kun je aan de slag met een diversiteit aan bereidingstechnieken zoals direct-, en indirect grillen, roken, low & slow en pizza’s bakken.

Wil je liever online shoppen? Dat kan bij onze webwinkel Kamado Express. Klik op de afbeelding of de knop en je wordt doorgestuurd.

Of Stel je eigen The Bastard samen met de Kamado express konfigurator

The Bastard zelf samenstellen

Bastard variaties

Dit merk heeft 5 modellen en van (bijna) elk model zijn 2 varianten verkrijgbaar. Van klein naar groot, naar extra large! We lichten de modellen even toe.

Een erg handzaam en makkelijk model, deze past makkelijk in een kleine tuin, op het balkon of kan mee naar de camping of het strand. Met een grilloppervlakte van 26 centimeter is dit formaat perfect voor 2 tot 3 personen. Dit model is ook verkrijgbaar in Urban edition, deze heeft een heel stoer mat zwart design.

De Bastard Compact heeft een roosterdiamater van 34 centimeter en is dus een stuk groter dan de small, maar toch gemakkelijk te tillen. Perfect voor barebecuesessies met 3 tot 4 personen. Ook van de The Compact is er een stoere Urban edition verkrijgbaar.

Het Medium model kent 4 uitvoeringen. Solo, Compleet, Urban Solo en Urban Compleet. De Urban uitvoeringen hebben een mat zwarte look. De Solo varianten zijn geschikt om in te bouwen in een buitenkeuken, waar de Compleet varianten worden geleverd met onderstel en zijtafels. Met een grilloppervlakte van 42 centimeter is deze Bastard geschikt voor 4 tot 6 personen.

Ook het Large model kent alle 4 de uitvoeren die het Medium model ook kent. Je kunt dus kiezen uit Solo of Compleet en tussen een glanzende of een mat zwarte kleur. The Bastard Large is het meest verkochte model. Met een grilloppervlakte van 47 centimeter kom je met deze grote knaap nooit ruimte te kort!

Dit XL model is enkel verkrijgbaar in de matzwarte Urban edition. Dit beest is voorzien van een stabiel onderstel met zwenkwielen en twee opklapbare zijtafels. Met een grilloppervlakte van 59 centimeter kun je met meer dan 8 personen heerlijk genieten van deze kamado!

Accessoires

Een kamado in je bezit hebben is natuurlijk al fantastisch. Maar je maakt je Bastard BBQ pas écht compleet wanneer je bepaalde accessoires toevoegt. Omdat wij Serious Dealer zijn beschikken wij altijd over een groot assortiment van The Bastard accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de Rotisserie – Pizza. Een combinatie van de rotisserie en pizzaoven. Zo kun je op je The Bastard Large tegelijk een kippetje grillen en een pizza bakken!

Benieuwd naar wat voor accessoires dit merk nog meer te bieden heeft? Kijk dan eens op onze webshop Kamado Express. Hier kun je ook altijd terecht met je vragen via chat, mail of telefoon.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 171 reviews.
Close search
Winkelmand