Ga naar hoofdinhoud

Retourrecht producten

Indien je bij The Fire Station een aankoop van een fysiek product doet heb je het recht om de bestelling tot 14 dagen na aankoop zonder opgaaf van reden te annuleren. Na annulering heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd inclusief mogelijke verzendkosten (tot € 30,00 rekenen we verzendkosten).

De kosten voor retourzenden naar ons zijn voor je eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je onderstaand formulier invullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, binnen 14 dagen na aanmelding van je retour, terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Er zijn uitzonderingen op bovenstaand herroepingsrecht. Uitsluiting van het herroepingsrecht is geldt voor de volgende producten:

  • Verzegelde en gesloten producten: wanneer de verzegeling van een product is verbroken is is het product te retourneren;
  • Indien er sprake is van maatwerk: de levering van een product waarbij The Fire Station (Digital Q BV) overeenkomstig specificaties van de opdrachtgever maatwerk heeft uitgevoerd.

Garantie

Op onze fysieke producten geldt een garantietermijn van 2 jaar.

Identiteit ondernemer

Digital Q BV
H.o.d.n. The Fire Station en de domeinnaam https://firestation.nl/ en www.firestation.nl
Anton Pieckplein 117a
5171 CV Kaatsheuvel
info@firestation.nl 

KVK 70454086
BTW NL858322900B01

  • Retourformulier

    (Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

  • Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):
  • Besteld op
  • Ontvangen op
  • Datum retouraanvraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 400 reviews.
Winkelwagen