skip to Main Content

Kamado houtskool

kies voor het beste

Kan elke houtskoolsoort in een kamado? Het kan wel, maar we adviseren het niet. Een kamado verdient de beste kwaliteit houtskool. Er zijn 3 andere factoren van belang: de houtsoort waarvan de kool is gemaakt, de zuiverheid en de grootte van de lump. In de winkel van The Fire Station geven we graag advies. We verkopen uitsluitend restaurant kwaliteit houtskool.

Kom naar de winkel of bestel online bij Kamado Express. Wil je echt nooit meer zonder houtskool zitten? Sluit dan een houtskool abonnement af bij onze shop Houtskool Express!

Best Charcoal

Houtskool van Best Charcoal heeft een lange brandtijd, geeft weinig vonken en kan een hoge temperatuur bereiken. Dit merk kent 4 soorten: berk-eiken, berk-essen, quebracho en acacia-eucalyptus. Voor iedere BBQ-sessie is er dus een geschikte houtskoolsoort.

KOOP ONLINE Abonnement

Dammers

Dammers Restaurant houtskool komt uit Zuid-Afrika is is 100% acaciahout. De populaire kamado houtskool van Dammers brandt gelijkmatig, schoon en langdurig en is tevens zuinig in gebruik.

KOOP ONLINE Abonnement

Big Green Egg

Big Green Egg houtskool is gemaakt van een combinatie van beuken en beukenhaag. Dit is een zachte houtskoolsoort en in onze ogen geschikt voor normale en hete grillsessies. De houtskool wordt zonder chemische toevoegingen geproduceerd, waardoor deze houtskool eco-vriendelijk is.

KOOP ONLINE Abonnement

ECHT

ECHT houtskool bestaat uit een mix van beuk, haagbeuk, hout en eik uit gecertificeerde bossen in Europa. ECHT wordt op traditionele wijze geproduceerd en is vele malen schoner en duurzamer dan veel andere houtskoolsoorten.

KOOP ONLINE Abonnement

Kamado Joe

Kamado Joe Big Blocks zijn gemaakt van 100% natuurlijk hardhout. Deze houtskool is ontwikkeld met met Argentijnse houtskoolspecialisten en bestaat uit 4 houtsoorten: guayacan, guayaibi, quebracho blanco en mistol.

KOOP ONLINE Abonnement

Monolith

MONOLITH houtskool is eikenhout houtskool van de hoogste kwaliteit. 8 kilo in een zak, 100% natuurlijk en zonder chemicaliën FSC-gecertificeerd geproduceerd in een milieuvriendelijke moderne fabriek.

KOOP ONLINE Abonnement

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 171 reviews.
Close search
Winkelmand