Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

BBQ speciaalzaak
THE FIRE STATION

ZIEN | VOELEN | PROEVEN | ERVAREN

BBQ speciaalzaak + workshop tuin

Zien, proeven, voelen en ervaren. Daar staat we voor. Bij BBQ speciaalzaak The Fire Station krijg je een totaalbeleving! The Fire Station is onderdeel van de succesvolle webshop Kamado Express. Een kamado of buitenkeuken koop je om er decennialang of zelfs generaties lang plezier van te hebben. Voldoende informatie inwinnen, de producten zien en zelfs gebruiken is dan erg fijn. Dat kan allemaal bij BBQ speciaalzaak The Fire Station! Wij hebben een ruim aanbod en helpen je graag en goed. Onze BBQ-pro’s staan klaar om jou te helpen in de winkel en tijdens de workshop!

De BBQ shop Waar ze je kennen

Onze BBQ shop, in Kaatsheuvel, is gevestigd in een voormalige brandweerkazerne uit de jaren 50. Onze shop,  met workshop- en buitenkeuken experience tuin, ademt geschiedenis! In 2018 is het pand gerenoveerd zonder de historische elementen te verwijderen. Alleen daarom al een bezoekje waard!

"Waar vroeger brandweermannen vertrokken om vuur te gaan bestrijden, verwelkomen we jou nu om het vuur aan te steken!"

The Fire Station voert de juiste BBQ merken, heeft kennis van zaken en we kennen onze klanten persoonlijk. Vraag ons om advies dan ontvang je een eerlijk antwoord.

We zijn geen megastore en willen dat ook niet zijn. Loop binnen en ervaar een persoonlijke, overzichtelijke winkel met shop-in-shops. Wees welkom. Onze gigantische deuren staan wagenwijd voor je open!

PROEF DE SFEER

Het assortiment van onze barbecue speciaalzaak

In onze barbecue speciaalzaak vind je alleen merken en producten waar wij 100% achter staan. Wij verkopen de kamado merken: Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith en The Bastard. Daarnaast vind je bij ons ook een prachtig aanbod buitenkeukens van bijvoorbeeld ROOSTR en WWOO, maar ook maatwerk tafels. De accessoires, rubs, sauzen, houtskool en BBQ-boeken ontbreken natuurlijk ook niet in onze BBQ speciaalzaak. Kom bij ons langs, ontdek ons ruime aanbod, kijk, vergelijk en laat je adviseren. Door de producten in het echt te zien, kun je ze het beste vergelijken. Dus: Stel Anton Pieckplein 117a in Kaatsheuvel in op je navigatie en vertrek! Zien wij je binnenkort? Check wel even onze openingstijden.

Word een kamado pro!

Wil jij leren hoe je op een kamado de meest lekkere gerechten kunt maken? Of wil je graag ontdekken hoe het BBQ’en op een kamado werkt, voordat je een kamado aanschaft? Boek dan een kamado BBQ workshop! Tijdens een workshop leren wij je het maximale uit een kamado te halen. Wij laten je kennis maken met diverse basistechnieken. En leren je de werking van een kamado. Tijdens de workshops gebruiken wij diverse accessoires, lekkere rubs, bijzondere sauzen en soorten houtskool uit onze BBQ speciaalzaak. Natuurlijk ga je ook zelf de handen uit de mouwen steken en wat heerlijke gerechten maken met onze hulp. Wij bieden diverse workshops aan, neem dus zeker even een kijkje naar onze mogelijkheden.

Kom naar onze BBQ speciaalzaak

Wil jij graag langskomen in onze BBQ speciaalzaak The Fire Station? Je bent van harte welkom. Ons assortiment online bestellen? Dan kan hier.  En ken je onze huismerkproducten al? The Fire Station Originals, een complete lijn mooie, eerlijke producten. Bekijk ze hier.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 665 reviews.
Winkelwagen