Alle A-merken onder één dak | De leukste workshops van Nederland | Online shoppen | BBQ Shop in Kaatsheuvel
Ga naar hoofdinhoud

Dé kamado shop die je moet zien

misschien wel de mooiste van het land…

The Fire Station is een BBQ shop in het centrum van Kaatsheuvel. Volledig gespecialiseerd in keramische barbecues. Geen megastore maar een persoonlijke en overzichtelijke winkel met shop-in-shops per merk. Met veel enthousiasme en deskundigheid leveren we kamado’s A-merken zoals Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith en The Bastard.

Onze medewerkers zijn echte barbecue liefhebbers en vertellen je graag alles over de diverse toepassingen en kenmerken van onze kamado merken. Dit type barbecue is al een baas op zich, maar met de bijpassende accessoires maak je werken met de kamado nog leuker. In onze kamado shop bieden alle accessoires aan. Ook vind je er sauzen, rubs en rookhout producten.

Kamado workshops

Ben je na een bezoek aan onze kamado shop net zo enthousiast als wij geworden? Meld je dan aan voor één van onze kamado workshops. Tijdens de workshop vertellen we je over alles wat je met een kamado kan. Je leert meer over het gebruik van dit geweldige apparaat en bijbehorende accessoires. We geven je tips over het controleren en beheersen van de temperatuur en voegen er tot slot nog onze favoriete recepten aan toe. Je gaat uiteraard zelf aan de slag! De workshops vinden plaats in onze BBQ experience tuin, gelegen op het zuiden, met groot terras en Man Cave. Hierin staan opstellingen van diverse buitenkeukens en heel veel kamado’s van onze merken. Boek vandaag nog!

Kom eens langs!

We zijn enorm trots op de geschiedenis en de locatie van onze kamado shop. Wellicht de mooiste BBQ winkel van Nederland. Kleinschalig, persoonlijk en gespecialiseerd in kamado’s. Je vindt ons in Kaatsheuvel. Daar stond al 15 jaar een brandweerkazerne – daterend uit 1952 – leeg. Toen we in 2018 de kans kregen om er onze bedrijfsruimte van te maken hebben we die kans meteen gegrepen. De originele sfeer: bakstenen muren, zware kolommen en stalen hijsbalken zijn intact gelaten. Zo hebben we er de tofste kamado shop van Nederland van weten te maken.

We nodigen je van harte uit om een keer te komen kijken naar ons uitgebreide assortiment! Wil je meer informatie over BBQ workshops of over één van onze producten? Neem contact op of bel 0416-235010 voor meer informatie.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 501 reviews.
Winkelwagen