Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

BBQ MASTERCLASS
THE FIRE STATION

ZIEN | VOELEN | PROEVEN | ERVAREN

VOLG EEN BBQ Masterclass

Leer de fijne kneepjes van het betere barbecueën en volg een BBQ cursus bij The Fire Station! Je bent in het bezit van een geweldige (kamado) BBQ maar vraagt je regelmatig af of je wel alle mogelijkheden ontdekt hebt. Als je het eerlijk toegeeft, dan grill je waarschijnlijk best vaak dezelfde gerechten. Zonde toch? Na het volgen van onze cursus ga je als een volleerde grillmaster weer thuis aan de slag. Dus: zet een streep door je drukke agenda, plan een middag vrij en geniet van een goede no-nonsens barbecue cursus.

BBQ masterclass op de kamado

Wat onze masterclass zo bijzonder maakt, is dat we uitsluitend gebruik maken van keramische barbecues of wel de kamado. Als je dit nog nooit hebt gedaan, gaat er een wereld voor je open! Deze ‘baas in barbecue-wereld’ kan alles tegelijk en zorgt voor een smaakbeleving die ongeëvenaard genoemd mag worden. Je zou er haast je gehele keuken voor inruilen, ware het niet dat het wel degelijk een apparaat voor buiten is. We kunnen er nog zoveel meer over vertellen, maar dat doen we het liefste live: kom dus langs bij The Fire Station en we vertellen je er alles over. Lukt dat niet? Bel of mail dan je vragen en je krijgt binnen een werkdag antwoord.

De BBQ shop Waar ze je kennen

Onze BBQ shop, in Kaatsheuvel, is gevestigd in een voormalige brandweerkazerne uit de jaren 50. Onze shop,  met workshop- en buitenkeuken experience tuin, ademt geschiedenis! In 2018 is het pand gerenoveerd zonder de historische elementen te verwijderen. Alleen daarom al een bezoekje waard!

"Waar vroeger brandweermannen vertrokken om vuur te gaan bestrijden, verwelkomen we jou nu om het vuur aan te steken!"

The Fire Station voert de juiste BBQ merken, heeft kennis van zaken en we kennen onze klanten persoonlijk. Vraag ons om advies dan ontvang je een eerlijk antwoord.

We zijn geen megastore en willen dat ook niet zijn. Loop binnen en ervaar een persoonlijke, overzichtelijke winkel met shop-in-shops. Wees welkom. Onze gigantische deuren staan wagenwijd voor je open!

PROEF DE SFEER

open worskhop of privé gezelschap

Volg onze Masterclass BBQ, een culinair avontuur dat geschikt is voor zowel beginnende als gevorderde barbecueër. Of je nu een groentje bent in de wereld van grillen of een doorgewinterde pro, onze Masterclass BBQ is ontworpen om jouw grillvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een privébijeenkomst plant (minimaal 12, maximaal 20 personen) voor je vrienden, familieleden of collega’s, of liever deelneemt aan een van onze open workshops, wij hebben voor ieder wat wils.

Onze privé masterclass BBQ bieden de perfecte gelegenheid om met een select gezelschap te genieten van een culinaire reis vol smaak en plezier. Onze ervaren pitmasters begeleiden je door het proces, van het ontsteken van de kamado tot het serveren van meesterlijke gerechten. Het maakt niet uit of je nog nooit eerder een kamado hebt aangeraakt of dat je een grillmeester in de dop bent – we passen de workshop aan jouw niveau aan.

Kleiner gezelschap? Schrijf je dan in voor één van onze open workshops. Deze workshops brengen individuen met verschillende achtergronden en ervaringsniveaus bij elkaar, wat altijd leidt tot boeiende gesprekken en het delen van culinaire BBQ geheimen. Het uitwisselen van heerlijke recepten en grilltips is vaak een hoogtepunt van onze workshops.

Bij ons draait het niet alleen om het grillen van de perfecte steak; het draait ook om het creëren van een gemeenschap van gepassioneerde BBQ-liefhebbers. Je kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan een bestaande groep en nieuwe vrienden te maken, of we kunnen een groepsarrangement op maat voor je samenstellen, ongeacht je ervaringsniveau.

Onze workshops zijn thematisch georganiseerd, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw smaak en interesse past. Of je nu wilt leren hoe je het beste rundvlees kunt grillen, de geheimen van kamado grillen wilt onthullen of perfecte ribbetjes wilt bereiden, we hebben een workshop die aan jouw behoeften voldoet.

Wil je meer informatie over onze Masterclass BBQ? Aarzel niet om contact op te nemen met The Fire Station. Ons vriendelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke BBQ-ervaring. Bel ons vandaag nog, en laten we samen aan de slag gaan om jouw grillvaardigheden te verbeteren en te genieten van heerlijk eten in goed gezelschap.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 658 reviews.
Winkelwagen