Alle A-merken onder één dak | De leukste workshops van Nederland | Online shoppen | BBQ Shop in Kaatsheuvel
Ga naar hoofdinhoud

Big Green Egg cursus

Workshop Big Green Egg

The Fire Station is meer dan een barbecueshop. Het is een totaalconcept, we verkopen niet alleen de Big Green Egg we organiseren ook een Big Green Egg cursus. We verzorgen het materiaal, de receptuur, de drankjes en een gezellige buitenruimte. En niet te vergeten de ontelbare accessoires, die de ervaring van een Big Green Egg nóg specialer maken. Denk aan verschillende roosters, rubs, tangen, spiesen en handschoenen. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: universeel of van het merk Big Green Egg zelf. Onze grootste motivatie voor het organiseren van een Green Egg cursus is natuurlijk de liefde voor het merk en het barbecueën op een keramische BBQ in het algemeen. Onze hele crew is gepassioneerd barbecueër en we hebben veel ervaring in huis. Dit delen we vanzelfsprekend graag tijdens de cursus green egg. Wij zijn doorgewinterde BBQ-diehards!

Big Green Egg cursus

Heb je zo’n fantastische Big Green Egg in huis? Of overweeg je de aanschaf van een kamado barbecue? Neem dan snel contact op met The Fire Station in Kaatsheuvel voor een leerzame en gezellige Big Green Egg cursus. The Fire Station is een barbecueshop gevestigd in een voormalige, jaren 50 brandweerkazerne. Dit zorgt voor een gaaf, industrieel decor. Daarnaast heeft de kazerne een fantastische buitenruimte. Samen met Kamado Express zijn we een samenwerking aangegaan voor het organiseren van een middag-vullende workshop Big Green Egg. We ontvangen je graag in onze BBQ experience tuin achter de kazerne.

Big Green Egg cursus op maat?

Misschien heb je al eerder ervaring opgedaan met barbecueën op een kamado of heb je reeds een cursus elders gevolgd. Dan ben je het vast met ons eens dat er ook voor de gevorderde gebruiker nog heel wat te ontdekken valt. Tijdens de Big Green Egg cursus krijg je uitgebreid uitleg van onze eigen, professionele pitmaster. Hij begint met uitleg over de basics en je krijgt de recepten mee naar huis. Indien je maatwerk wenst kies dan voor een BBQ Clinic op maat. Dan kun je van tevoren aangeven welke onderwerpen en ingrediënten je graag behandeld wilt zien tijdens de workshop. Ons doel is om voor het hele gezelschap een onvergetelijke workshop Big Green Egg te organiseren en iedereen mee te nemen in deze geweldige experience!

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 527 reviews.
Winkelwagen