Alle A-merken onder één dak | De leukste workshops van Nederland | Online shoppen | BBQ Shop in Kaatsheuvel
Ga naar hoofdinhoud

BBQ shop Brabant

De BBQ Shop van Brabant

The Fire Station is een professionele BBQ shop in Brabant. Met veel enthousiasme en deskundigheid worden hier kamado barbecues verkocht van de bekende A-merken: Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith en The Bastard. Onze medewerkers zijn barbecue liefhebbers pur sang en vertellen je graag over de toepassingen en kenmerken van de diverse kamado merken. Deze barbecue is al een baas op zich, maar de bijpassende accessoires maken het nog nét wat leuker. In onze BBQ shop in Midden Brabant (Kaatsheuvel) bieden we merk, universele, gietijzeren en pizza accessoires aan. En laten we ons assortiment barbecue handschoenen, sauzen, rubs en diverse rookhoutproducten niet vergeten!

ALLEEN IN DE WINKEL: 10% korting!

Bezoek onze toonaangevende, full service BBQ shop in Kaatsheuvel. Doe je aankopen en ontvang 10% korting. Om deze korting te claimen dien je onderaan deze pagina je gegevens in te vullen.

Word een kamado pro!

Ben je na een bezoek aan onze BBQ shop in Brabant net zo enthousiast als wij geworden? Schrijf je dan in voor één van onze BBQ workshops. Tijdens deze cursus doen we een boekje open over alle kamado BBQ kunsten. Je leert over het gebruik van dit geweldige apparaat en alle bijbehorende tools. We geven tips over het controleren en beheersen van de temperatuur en voegen er tot slot nog onze favoriete recepten aan toe. We organiseren de workshops in onze relaxte achtertuin, gelegen op het zuiden, met groot terras en genoeg ruimte voor opstellingen van een aantal kamado’s. Kies voor een BBQ workshop in Brabant als unieke kans om voortaan als echte kamado-pro voor de dag te komen!

BEZOEK ONS EN ONTVANG 10% KORTING!

CLAIM JE Korting!

Bezoek jij onze BBQ shop in Kaatsheuvel voor eerlijk advies, goede service en Brabantse gezelligheid? Omdat we je bezoek waarderen krijg je een cadeautje van ons. Vul het formulier in, neem het mee en je ontvangt 10% korting* op je aankopen.

*deze korting geldt bij besteding vanaf € 150,00. Geldt niet op afgeprijsde producten, boeken, cadeaubonnen, buitenkeukens, vlees en workshops. Eenmalig in te leveren per klant. Niet inwisselbaar voor contanten en niet gedeeltelijk in te leveren.

VUL hier je gegevens In

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord nieuwsbrief*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De leukste bbq shop van Brabant? The Fire Station!

We zijn enorm trots op de locatie van onze barbecueshop. Natuurlijk stelen de keramische BBQ’s de show, maar de winkelruimte komt op een stabiele 2e plaats. In Kaatsheuvel, een gezellig Brabants dorp, stond al enige jaren de brandweerkazerne – daterend uit 1953 – leeg. Toen in 2018 de kans zich voordeed om bedrijfsruimte in de kazerne te betrekken, hebben we die kans meteen gegrepen. De originele bakstenen muren, kolommen en draagbalken zijn intact gelaten en we hebben er de tofste BBQ shop van Brabant van weten te maken.

We nodigen je van harte uit om een keer te komen kijken naar ons uitgebreide assortiment! Wil je meer informatie over BBQ workshops in Brabant? Neem contact op door middel van het contactformulier of bel 0416-235010 voor een uitgebreide toelichting. Korte vraag? Dat kan ook via de mail of chat! We horen graag van je!

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 455 reviews.
Winkelwagen