skip to Main Content

The Fire Station: BBQ winkel

In 2018 is barbecue winkel The Fire Station geopend als spin off van de succesvolle webwinkel Kamado Express. We zijn gevestigd in een voormalige brandweerkazerne in Brabant. Als je eenmaal besloten hebt dat je zo’n geweldige kamado BBQ wilt aanschaffen, dan nodigen we je graag uit voor een bezoek aan onze BBQ winkel. Ben je nog aan het oriënteren? Dan overtuigen we je graag van de veelzijdigheid van deze houtskoolbarbecue. Deze alleskunner is geschikt om op te grillen, maar ook om te bakken, slow-koken, roken en stoven.

KIES HIER EEN KAMADO BBQ WORKSHOP

Workshops opgeschort vanaf 1 oktober tot nader order

Het organiseren workshops blijkt helaas in deze tijd niet haalbaar. Daarom hebben wij besloten om de geplande workshops per 1 oktober tot nader order op te schorten. Meer informatie: corona beleid 

Alleen de juiste kamado merken

We verkopen in onze barbecue winkel de gerenommeerde kamado merken zoals Big Green Egg, The Bastard, Saffire, Primo en Monolith. Natuurlijk mogen de bijbehorende accessoires niet ontbreken, zo bieden we houtskool, rubs, sauzen, marinades en rookhout. In onze winkel hebben we diverse soorten en smaken op voorraad. Kom eens langs in de shop en bekijk, proef en ervaar ons aanbod. Til de deksel op van een echte Big Green Egg, bekijk de bijbehorende accessoires van The Bastard en laat je adviseren over de onderlinge verschillen van de diverse kamado merken.

Bezoek onze BBQ winkel in Kaatsheuvel

Een kamado BBQ is geen kleine investering. Dit is een aankoop waar je eerst goed advies over moet inwinnen. Voor hoeveel personen wil je deze barbecue bijvoorbeeld gaan gebruiken? Is het voor een kleiner gezelschap of wil je regelmatig vrienden uitnodigen, want dan heb je meerdere platen en roosters nodig. En waar komt de kamado BBQ te staan? Het is best een zwaar apparaat, kies je voor een variant met een onderstel op wielen? Kan de BBQ droog staan of heb je juist een regenhoes nodig? Of ga je voor een kamado tafel? Dit zijn een paar zaken die we in de winkel uitgebreid met je kunnen doornemen. We denken zoveel mogelijk mee en opperen ideeën waar je zelf misschien nog niet aan gedacht had. We laten je graag persoonlijk zien wat onze barbecue winkel allemaal te bieden heeft. Check hier onze openingstijden of neem contact op voor meer informatie.

WE STAAN VOOR

  • Veel leren
  • Veel zelf doen
  • Samen genieten
  • De beste ingrediënten
  • Les van onze eigen BBQ chef
  • Werken met onze merken
  • en…Brabantse gezelligheid!
De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 146 reviews.