Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Big Green Egg cursus
THE FIRE STATION

ZIEN | VOELEN | PROEVEN | ERVAREN

Workshop Big Green Egg

The Fire Station is meer dan een barbecueshop. Het is een totaalconcept, we verkopen niet alleen de Big Green Egg we organiseren ook een Big Green Egg cursus. We verzorgen het materiaal, de receptuur, de drankjes en een gezellige buitenruimte. En niet te vergeten de ontelbare accessoires, die de ervaring van een Big Green Egg nóg specialer maken. Denk aan verschillende roosters, rubs, tangen, spiesen en handschoenen. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: universeel of van het merk Big Green Egg zelf. Onze grootste motivatie voor het organiseren van een Green Egg cursus is natuurlijk de liefde voor het merk en het barbecueën op een keramische BBQ in het algemeen. Onze hele crew is gepassioneerd barbecueër en we hebben veel ervaring in huis. Dit delen we vanzelfsprekend graag tijdens de cursus green egg. Wij zijn doorgewinterde BBQ-diehards!

Big Green Egg cursus

Heb je zo’n fantastische Big Green Egg in huis? Of overweeg je de aanschaf van een kamado barbecue? Neem dan snel contact op met The Fire Station in Kaatsheuvel voor een leerzame en gezellige Big Green Egg cursus. The Fire Station is een barbecueshop gevestigd in een voormalige, jaren 50 brandweerkazerne. Dit zorgt voor een gaaf, industrieel decor. Daarnaast heeft de kazerne een fantastische buitenruimte. Samen met Kamado Express zijn we een samenwerking aangegaan voor het organiseren van een middag-vullende workshop Big Green Egg. We ontvangen je graag in onze BBQ experience tuin achter de kazerne.

De BBQ shop Waar ze je kennen

Onze BBQ shop, in Kaatsheuvel, is gevestigd in een voormalige brandweerkazerne uit de jaren 50. Onze shop,  met workshop- en buitenkeuken experience tuin, ademt geschiedenis! In 2018 is het pand gerenoveerd zonder de historische elementen te verwijderen. Alleen daarom al een bezoekje waard!

"Waar vroeger brandweermannen vertrokken om vuur te gaan bestrijden, verwelkomen we jou nu om het vuur aan te steken!"

The Fire Station voert de juiste BBQ merken, heeft kennis van zaken en we kennen onze klanten persoonlijk. Vraag ons om advies dan ontvang je een eerlijk antwoord.

We zijn geen megastore en willen dat ook niet zijn. Loop binnen en ervaar een persoonlijke, overzichtelijke winkel met shop-in-shops. Wees welkom. Onze gigantische deuren staan wagenwijd voor je open!

PROEF DE SFEER

Big Green Egg cursus op maat?

Misschien heb je al eerder ervaring opgedaan met barbecueën op een kamado of heb je reeds een cursus elders gevolgd. Dan ben je het vast met ons eens dat er ook voor de gevorderde gebruiker nog heel wat te ontdekken valt. Tijdens de Big Green Egg cursus krijg je uitgebreid uitleg van onze eigen, professionele pitmaster. Hij begint met uitleg over de basics en je krijgt de recepten mee naar huis. Indien je maatwerk wenst kies dan voor een BBQ Clinic op maat. Dan kun je van tevoren aangeven welke onderwerpen en ingrediënten je graag behandeld wilt zien tijdens de workshop. Ons doel is om voor het hele gezelschap een onvergetelijke workshop Big Green Egg te organiseren en iedereen mee te nemen in deze geweldige experience!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 675 reviews.
Winkelwagen