Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

BBQ SHOP
THE FIRE STATION

ZIEN | VOELEN | PROEVEN | ERVAREN

BBQ Shop Brabant: The Fire Station

Wees welkom bij The Fire Station, dé BBQ shop van Brabant waar liefhebbers van grillen en barbecueën hun hart kunnen ophalen. Gevestigd in een sfeervolle, stoere, en originele brandweerkazerne uit de jaren ’50 in Kaatsheuvel, is The Fire Station zonder twijfel de mooiste en persoonlijkste BBQ shop van Brabant. Een winkel vol BBQ plezier met accessoires, pizza accessoires, BBQ handschoenen, sauzen, meer dan 100 rubs en heel veel soorten rookhout!

Zeker de mooiste BBQ shop van Brabant!

We zijn enorm trots op ons pand. In Kaatsheuvel, een gezellig Brabants dorp, stond al enige jaren de brandweerkazerne – daterend uit 1953 – leeg. Toen in 2018 de kans zich voordeed om deze kazerne te betrekken, hebben we die kans meteen gegrepen. De originele bakstenen muren, kolommen en draagbalken zijn intact gelaten en we hebben er de leukste BBQ shop van Brabant van weten te maken.

We nodigen je van harte uit om een keer te komen kijken naar ons uitgebreide assortiment! Alleen de beste merken, zoals Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith, Yakinuku, The Bastard, Grill Guru, Konro Gril, OFYR en veel meer merken.

Bezoek BBQ SHOP the Fire station

Persoonlijk. Kennis van zaken. Bewust geen megastore. Uitsluitend de juiste merken. Bezoek de winkel of shop online. gevestigd in een bijzonder pand in Kaatsheuvel: een oude brandweerkazerne uit de jaren 50!

Op zoek naar een buitenkeuken? Bezoek onze BBQ experience tuin met heel veel buitenkeukens van ROOSTR, BIG4SPACE, WWOO Outdoor Kitchen, Big Green Egg Modular System en het The Bastard Serious Outdoor Kitchen.

Wij staan bekend om onze persoonlijke hulp, hoge mate service en 10 jaar ervaring met de kamado.

Meer over ons

Volg een kamado workshop!

Je skills verbeteren? Gezellig samen BBQ-en? Boek dan één van onze BBQ workshops. Tijdens deze cursus doen we een boekje open over alle kamado kunsten. Je leert over het gebruik van dit geweldige apparaat en alle bijbehorende tools. We geven tips over het controleren en beheersen van de temperatuur en voegen er tot slot nog onze favoriete recepten aan toe. We organiseren de workshops in onze relaxte achtertuin, gelegen op het zuiden, met groot terras en genoeg ruimte voor opstellingen van meer dan 10 kamado’s.

Bij The Fire Station draait alles om het vakkundig bereiden van heerlijk gegrild voedsel en het delen van die passie met anderen. Ons ruime assortiment aan kamado’s, OFYR en Japanse konro grills maakt dit mogelijk. Of je nu een doorgewinterde barbecue-expert bent of net begint aan je grillavontuur, wij hebben de juiste tools en apparatuur voor jou. Onze 6 kamado merken zijn van topkwaliteit en ideaal voor slow-cooking, grillen en roken. De veelzijdigheid van deze barbecues is ongeëvenaard, waardoor je met gemak de meest smaakvolle gerechten op tafel zet.

De OFYR, een prachtig vormgegeven vuurschaal met een brede rand, is de perfecte aanvulling voor elke buitenruimte. Het dient niet alleen als een geweldige grill, maar ook als een sociale plek waar vrienden en familie samenkomen om van elkaars gezelschap te genieten terwijl de vlammen dansen.

Voor wie op zoek is naar de authentieke Japanse grillsensatie, hebben we de Japanse Konro Grills in ons assortiment. Deze speciale houtskoolgrills zijn ideaal voor yakitori en andere Japanse grillgerechten. Ze brengen de smaak van de traditionele Japanse keuken naar jouw eigen achtertuin.

Wat The Fire Station echt uniek maakt, is niet alleen ons aanbod aan hoogwaardige barbecues, maar ook de sfeer in onze BBQ shop. De oude brandweerkazerne ademt historie en karakter, en dat voel je zodra je binnenstapt. De originele details van het gebouw zorgen voor een bijzondere ambiance die perfect past bij de wereld van vuur en smaak. Het is een plek waar je inspiratie opdoet en de passie voor barbecueën tot leven komt.

Bij The Fire Station geloven we in het delen van onze kennis en ervaring. Daarom bieden we wekelijks kamado workshops aan, zodat je de fijne kneepjes van het vak kunt leren en je barbecue vaardigheden kunt verbeteren. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden, zodat je zelfverzekerd en vol enthousiasme de grillmeester in jezelf kunt ontdekken.

Kortom, The Fire Station is dé BBQ shop in Brabant die voorziet in al jouw barbecue behoeften. Ons ruime assortiment aan kamado’s, OFYR en Japanse grills, in combinatie met onze historische locatie en wekelijkse workshops, maken van ons de ultieme bestemming voor barbecue-fanaten en lekkerbekken.

Kom langs en ontdek de wereld van smaak en vuur in de mooiste BBQ shop van Brabant, The Fire Station.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 658 reviews.
Winkelwagen