Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

YAKINIKU modellen

ALLES VAN YAKINIKU bij PREMIUM DEALER THE FIRE STATION

YAKINIKU betekent letterlijk “gegrild vlees” in het Japans. Laten we daar nou net dol op zijn bij The Fire Station. Het mooie BBQ merk YAKINIKU past dan ook perfect in ons assortiment.  Het merk waarbij service en kwaliteit centraal staat. We zijn PREMIUM dealer, dus je kunt het complete assortiment van YAKINIKU bij The Fire Station zien en beleven. Shop online of kom naar onze winkel om alle modellen te zien.

YAKINIKU Premium dealer

de YAKINIKU BBQ modellen

Het merk YAKINIKU kent 6 modellen. Van mini, naar groot, naar reusachtig! We lichten elk model kort toe:

Mini

De kleinste kamado van dit merk mét een draagbaar onderstel heeft een roostermaat van 28 cm. Met een kleinere tuin of op het balkon kun je met deze Mini toch heerlijk werken op een kamado! Dankzij het draagbare onderstel kun je deze kamado gemakkelijk meenemen naar het park of op vakantie. Zo kun je overal genieten van heerlijke gerechten!

Compact

De YAKINIKU Compact heeft een rooster van 33 centimeter en is geschikt om voor 4 personen heerlijk op te kunnen BBQ’en. Dankzij het formaat, het gewicht en het draagbare onderstel is deze kamado gemakkelijk te vervoeren. Zo kun je op deze kamado BBQ’en waar je maar wilt!

Medium

De YAKINIKU Medium is verkrijgbaar als compleet model, met onderstel en zijtafels of als solo variant om in te bouwen in een buitenkeuken of BBQ tafel. Met een rooster van 41 centimeter is deze medium kamado geschikt om voor 5 personen de lekkerste gerechten op te bereiden.

Large

Het ideale formaat als je graag voor een grote groep vrienden of familie de BBQ aansteekt. Met een rooster van 49 centimeter kun je gemakkelijk meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden. Verkrijgbaar als compleet model met onderstel en zijtafels of als solo variant om in te bouwen.

XL

Met een grillrooster van 56 centimeter kun je met gemak meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden op deze joekel. De mogelijkheden zijn eindeloos op deze grote kamado. Verkrijgbaar in 2 varianten: compleet (met onderstel en zijtafels) of solo.

XXL

De YAKINIKU XXL is de grootste kamado van dit merk. En hij is echt GROOT! Met een grillrooster van maar liefst 61 centimeter kun je de hele straat voorzien van heerlijke gerechten. Ook geschikt voor catering.

Accessoires

Een YAKINIKU kamado is natuurlijk geweldig om in je bezit te hebben. Ieder model wordt al vrij compleet geleverd met verschillende accessoires waar je direct mee aan de slag kan. Maar je wil natuurlijk het maximale uit dit geweldige apparaat halen. Daarvoor kun je jouw BBQ arsenaal uitbreiden met verschillende YAKINIKU accessoires. Bij The Fire Station vind je meer dan 100 verschillende accessoires voor dit kamado merk. Dit kunnen universele accessoires zijn, die je op ieder model kan gebruiken, maar ook tools die specifiek geschikt zijn voor een bepaald model. Twijfel je of een bepaald accessoire op jouw kamado past en wil je dit vragen aan een specialist? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen je graag!

Kom YAKINIKU bekijken

Benieuwd geworden naar dit mooie kamado merk en wil je ze graag eens in het echt bekijken? Kom dan een langs bij The Fire Station in Kaatsheuvel.  Hier staat altijd een BBQ expert voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Wil je liever online verder kijken? Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 676 reviews.
Winkelwagen