Alle A-merken onder één dak | De leukste workshops van Nederland | Online shoppen | BBQ Shop in Kaatsheuvel
Ga naar hoofdinhoud

BBQ masterclass

Masterclass BBQ

Leer de fijne kneepjes van het betere barbecueën en volg een BBQ cursus bij The Fire Station! Je bent in het bezit van een geweldige (kamado) BBQ maar vraagt je regelmatig af of je wel alle mogelijkheden ontdekt hebt. Als je het eerlijk toegeeft, dan grill je waarschijnlijk best vaak dezelfde gerechten. Zonde toch? Na het volgen van onze cursus ga je als een volleerde grillmaster weer thuis aan de slag. Dus: zet een streep door je drukke agenda, plan een middag vrij en geniet van een goede no-nonsens barbecue cursus.

BBQ masterclass bazen!

Wat onze masterclass zo bijzonder maakt, is dat we uitsluitend gebruik maken van keramische barbecues (kamado). Als je dit nog nooit hebt gedaan, gaat er een wereld voor je open! Deze ‘baas in barbecue-wereld’ kan alles tegelijk en zorgt voor een smaakbeleving die ongeëvenaard genoemd mag worden. Je zou er haast je gehele keuken voor inruilen, ware het niet dat het wel degelijk een apparaat voor buiten is. Alhoewel, de kamado staat ook echt zijn mannetje in de winter en zal op een winterse borrel absoluut de show stelen! We kunnen er nog zo veel meer over vertellen, maar dat doen we het liefste live: kom dus langs bij The Fire Station en we vertellen je alles over een BBQ masterclass. Lukt dat niet? Bel of mail dan je vragen en je krijgt binnen een werkdag antwoord.

Volg een bbq masterclass met een gevarieerd gezelschap

De BBQ masterclass organiseren we zowel voor de beginnende barbecueër als de gevorderde liefhebbers. Hierdoor is het gezelschap gevarieerd en dat geeft een leuke dynamiek. De ervaring leert namelijk dat de workshop middag altijd eindigt met het uitwisselen van de lekkerste recepten en tips over grillmethodes. Je kunt als individu aansluiten bij een samengestelde groep of we organiseren een groepsarrangement. Ook daarvoor geldt: ieder niveau is welkom. De workshops bieden we aan in verschillende thema’s, zoals ‘Beef Excellent’, ‘Kamado Basics’ en ‘Fall of the Bone Ribs’. Wil je graag meer informatie over de masterclass BBQ? Bel dan naar The Fire Station en je krijgt alle antwoorden!

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 527 reviews.
Winkelwagen