skip to Main Content

The Fire Station BBQ Vlees

Al heb je nog zo’n mooie kamado, OFYR of andere BBQ of grill, zonder goede ingrediënten als basis wordt het nooit excellent. Daarom levert The Fire Station ook rund- en varkensvlees, gevogelte, vis en kant & klare ribs en pulled pork. We hebben een samenwerking met een gerenommeerde BBQ slager die het vlees snijdt zoals wij dat willen: echte BBQ cuts!

Gesneden voor gebruik op de kamado, konro grill of vuurtafel. Geen voorgesneden lapjes of reepjes maar grote, eerlijke stukken vlees van de allerbeste kwaliteit. Shock frozen tot -18 graden zodat de versheid gegarandeerd blijft. Alleen afhalen in onze winkel. Daar kun je zelf het mooiste stukje uitkiezen!

Shock frozen BBQ vlees

Rund

Denk aan grote stukken van het rund zoals Bavette, Picanha, Maminha, Tomahawk en Cote d’Boeuf. Allen botermals. Minder tijd? Neem de kleinere Ribeye en T-Bone steak en ga voor hot ‘n fast. Heb je de tijd? Kies dan deze aanrader: low ‘n slow Shortrib.

Varken

Low ‘n slow BBQ en de kamado zijn goede vrienden! Maak eens Pulled Pork of Gyros van onze Varkensnek. Ga aan de slag met Buikspek of maak Spareribs. Wil je eens want anders? Probeer onze Iberico ribfingers, de malse Iberico pluma of de delicate Iberico secreto.

Overig

Een zalmzijde op de rookplank roken? Heerlijk en een must try. Geloof ons, daarna zul je hem nog vaak bereiden! Qua gevogelte hebben Eendenborst en een hele Zwarte kip. Om het assortiment compleet te maken hebben we een hele lekker Texas Style Jalapeno – Cheese worst. Een topper waar je voor terugkomt.

Kant & klaar

Soms is het gewoon even teveel werk of heb je geen tijd. Wij snappen dat. Maar je wilt wel lekker eten! Daarom hebben wij (bijna) kant en klare Pulled Pork. Het einige wat jij nog moet doen is de Pulled Pork verwarmen en een overheerlijke BBQ saus toevoegen om hem lekker “sloppy” te maken.

Pas op! Met spareribs in je handen vreet je je vingers op! En je kunt ze nu (bijna) kant en klaar afhalen voor de dagen dat je wel lekker wilt eten maar even geen tijd hebt. De ribben zijn gerookt, gerubd en gegaard.  Wat jij nog moet doen? De ribs nog even krokant grillen en aflakken met je favoriete BBQ saus.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 198 reviews.
Close search
Winkelwagen