Content voor Ingelogde Gebruikers

The Bastard modellen

The Bastard. Design van Nederlandse bodem. Geproduceerd in China. Onze instapper maar zeker niet de minste. Groot, compleet en zeer gewild om zijn mooie matzwarte kleur (de URBAN). Met The Bastard kamado kun je aan de slag met een diversiteit aan bereidingstechnieken zoals direct-, en indirect grillen, roken, low & slow en pizza’s bakken. Liever online oriënteren? Dat kan bij onze webwinkel Kamado Express.

the Bastard modellen

Dit merk kent 5 modellen en van de Large en het Medium model zijn 2 varianten verkrijgbaar. Met of zonder onderstel. We lichten de modellen even toe.

The Small: een erg handzaam en makkelijk model, deze past makkelijk in een kleine tuin, op het balkon of kan mee naar de camping of het strand. Met een grilloppervlakte van 26 centimeter is dit formaat perfect voor 2 tot 3 personen. Dit model is ook verkrijgbaar in Urban Edition, deze heeft een heel stoer mat zwart design.

The Compact: The Bastard Compact heeft een roosterdiameter van 34 centimeter en is dus een stuk groter dan de small, maar toch gemakkelijk te tillen. Perfect voor barbecue sessies met 3 tot 4 personen. Ook van de The Compact is er een stoere Urban Edition verkrijgbaar.

The Medium: dit model kent 4 uitvoeringen. Solo, Compleet, Urban Solo en Urban Compleet. De Urban uitvoeringen hebben een mat zwarte look. De Solo varianten zijn geschikt om in te bouwen in een buitenkeuken, waar de Compleet varianten worden geleverd met onderstel en zijtafels. Met een grilloppervlakte van 42 centimeter is deze Bastard geschikt voor 4 tot 6 personen.

The Large: ook het Large model kent alle 4 de uitvoeren die het Medium model ook kent. Je kunt dus kiezen uit Solo of Compleet en tussen een glanzende of een mat zwarte kleur. The Bastard Large is het meest verkochte model. Met een grilloppervlakte van 47 centimeter kom je met deze grote knaap nooit ruimte te kort!

The X-Large: dit XL model is enkel verkrijgbaar in de matzwarte Urban Edition. Dit beest is voorzien van een stabiel onderstel met zwenkwielen en twee opklapbare zijtafels. Met een grilloppervlakte van 59 centimeter kun je met meer dan 8 personen heerlijk genieten van deze kamado!

Accessoires van the bastard

Een kamado in je bezit hebben is natuurlijk al fantastisch. Maar je maakt je Bastard BBQ pas écht compleet wanneer je bepaalde accessoires toevoegt. Omdat wij Serious Dealer zijn beschikken wij altijd over een groot assortiment van The Bastard accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de Rotisserie – Pizza. Een combinatie van de rotisserie en pizzaoven. Zo kun je op je The Bastard Large tegelijk een kippetje grillen en een pizza bakken!

Benieuwd naar wat voor accessoires dit merk nog meer te bieden heeft? Kijk dan eens op onze webshop Kamado Express. Hier kun je ook altijd terecht met je vragen via chat, mail of telefoon.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 295 reviews.
zoeken
Winkelwagen