Alle A-merken onder één dak | De leukste workshops van Nederland | Online shoppen | BBQ Shop in Kaatsheuvel
Ga naar hoofdinhoud

BARBECUESHOP
THE FIRE STATION

ZIEN | VOELEN | PROEVEN | ERVAREN

BARBECUEshop & BBQ experience

Wat in 2015 begon als hobby is uitgegroeid tot een toonaangevende, full service barbecueshop in het centrum van Kaatsheuvel. In onze BBQ shop helpen we je een weloverwogen keuze te maken voor een A-merk kamado of een OFYR die precies bij jou past. En daarna, als je dat wilt, leren we je ermee werken tijdens één van onze toffe workshops.

COMPLEET assortiment

In onze barbecueshop of online vind je alleen topmerk kamado’s en de originele OFYR vuurtafels. Ook leveren we de mooiste buitenkeukens van topmerken zoals ROOSTR of WWOO. Wil je maatwerk of een kamadotafel van één van onze kamado merken? Geen probleem. Kom ze allemaal bekijken in onze “Buitenkeuken Experience” tuin. Naast al deze mooie merken vind je in onze winkel BBQ accessoires, rubs, zouten, pepers en sauzen en en uiteraard de beste houtskool.

KAMADO Workshops

Een kamado is te gek! Als je er eentje hebt snap je dat. Zo’n geweldig apparaat moet je ervaren tijdens één van onze workshops. Deze workshops worden geheel verzorgd in de experience tuin van onze BBQ shop. Boek een workshop en ga aan de slag op onze kamado’s. Je werkt altijd op onze A-merken.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN KAMADO?

Een kamado BBQ is geen kleine investering maar wel eentje voor het leven! Kies daarom voor een A-merk. Inmiddels is er meer troep dan goed spul te koop. Daarom is dit een aankoop waar je goed advies over moet inwinnen. Stel jezelf de vraag:

  • Voor hoeveel personen wil je deze barbecue gaan gebruiken? Is het voor een kleiner gezelschap of wil je regelmatig vrienden uitnodigen, want dan heb je meerdere platen en roosters nodig.
  • Waar komt de kamado BBQ te staan? Het is best een zwaar apparaat, kies je voor een variant met een onderstel op wielen?
  • Kan de kamado droog staan of heb je juist een regenhoes nodig?
  • Of wil je werkruimte en ga je voor een buitenkeuken?

Dit zijn zaken die we in de winkel uitgebreid met je door kunnen nemen. We denken mogelijk mee en opperen ideeën waar je zelf misschien nog niet aan gedacht had. We laten je graag persoonlijk zien wat onze BBQ shop in Kaatsheuvel allemaal te bieden heeft.

Check hier onze openingstijden of neem contact op voor meer informatie over onze barbecue shop.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 527 reviews.
Winkelwagen