skip to Main Content

BBQ Workshops

Of je nu trotse bezitter van een keramische BBQ bent, de aanschaf overweegt of gewoon gezellig wilt komen BBQ-en. Iedereen is welkom bij The Fire Station als je maar passie voor lekker eten en barbecueën hebt!

Dit fantastische apparaat doet zijn werk geweldig en wij gaan je leren er het maximale uit te halen. We gaan werken met deze bijzondere vorm van BBQ. We gebruiken de handige accessoires, de bijzondere rubs, de heerlijke sauzen en leren je meer over de werking, technieken en de verschillende soorten houtskool. Je krijgt praktische en technische tips en je neemt die heerlijke recepten mee naar huis om zelf verder te experimenteren. Als dit je hobby is en je er meer over wil leren en weten. Selecteer en bestel hier een originele barbecue workshop.

KIES HIER EEN KAMADO BBQ WORKSHOP

Workshops opgeschort vanaf 1 oktober tot nader order

Het organiseren workshops blijkt helaas in deze tijd niet haalbaar. Daarom hebben wij besloten om de geplande workshops per 1 oktober tot nader order op te schorten. Meer informatie: corona beleid 

Waarom kamado’s de bom zijn

Een keramische (of kamado) BBQ is van heel veel markten thuis. Keer op keer verbaas je jezelf, je familie en vrienden weer met wat je op tafel zet. En zeg nou zelf, een beer can kippetje roosteren, een pizza bakken of een visje grillen is natuurlijk al indrukwekkend en heerlijk. Maar als de steak, de pulled pork of de pork belly burned ends op je bord rollen snap je waarom een kamado zo’n fantastisch apparaat is!

En als je eenmaal de smaak te pakken hebt, wil je nooit meer anders. Juist vanwege de veelzijdigheid van dit apparaat, bieden wij diverse workshops gericht op deze unieke barbecue. Tijdens onze BBQ workshop leer je alles over het gebruik van de kamado en we delen natuurlijk onze favoriete recepten!

Met een gezelschap een workshop volgen?

Wil je een keer echt iets origineels ondernemen met het jaarlijkse vriendenuitje, je collega’s of een management team? Schrijf je dan in voor een open workshop of kies voor een maatwerk BBQ clinic.

Een barbecue workshop bij The Fire Station is een echte belevenis. We garanderen je: dit zul je niet snel vergeten! Wij zorgen voor het gave decor, de ingrediënten, de chef, de BBQ’s en jullie gezelschap doet de rest. Niks gezelligers dan in goed gezelschap een heerlijk hapje eten en drinken. Je mag tijdens de BBQ workshop zelf aan de slag met vlees, vis, groenten, kruiden en marinades in de sfeervolle, industriële omgeving van een oude brandweerkazerne.

Les van onze eigen BBQ Pitmaster

We lichten tijdens de workshop BBQ de verschillende mogelijkheden van de kamado uitgebreid toe. Hiervoor hebben we een deskundige ‘pitmaster’, oftewel BBQ-chef, in dienst. Hij grillt al jaren met de kamado en zal jullie verbazen over de knappe kunsten van dit apparaat. Een workshop bij The Fire Station moet je een keer meemaken! Neem contact op met The Fire Station of boek direct online en we maken er een onvergetelijke ervaring van!

WE STAAN VOOR

  • Veel leren
  • Veel zelf doen
  • Samen genieten
  • De beste ingrediënten
  • Les van onze eigen BBQ chef
  • Werken met onze merken
  • en…Brabantse gezelligheid!
De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 146 reviews.