Content voor Ingelogde Gebruikers

BBQ winkel Tilburg

The Fire Station

Bezoek onze BBQ winkel in omgeving Tilburg! The Fire Station is een professionele BBQ winkel waar met veel passie en deskundigheid verschillende merken kamado BBQ’s, de mooiste buitenkeukens en de handigste accessoires worden verkocht. The Fire Station is gevestigd in een oude brandweerkazerne in het centrum van Kaatsheuvel. Een kleine 20 minuten met de auto vanuit Tilburg. De BBQ professionals van The Fire Station staan hier altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te adviseren waar nodig. Daarnaast helpen onze pro’s je ook tijdens verschillende workshops. Bij BBQ winkel Tilburg The Fire Station worden namelijk ook diverse kamado workshops georganiseerd!

Kamado workshops

Ben jij een ervaren BBQ’er en wil je graag nog wat extras leren? Of heb je nog totaal geen ervaring en wil je graag nog alles leren over verschillende bereidingstechnieken en accessoires? Volg dan één van onze kamado BBQ workshops! Wij geven de workshops in de Experience tuin van onze BBQ winkel Tilburg. In een paar uur tijd leren wij je hoe jij het optimale uit je kamado kunt halen. In kleine groepjes ga je aan de slag om de lekkerste gerechtjes te maken. Daarna mag je jouw eigen creatie en die van de andere uiteraard lekker proeven. De workshops zijn dan ook een combinatie van een hoop gezelligheid, veel leren, ervaren en heerlijk smullen! Je kunt alleen deelnemen aan een workshop of samen met wat familie of vrienden. Iedereen is welkom om gezellig samen met de kamado aan de slag te gaan!

Shoppen bij onze BBQ winkel Tilburg

Na het grote succes van onze online webshop Kamado Express zijn we in 2015 onze eigen BBQ shop begonnen. In deze BBQ winkel vlakbij Tilburg hebben wij een groot assortiment kamado merken, zoals: Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith en The Bastard. Daarnaast vind je bij ons ook diverse buitenkeukens van merken als Roostr en WWOO. Ook kun je voor diverse rubs, sauzen, houtskool, BBQ schorten en andere BBQ accessoires bij The Fire Station terecht. Stap gerust een keer bij ons binnen en laat je adviseren door een BBQ professional. Wij staan altijd voor je klaar!

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 337 reviews.
zoeken
Winkelwagen