Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

BBQ winkel Roosendaal
THE FIRE STATION

ZIEN | VOELEN | PROEVEN | ERVAREN

BBQ Winkel & Experience

Die andere BBQ winkel in de buurt van Roosendaal ;-). Kleiner, persoonlijker én gezelliger: The Fire Station is een professionele BBQ winkel waar 9 merken kamado BBQ, de mooiste buitenkeukens en de handige BBQ accessoires verkocht worden. In een oude brandweerkazerne, midden in het centrum van Kaatsheuvel, is The Fire Station gevestigd. Een dertigtal minuten met de auto vanuit Roosendaal. De BBQ pro’s van The Fire Station staan hier altijd voor je klaar om je te helpen met al je vragen en je van een gedegen advies te voorzien. Bij BBQ winkel The Fire Station worden ook verschillende kamado workshops georganiseerd, waarbij je onder begeleiding van een barbecue professional leert hoe je het beste met de kamado kunt werken.

Kamado BBQ workshops

Ben jij een ervaren BBQ’er en wil je graag nog wat extra kamado trucs leren? Of heb je nog geen ervaring met de kamado en wil je graag nog alles leren over verschillende bereidingstechnieken en accessoires? Dan zijn onze kamado workshops echt wat voor jou!

Wij geven de workshops in de Experience tuin van onze BBQ winkel. In een paar uur leren wij je hoe jij het maximale uit jouw kamado haalt. In kleine groepjes gaan we aan de slag met de bereiding van de lekkerste gerechten. Daarna mag je jouw eigen creatie en die van de andere uiteraard lekker gaan proeven. De workshops zijn dan ook een combinatie van een hoop gezelligheid, veel leren, ervaren en heerlijk smullen! Je kunt alleen deelnemen aan een workshop of samen met wat familie of vrienden. Iedereen is welkom om gezellig samen met de kamado aan de slag te gaan!

Shop bij onze BBQ winkel nabij  Roosendaal

In 2018 zijn we gestart met The Fire Station, nadat onze webshop Kamado Express een groot succes was geworden. Onze BBQ winkel is zowel online als offline actief. Gelegen in de buurt van Roosendaal, vind je een ruim assortiment aan kamado A-merken, waaronder Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith, Grill Guru, YAKINIKU en The Bastard.

Bovendien biedt The Fire Station diverse buitenkeukens van merken als BIG4SPACE, Roostr en WWOO. Je kunt bij ons ook terecht voor 150+ rubs, sauzen, houtskool, leren schorten en andere BBQ accessoires. Aarzel niet om bij ons langs te komen en deskundig advies in te winnen bij onze BBQ-professionals. We staan altijd voor je klaar!

De BBQ shop Waar ze je kennen

Onze BBQ shop, in Kaatsheuvel, is gevestigd in een voormalige brandweerkazerne uit de jaren 50. Onze shop,  met workshop- en buitenkeuken experience tuin, ademt geschiedenis! In 2018 is het pand gerenoveerd zonder de historische elementen te verwijderen. Alleen daarom al een bezoekje waard!

"Waar vroeger brandweermannen vertrokken om vuur te gaan bestrijden, verwelkomen we jou nu om het vuur aan te steken!"

The Fire Station voert de juiste BBQ merken, heeft kennis van zaken en we kennen onze klanten persoonlijk. Vraag ons om advies dan ontvang je een eerlijk antwoord.

We zijn geen megastore en willen dat ook niet zijn. Loop binnen en ervaar een persoonlijke, overzichtelijke winkel met shop-in-shops. Wees welkom. Onze gigantische deuren staan wagenwijd voor je open!

PROEF DE SFEER

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 658 reviews.
Winkelwagen