Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

OFYR modellen

BESTEL JE OFYR BIJ OFFICIAL OFYR DEALER THE FIRE STATION

Vuur verbindt. Onze verre voorouders verzamelden zich al rond het kookvuur om verhalen te vertellen. Je ziet dit weer terugkeren! In deze hectische tijden en een wereld die steeds kleiner wordt verlangen we steeds vaker naar rust, verbondenheid en gezelligheid. Daar staat OFYR voor: samen eten, drinken en gewoon ouderwets met elkaar praten onder het genot van een vuur waarop je heerlijk samen kunt koken.

The art of outdoor cooking

Het assortiment van OFYR is erg diep en breed. Er is heel veel mogelijk en daarom adviseren we je om naar onze winkel te komen. Onze experts kunnen je goed adviseren en je de mogelijkheden laten zien. Liever online oriënteren? Het hele OFYR assortiment vind je ook op onze webshop.

OFYR BBQ mogelijkheden

Een OFYR BBQ is natuurlijk fantastisch. Naast dat het een echte eyecatcher is in je tuin, is het koken op deze vuurtafels ook geweldig! En de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je op de dikke stalen rand bakken, daar kun je direct je vlees, vis of groente op plaatsen maar er is ook ruimte genoeg om een pan op te zetten. Je kunt ook kiezen voor de verhoger met gietijzeren rooster, dan kun je grillen boven het houtvuur en met gietijzeren pannen en skillets aan de slag. Ook kun je met de churrasco spiesenset op de Brazilian Style koken. Je kunt dus ontzettend veel verschillende kooktechnieken toepassen op een OFYR. Heeft iedereen genoten van de heerlijke gerechten en zijn de buikjes rond gegeten? Geniet dan nog heerlijk na van de warmte die van deze vuurtafel af komt. De OFYR BBQ fungeert ook nog prima als kachel zodat je tot in de late (of vroege) uurtjes samen kunt blijven genieten. Een topavond gegarandeerd!

HET Materiaal van de ofyr BBQ

Zowel de sokkel als de vuurschaal van de OFYR BBQ zijn verkrijgbaar in het zwart of in cortenstaal (roestkleur). Dit laatste materiaal heeft geen onderhoud nodig en wordt zelfs steeds mooier doordat de corrosielaag steeds dikker wordt. Hoe gaaf is dat! Het is dus niet nodig om een OFYR BBQ af te dekken, maar deze kan in alle weersomstandigheden buiten blijven staan, niets aan de hand!

Doordat de vuurschaal een groot gat onderin heeft zitten, kan het regenwater gemakkelijk weglopen. Wil je toch liever de schaal afdekken? Dat kan! Kijk maar eens bij de accessoires van dit merk. Er zijn bijvoorbeeld verschillende deksels en hoezen verkrijgbaar waarmee je deze barbecue gemakkelijk kunt afsluiten. Daarnaast zijn er nog tal van andere accessoires van OFYR die jouw barbecue ervaring nog mooier kunnen maken!

Heb je vragen over de mogelijkheden? Kom naar onze winkel in Kaatsheuvel.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 665 reviews.
Winkelwagen