skip to Main Content

BBQ workshops

Of je nu trotse bezitter van een keramische BBQ bent, de aanschaf overweegt of gewoon gezellig wilt komen BBQ-en. Iedereen is welkom bij The Fire Station als je maar passie voor lekker eten en barbecueën hebt!

Passie voor buitenkoken

Die fantastische kamado’s doen hun werk geweldig en wij gaan je leren er het maximale uit te halen tijdens een BBQ workshop. We gaan werken met deze bijzondere vorm van BBQ’en. We gebruiken de handige accessoires, de bijzondere rubs, de heerlijke sauzen en leren je meer over de werking, technieken en de verschillende soorten houtskool. Je krijgt praktische en technische tips en je neemt die heerlijke recepten mee naar huis om zelf verder te experimenteren. Als dit je hobby is en je er meer over wil leren en weten. Selecteer en bestel hier een originele barbecue workshop.

Wat kun je verwachten tijdens onze BBQ workshops?

  • Veel leren & zelf aan de slag
  • De beste ingrediënten
  • Samen genieten
  • Les van echte pitmasters
  • Werken met A-merken
  • En…Brabantse gezelligheid

Kies uit deze BBQ workshops

WAAROM KAMADO’S DE BOM ZIJN

Een keramische (of kamado) BBQ is van heel veel markten thuis. Keer op keer verbaas je jezelf, je familie en vrienden weer met wat je op tafel zet. En zeg nou zelf, een beer can kippetje roosteren, een pizza bakken of een visje grillen is natuurlijk al indrukwekkend en heerlijk. Maar als de steak, de pulled pork of de pork belly burned ends op je bord rollen snap je waarom een kamado zo’n fantastisch apparaat is!

En als je eenmaal de smaak te pakken hebt, wil je nooit meer anders. Juist vanwege de veelzijdigheid van dit apparaat, bieden wij diverse barbecue workshops met deze unieke kamado BBQ’s. Tijdens onze BBQ workshop leer je alles over het gebruik van de kamado en we delen natuurlijk onze favoriete recepten!

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 171 reviews.
Close search
Winkelmand