Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

BBQ winkel Tilburg
THE FIRE STATION

ZIEN | VOELEN | PROEVEN | ERVAREN

BBQ Winkel & Experience

Bezoek onze BBQ winkel in omgeving Tilburg! The Fire Station is een professionele BBQ winkel waar met veel passie en deskundigheid verschillende merken kamado BBQ’s, de mooiste buitenkeukens en de handigste accessoires worden verkocht. The Fire Station is gevestigd in een oude brandweerkazerne in het centrum van Kaatsheuvel. Een kleine 20 minuten met de auto vanuit Tilburg. De BBQ professionals van The Fire Station staan hier altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te adviseren waar nodig. Daarnaast helpen onze pro’s je ook tijdens verschillende workshops. Bij BBQ winkel Tilburg The Fire Station worden namelijk ook diverse kamado workshops georganiseerd!

Volg een Kamado workshop!

Ben jij een ervaren BBQ’er en wil je graag nog wat extras leren? Of heb je nog totaal geen ervaring en wil je graag nog alles leren over verschillende bereidingstechnieken en accessoires? Volg dan één van onze kamado BBQ workshops!

Wij geven de workshops in de Experience tuin van onze BBQ winkel Tilburg. In een paar uur tijd leren wij je hoe jij het optimale uit je kamado kunt halen. In kleine groepjes ga je aan de slag om de lekkerste gerechtjes te maken. Daarna mag je jouw eigen creatie en die van de andere uiteraard lekker proeven. De workshops zijn dan ook een combinatie van een hoop gezelligheid, veel leren, ervaren en heerlijk smullen! Je kunt alleen deelnemen aan een workshop of samen met wat familie of vrienden. Iedereen is welkom om gezellig samen met de kamado aan de slag te gaan!

Shoppen bij onze BBQ winkel Tilburg

The Fire Station werd opgericht in 2018, na het enorme succes van Kamado Express, onze andere webshop. Onze offline en online BBQ-winkel, gelegen in de buurt van Tilburg, biedt een uitgebreid assortiment aan kamado A-merken, waaronder Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith, Grill Guru, YAKINIKU en The Bastard.

Bovendien vind je bij The Fire Station diverse buitenkeukens van merken zoals BIG4SPACE, Roostr en WWOO. We hebben ook een ruime selectie rubs, sauzen, houtskool, leren schorten en andere BBQ-accessoires. Aarzel niet om bij ons binnen te stappen en advies in te winnen bij een ervaren BBQ-professional. Ons team staat altijd voor je klaar!

De BBQ shop Waar ze je kennen

Onze BBQ shop, in Kaatsheuvel, is gevestigd in een voormalige brandweerkazerne uit de jaren 50. Onze shop,  met workshop- en buitenkeuken experience tuin, ademt geschiedenis! In 2018 is het pand gerenoveerd zonder de historische elementen te verwijderen. Alleen daarom al een bezoekje waard!

"Waar vroeger brandweermannen vertrokken om vuur te gaan bestrijden, verwelkomen we jou nu om het vuur aan te steken!"

The Fire Station voert de juiste BBQ merken, heeft kennis van zaken en we kennen onze klanten persoonlijk. Vraag ons om advies dan ontvang je een eerlijk antwoord.

We zijn geen megastore en willen dat ook niet zijn. Loop binnen en ervaar een persoonlijke, overzichtelijke winkel met shop-in-shops. Wees welkom. Onze gigantische deuren staan wagenwijd voor je open!

PROEF DE SFEER

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 675 reviews.
Winkelwagen