Content voor Ingelogde Gebruikers

Kamado shop

De kamado shop van Brabant

The Fire Station is een professionele kamado shop in Kaatsheuvel. Met veel enthousiasme en deskundigheid worden hier kamado barbecues verkocht van de bekende A-merken: Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith en The Bastard. Onze medewerkers zijn echte barbecue liefhebbers pur sang en vertellen je graag alles over de diverse toepassingen en kenmerken van onze verschillende kamado merken. Deze barbecue is al een baas op zich, maar met de bijpassende accessoires maak je het werken met de kamado nog nét wat leuker. In onze BBQ shop bieden we merk, universele, gietijzeren en pizza accessoires aan. En laten we ons assortiment barbecue handschoenen, sauzen, rubs en diverse rookhout producten niet vergeten!

Kamado workshops

Ben je na een bezoek aan onze kamado shop in Brabant net zo enthousiast als wij geworden? Meld je dan aan voor één van onze BBQ workshops. Tijdens deze workshops doen we een boekje open over alles wat je met een kamado kan. Je leert over het gebruik van dit geweldige apparaat en alle bijbehorende accessoires. We geven je tips over het controleren en beheersen van de temperatuur en voegen er tot slot nog onze favoriete recepten aan toe. We organiseren de workshops in onze experience tuin, gelegen op het zuiden, met groot terras en genoeg ruimte voor opstellingen van een aantal kamado’s. Kies voor een BBQ workshop van The Fire Station en ga voortaan als een echte BBQ pro door het leven!

Kom eens langs!

We zijn enorm trots op de locatie van onze kamado shop. Natuurlijk stelen de keramische BBQ’s de show, maar de winkelruimte komt op een stabiele 2e plaats. n Kaatsheuvel, een gezellig Brabants dorp, stond al enige jaren de brandweerkazerne – daterend uit 1956 – leeg. Toen in 2018 de kans zich voordeed om bedrijfsruimte in de kazerne te betrekken, hebben we die kans meteen gegrepen. De originele bakstenen muren, kolommen en draagbalken zijn intact gelaten en we hebben er de tofste kamado shop van Brabant van weten te maken.

We nodigen je van harte uit om een keer te komen kijken naar ons uitgebreide assortiment! Wil je meer informatie over BBQ workshops of over één van onze producten? Neem contact op door middel van het contactformulier of bel 0416-235010 voor een uitgebreide toelichting.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 337 reviews.
zoeken
Winkelwagen