Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

BBQ winkel Uden
THE FIRE STATION

ZIEN | VOELEN | PROEVEN | ERVAREN

The Fire Station

Bezoek onze BBQ winkel nabij Uden! The Fire Station is een uitgebreide BBQ winkel waar je verschillende A-merken kamado barbecues, de mooiste buitenkeukens en de handigste accessoires kunt vinden. Wij zijn gevestigd in een oude brandweerkazerne in het centrum van Kaatsheuvel. Een kleine 40 minuten met de auto vanuit Uden. Echte barbecue professionals staan hier altijd voor je klaar om je te helpen met je vragen en je van een gedegen advies te voorzien. Daarnaast helpen wij je ook graag tijdens verschillende kamado workshops. Bij de BBQ winkel Uden worden namelijk ook verschillende kamado workshops georganiseerd!

Kamado BBQ workshops

Ben jij al jarenlang in het bezit van een kamado en wil je graag nog wat extra BBQ trucs leren? Of heb je nog geen ervaring met de kamado en wil je graag leren wat je allemaal met deze geweldige BBQ kan? Volg dan eens één van onze kamado workshops! Wij geven de workshops in de achtertuin van onze BBQ winkel Uden. In een paar uur tijd leren wij je hoe jij alles uit jouw kamado kan halen. In kleine groepjes ga je aan de slag met het maken van de lekkerste gerechtjes. Daarna mag je jouw eigen creatie en die van de andere uiteraard lekker gaan proeven. De workshops zijn dan ook een combinatie van gezelligheid, veel leren, ervaren en heerlijk proeven! Je kunt alleen deelnemen aan een workshop of samen met wat familie of vrienden. Iedereen is welkom om samen lekker met de kamado aan de slag te gaan!

Shoppen bij onze BBQ winkel Uden

Na het grote succes van onze BBQ webshop Kamado Express hebben we in 2015 de offline shop The Fire Station geopend. In deze BBQ winkel vlakbij Uden hebben wij een groot assortiment aan kamado merken, zoals: Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith en The Bastard. Daarnaast vind je bij ons ook diverse buitenkeukens van merken als Roostr en WWOO. Ook kun je voor diverse rubs, sauzen, houtskool, BBQ schorten en andere BBQ accessoires bij ons terecht. Dus stap gerust een keer bij ons binnen en laat je adviseren door een BBQ professional. Wij helpen je graag!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 658 reviews.
Winkelwagen