skip to Main Content

BBQ speciaalzaak

The Fire Station: Barbecue speciaalzaak

Zien, proeven, voelen en ervaren. In barbecue speciaalzaak The Fire Station krijg je een totaalbeleving!
The Fire Station is de ‘offline’ store van de succesvolle webwinkel Kamado Express. Een kamado of buitenkeuken koop je om er decennialang of zelfs generaties lang plezier van te hebben. Voldoende informatie inwinnen, de producten zien en zelfs gebruiken is dan erg fijn. Dat kan allemaal bij onze BBQ speciaalzaak The Fire Station! Wij hebben een ruim aanbod en helpen je graag. Onze vaste BBQ-pro’s staat altijd klaar om jou te helpen in de winkel. Ons enthousiasme voor deze prachtige keramische BBQ’s is moeilijk te temmen en erg aanstekelijk. En samen met jou gaan wij graag op zoek naar de juiste producten.

Het assortiment van onze barbecue speciaalzaak

In onze barbecue speciaalzaak vind je alleen merken en producten waar wij 100% achter staan. Wij verkopen de kamado merken: Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith en The Bastard. Daarnaast vind je bij ons ook een prachtig aanbod buitenkeukens van bijvoorbeeld BORRLE en WWOO, maar ook maatwerk tafels. De accessoires, rubs, sauzen, houtskool en BBQ-boeken ontbreken natuurlijk ook niet in onze BBQ speciaalzaak. Kom bij ons langs, ontdek ons ruime aanbod, kijk, vergelijk en laat je adviseren. Door de producten in het echt te zien, kun je ze het beste vergelijken. Dus: Stel Anton Pieckplein 117a in Kaatsheuvel in op je navigatie en vertrek! Zien wij je binnenkort? Check wel even onze openingstijden.

Word zelf een kamado pro!

Wil jij leren hoe je op een kamado de meest lekkere gerechten kunt maken? Of wil je graag ontdekken hoe het BBQ’en op een kamado werkt, voordat je een kamado aanschaft? Boek dan een kamado BBQ workshop! Tijdens een workshop leren wij je het maximale uit een kamado te halen. Wij laten je kennis maken met diverse basistechnieken. En leren je de werking van een kamado. Tijdens de workshops gebruiken wij diverse accessoires, lekkere rubs, bijzondere sauzen en soorten houtskool uit onze BBQ speciaalzaak. Natuurlijk ga je ook zelf de handen uit de mouwen steken en wat heerlijke gerechten maken met onze hulp. Wij bieden diverse workshops aan, neem dus zeker even een kijkje naar onze mogelijkheden.

Kom naar onze BBQ speciaalzaak

Wil jij graag langskomen in onze BBQ speciaalzaak The Fire Station? Je bent van harte welkom. Ons assortiment kun je online al checken. Wil je nog meer info over onze producten? Kijk dan op onze webshop Kamado Express. Hier vind je alle producten die wij ook in onze barbecue speciaalzaak verkopen. Wist je trouwens ook dat The Fire Station ook huismerk producten verkoopt? In de The Fire Station webshop staan onze eigen soepele lederen schorten, rookhout, rook chips, en diverse sauzen. Allemaal producten waar wij erg trots op zijn!

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 184 reviews.
Close search
Winkelmand