skip to Main Content

Volg eens een BBQ workshop

Heb je een kamado en wil je meer leren? Heb je vragen over de werking? Tips en trucs leren? Of ben je nog niet zover en overweeg je er eentje aan te schaffen? Ja? Volg dan eens onze BBQ workshop. Onze workshops staan er bekend om dat we veel verschillende gerechten bereiden. We werken met een maximum van 2 personen per kamado en wat we bereiden delen we met de groep. Je bereidt dus niet alleen voor jezelf of je groepje maar voor heel de groep. Leerzaam, sociaal, gezellig en dus veel interactie met de groep. The Fire Station heeft diverse workshops voor elk niveau.

We starten altijd met “de techniek”. De werking, houtskool en de vele bereidingstechnieken. Na afloop neem je de heerlijke recepten mee naar huis om zelf verder te experimenteren.

Wat kun je verwachten?

  • Veel leren & zelf aan de slag
  • De beste ingrediënten
  • Samen genieten
  • Les van echte pitmasters
  • Werken met A-merken
  • En…Brabantse gezelligheid

Onze BBQ workshops

WAAROM een KAMADO workshop volgen?

Een kamado BBQ is van heel veel markten thuis. Keer op keer verbaas je jezelf, je familie en vrienden weer met wat je op tafel zet. En zeg nou zelf, een beer can kippetje roosteren, een pizza bakken of een visje grillen is natuurlijk al indrukwekkend en heerlijk. Maar als de steak, de pulled pork of de pork belly burned ends op je bord rollen snap je waarom een kamado zo’n fantastisch apparaat is!

En als je eenmaal de smaak te pakken hebt, wil je meer leren. Juist vanwege de veelzijdigheid van dit apparaat, bieden wij kamado workshops voor elk niveau. Tijdens één van onze BBQ workshops leer je alles over het gebruik van de kamado, bereiden we samen lekkere gerechten en we delen uiteraard onze favoriete recepten!

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 198 reviews.
Close search
Winkelwagen