Alle A-merken onder één dak | De leukste workshops van Nederland | Online shoppen | BBQ Shop in Kaatsheuvel
Ga naar hoofdinhoud

De MOOISTE BBQ Shop van Brabant

The Fire Station, dé BBQ shop in Brabant met de beste BBQ merken zoals Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith, Yakinuku, The Bastard, de Japanse Konro Gril en alles van OFYR. Een winkel vol BBQ plezier met gietijzeren accessoires van Petromax en Valhal, pizza accessoires, BBQ handschoenen, BBQ sauzen, meer dan 100 rubs en vele soorten rookhout!

Ons team bestaat uit echte barbecue liefhebbers, ze vertellen je graag alles over de toepassingen, verschillen en garanties van onze merken.

Kom gezellig shoppen in onze BBQ shop in Kaatsheuvel of shop online. Wat je wilt!

BEKIJK De Mooiste bbq shop van Brabant!

We zijn enorm trots op het pand van onze barbecueshop. In Kaatsheuvel, een gezellig Brabants dorp, stond al enige jaren de brandweerkazerne – daterend uit 1953 – leeg. Toen in 2018 de kans zich voordeed om de kazerne te betrekken, hebben we die kans meteen gegrepen. De originele bakstenen muren, kolommen en draagbalken zijn intact gelaten en we hebben er de leukste BBQ shop van Brabant van weten te maken.

We nodigen je van harte uit om een keer te komen kijken naar ons uitgebreide assortiment! Wil je meer informatie over BBQ workshops in Brabant? Neem contact op! We horen graag van je!

Bezoek BBQ SHOP the Fire station

Persoonlijk. Kennis van zaken. Bewust geen megastore. Uitsluitend de juiste merken. Bezoek de winkel of shop online. gevestigd in een bijzonder pand in Kaatsheuvel: een oude brandweerkazerne uit de jaren 50!

Op zoek naar een buitenkeuken? Bezoek onze BBQ experience tuin met heel veel buitenkeukens van ROOSTR, BIG4SPACE, WWOO Outdoor Kitchen, Big Green Egg Modular System en het The Bastard Serious Outdoor Kitchen.

Wij staan bekend om onze persoonlijke hulp, hoge mate service en 10 jaar ervaring met de kamado.

Meer over ons

volg een kamado workshop!

Ben je na een bezoek aan onze BBQ shop in Brabant enthousiast geworden? Boek dan één van onze BBQ workshops. Tijdens deze cursus doen we een boekje open over alle kamado kunsten. Je leert over het gebruik van dit geweldige apparaat en alle bijbehorende tools. We geven tips over het controleren en beheersen van de temperatuur en voegen er tot slot nog onze favoriete recepten aan toe. We organiseren de workshops in onze relaxte achtertuin, gelegen op het zuiden, met groot terras en genoeg ruimte voor opstellingen van een aantal kamado’s. Kies voor een BBQ workshop in Brabant als unieke kans om voortaan als echte kamado-pro voor de dag te komen!

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 527 reviews.
Winkelwagen