Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

BBQ Winkel Breda
The Fire Station

ZIEN | VOELEN | PROEVEN | ERVAREN

BBQ WINKEL The Fire Station

Bezoek onze BBQ winkel, Breda is maar een steenworp van Kaatsheuvel en wij zijn 365 dagen per jaar BBQ specialist. Bij ons sta je niet met een TV verkoper te praten maar met een gepassioneerde, professionele BBQ-er. Deskundigheid en kennis van onze 9 verschillende kamado merken, de mooiste buitenkeukens en de handigste accessoires.

In een oude brandweerkazerne in het centrum van Kaatsheuvel is onze BBQ shop gevestigd. Een kleine 20 minuten met de auto vanuit Breda. De BBQ pro’s van The Fire Station staan hier altijd voor je klaar om je te helpen met al je vragen en je van een gedegen advies te voorzien. Daarnaast helpen onze professionals je ook tijdens verschillende kamado workshops. Bij de BBQ winkel in de regio van Breda, The Fire Station, worden namelijk ook toffe kamado workshops georganiseerd!

Kamado BBQ workshops

Ben jij een ervaren griller en wil je graag nog wat extra BBQ trucs leren? Of heb je nog geen ervaring met de kamado en wil je graag nog alles leren over verschillende bereidingstechnieken en accessoires? Volg dan één van onze kamado workshops!

Wij geven de workshops in de achtertuin van onze BBQ winkel Tilburg. In een paar uur tijd leren wij je hoe jij het maximale uit jouw kamado haalt. In een klein groepje ga je aan de slag om de lekkerste gerechten te maken. Daarna mag je jouw eigen creatie en die van de andere uiteraard lekker gaan proeven. De workshops zijn dan ook een combinatie van een hoop gezelligheid, veel leren, ervaren en heerlijk smullen! Je kunt alleen deelnemen aan een workshop of samen met wat familie of vrienden. Iedereen is welkom om gezellig samen met de kamado aan de slag te gaan!

De BBQ shop Waar ze je kennen

Onze BBQ shop, in Kaatsheuvel, is gevestigd in een voormalige brandweerkazerne uit de jaren 50. Onze shop,  met workshop- en buitenkeuken experience tuin, ademt geschiedenis! In 2018 is het pand gerenoveerd zonder de historische elementen te verwijderen. Alleen daarom al een bezoekje waard!

"Waar vroeger brandweermannen vertrokken om vuur te gaan bestrijden, verwelkomen we jou nu om het vuur aan te steken!"

The Fire Station voert de juiste BBQ merken, heeft kennis van zaken en we kennen onze klanten persoonlijk. Vraag ons om advies dan ontvang je een eerlijk antwoord.

We zijn geen megastore en willen dat ook niet zijn. Loop binnen en ervaar een persoonlijke, overzichtelijke winkel met shop-in-shops. Wees welkom. Onze gigantische deuren staan wagenwijd voor je open!

PROEF DE SFEER

Shoppen bij onze BBQ winkel Breda

In 2015 startte we met onze webshop Kamado Express en in 2018 zijn we onze eigen BBQ shop begonnen. In deze BBQ winkel vlakbij Breda hebben wij een groot assortiment aan kamado merken, zoals: Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith en The Bastard. Daarnaast vind je bij ons ook diverse buitenkeukens van merken als Roostr en WWOO. Ook kun je voor diverse rubs, sauzen, houtskool, BBQ schorten en andere BBQ accessoires bij ons terecht. Dus stap gerust een keer bij ons binnen en laat je adviseren door een BBQ professional. Wij helpen je graag!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 676 reviews.
Winkelwagen