Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Monolith modellen

ALLES VAN MONOLITH bij GOLD DEALER THE FIRE STATION

Als dé toonaangevende BBQ shop van de Benelux hoort MONOLITH gewoon in ons assortiment. Het merk is het meest innovatief en van goede kwaliteit. We zijn GOLD dealer, dus je kunt het complete assortiment van MONOLITH bij The Fire Station zien en beleven. Shop online of kom naar onze winkel om alle modellen te zien.

Monolith Gold Dealer

de monolith BBQ modellen

Dit kamado-merk uit Duitsland kent 5 modellen. Van compact, naar groot, naar reusachtig! We lichten elk model kort toe:

JUNIOR

De kleinste kamado van dit merk mét een onderstel heeft een roostermaat van 33cm. Met een kleinere tuin of op het balkon kun je met deze JUNIOR toch het echte kamadogevoel ervaren! Deze compacte kamado is verkrijgbaar in het zwart en als inbouwmodel of met een onderstel met 3 zwenkwieltjes. Er zijn geen zijtafels beschikbaar voor dit model. Wil je deze kamado op een tafel, kies dan voor deze set. Naast de standaard vele mogelijkheden kun je op deze kamado ook een enorme bakplaat of een grillspit leggen.

ICON

De allerkleinste van dit merk (roostermaat 33cm) is een compact tafelmodel en kan alles wat je van elke goede kamado kunt verwachten: grillen, roken en slow cooken. Maar er kan meer! Deze kamado tover je, net als de JUNIOR, in 1 minuut om tot gigantische tafelgrill met de Monolith Fire Plate. Je kunt namelijk het deksel volledig verwijderen en er deze bakplaat op leggen. Hoe gaaf en veelzijdig is dat?!

CLASSIC

Dit is de meest verkochte Monolith BBQ. De Classic heeft een roosterdiameter van 44 centimeter en is verkrijgbaar als stand alone (solo) of met onderstel en zijtafels. Je kunt in deze serie kiezen voor:

  • Het instapmodel, de BASIC. Alleen als compleet model verkrijgbaar.
  • Het meeste verkochte tussenmodel, de PRO. Als compleet, als inbouwmodel en in de Monolith Buggy verkrijgbaar.
  • Het topmodel, de BBQ GURU. Met ingebouwde ventilator. Als compleet, als inbouwmodel en in de Buggy verkrijgbaar.

AVANTGARDE

Het allernieuwste topmodel. Dit model is ontstaan door te streven naar perfectie en de hoogste kwaliteit. Deze bijzondere kamado is voorzien van een aantal nieuwe features die het werken op deze kamado nog mooier en leuker maken. Verkrijgbaar in 2 verschillende maten: Avantgarde Classic en Avantgarde LeChef.

LECHEF

Heb je een grote familie, heel veel vrienden of allebei? Dan is deze reusachtige XL kamado van Monolith iets voor jou! Met een roosterdiameter van 56 centimeter kom je nooit ruimte tekort. Verkrijgbaar als compleet en als inbouwmodel, in de buggy en uiteraard ook als Guru Edition.

Het Smart Grid System

De grote modellen van de Monolith BBQ zijn voorzien van een Smart Grid System. Dit is een nieuw grillrooster systeem met unieke flexibiliteit en geïntegreerde vetopvang. Het systeem bestaat uit een metalen frame, een ring en 2 handgrepen. In het metalen frame liggen 2 deflectorstenen, 2 lekbakken, 2 RVS grillroosters en een uitneembare as-schep. Met dit megaflexibele systeem kun je direct, indirect of half-half werken. Het SGS zit standaard op Classic en LeChef modellen, maar deze kun je nog uitbreiden met handige (en vaak essentiële) accessoires zoals een Gietijzeren rooster of een Gietijzeren Plancha. Je breidt de mogelijkheden  van je Monolith enorm uit met dit Smart Grid System.

Kom monolith bekijken

Benieuwd geworden naar dit toffe Duitse merk en wil je ze graag eens in het echt bekijken? Kom dan een langs bij The Fire Station in Kaatsheuvel.  Hier staat altijd een BBQ professional voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Wil je liever online verder kijken? Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 676 reviews.
Winkelwagen