Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Praktische informatie workshop

HOE VERLOOPT DE WORKSHOP?

BBQ is buitenkoken. Daarom vindt onze kamado workshop buiten plaats. Onze BBQ tuin ligt pal op ‘t zuiden dus is het er, met een beetje geluk, goed toeven. We staan niet 100% buiten want we hebben een grote overkapping met verschillende buitenkeukens, losse kamado’s en kamadotafels. De workshop gaat dus altijd door. Kleed je wel op de voorspelde weersomstandigheden.

Onze kamado workshops zijn all-in. Alle bereidingen en drankjes zijn inclusief (koffie, thee, fris en alcoholvrij bier). Bij binnenkomst trek je een leren schort aan en gaan we samen aan de slag! We bespreken alles rondom kamado-technieken, praktische zaken en we nemen alle recepten door. Dan gaan we, in groepjes van 2, aan de slag.

We beschikken over een groot aantal kamado’s van onze merken. De hele middag is er een professionele pitmaster aanwezig voor jou. Tussen het BBQ-en is er ruimschoots tijd voor ontspanning, het stellen van vragen, rond te kijken en met andere deelnemers van gedachten te wisselen over onze gezamenlijke hobby.

DE LOCATIE

The Fire Station in Kaatsheuvel heeft een prachtige, unieke locatie. We zijn gevestigd in een voormalige brandweerkazerne uit de jaren 50. Met zekerheid de mooiste BBQ shop van de Benelux.

THUIS AAN DE SLAG!

In de paar uur dat de kamado workshop duurt proberen we je uiteraard zoveel mogelijk te leren. De recepten kun je, na afloop, downloaden. Je ontvangt een inlogcode. Heb je behoefte aan meer recepten? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 558 reviews.
Winkelwagen