Content voor Ingelogde Gebruikers

Monolith modellen

Terug van weggeweest. Jaren geleden waren we al dealer en nu zijn ze terug. Met een sterkere samenwerking en een betere relatie. En…als toonaangevende BBQ shop hoort het Duitse MONOLITH gewoon in ons assortiment. We zijn GOLD dealer, dus je kunt het complete assortiment van MONOLITH bij The Fire Station beleven. Bezoek onze winkel om alle modellen te zien. Liever eerst online oriënteren? Dat kan bij onze webwinkel Kamado Express.

Meer over de monolith modellen

Dit Duitse kamado-merk kent 4 modellen. Allen met hun eigen specifieke eigenschappen. Ze gaan van compact, naar groter, naar reusachtig! We lichten elk model kort toe:

JUNIOR: De kleinste van het stel, maar daardoor niet minder functioneel. Deze variant is verkrijgbaar in zwart of rood en met of zonder wieltjes. Met een wat kleinere tuin of balkon kun je met deze Junior toch het echte kamadogevoel ervaren!

ICON: Dit is een erg bijzonder model. Naast dat je met dit bijzondere model alles kan wat je elke goede kamado kunt (grillen, roken, slow cooken etc.), tover je deze ook in 1 minuut om tot giga tafelgrill met de Fire Plate. Je kunt namelijk de deksel volledig verwijder. Zo kun je nog meer kooktechnieken toepassen!

CLASSIC: Dit is de meest verkochte Monolith BBQ. De Classic heeft een roosterdiameter van 46 centimeter en zijn verkrijgbaar als stand alone of met onderstel en tafels. Je kunt in deze serie kiezen voor een instapmodel (BASIC), een tussenmodel (PRO 2.0) of het absolute topmodel met ingebouwde ventilator (Guru PRO 2.0).

LECHEF: Heb je een grote familie, heel veel vrienden of allebei? Dan is deze reus van Monolith iets voor jou. Met een roosterdiameter van 55 centimeter kom je nooit ruimte tekort. Verkrijgbaar als stand alone, met stabiel onderstel en zijtafels, in de buggy en uiteraard ook als Guru Edition.

Het Smart Grid System

De grote modellen van de Monolith BBQ zijn voorzien van een Smart Grid System. Dit is een nieuw grillrooster systeem met unieke flexibiliteit en geïntegreerde vetopvang. Het systeem bestaat uit een metalen frame, een ring en 2 handgrepen. In het metalen frame liggen 2 deflectorstenen, 2 lekbakken, 2 RVS grillroosters en een uitneembare as-schep. Met dit megaflexibele systeem kun je direct, indirect of half-half werken. Het SGS zit standaard op Classic en LeChef modellen, maar deze kun je nog uitbreiden met handige (en vaak essentiële) accessoires zoals een Gietijzeren rooster of een Gietijzeren Plancha. Je breidt de mogelijkheden  van je Monolith enorm uit met dit Smart Grid System.

Kom monolith bekijken

Benieuwd geworden naar dit toffe Duitse merk en wil je ze graag eens in het echt bekijken? Kom dan een langs bij The Fire Station in Kaatsheuvel.  Hier staat altijd een BBQ professional voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Wil je liever online verder kijken? Neem dan eens een kijkje in onze webshop Kamado Express.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 337 reviews.
zoeken
Winkelwagen