Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Snijplanken

Bereid je gerechten voor op een echte BBQ snijplank

Wanneer je echt goed wil gaan barbecueën en je gerechten goed wilt voorbereiden, heb je natuurlijk een juiste snijplank nodig. Bij The Fire Station vind je diverse BBQ snijplanken van hoogwaardige kwaliteit! Zoals een BBQ snijplank van het merk Baas Boards!

Toont alle 9 resultaten

Snijplanken van Baas Boards

Wanneer je op zoek bent naar een stoere snijplank die echt met liefde is geproduceerd, kies dan voor een Baas Boards BBQ snijplank. Deze snijplanken zijn een lust voor het oog, gemaakt van zware kwaliteit eiken en voorzien van antislip-dopjes en diepe sapgeul. Kortom, de perfecte snijplank voor de echte BBQ-er!

Wanneer je van kwaliteitsproducten houdt, dan moet je een Baas Boards snijplank echt toevoegen aan je kamado accessoires. Deze unieke handgemaakte snijplanken zijn verkrijgbaar in 4 maten: M,L,XL en XXL. Let erop dat je de juiste maat kiest en zeker niet te klein! Wanneer je voldoende ruimte hebt om je gerechten voor te bereiden is dat gewoon een stuk fijner werken. Welke maat je ook kiest, iedere BBQ snijplank heeft de volgende specificaties:

  • Een zware, massieve eiken snijplank met 4 antislip dopjes.
  • Een stabiele snijplank met een extra diepe sapgeul.
  • Een handgemaakt product.
  • Een snijplank die is gezaagd uit speciaal geselecteerde eiken balken.
  • Aan iedere BBQ snijplank is veel liefde en aandacht besteed en twee keer in de natuurlijke olie gezet.

Verzorg je BBQ snijplank

Wanneer je zo’n prachtige snijplank tot je beschikking hebt wil je deze natuurlijk goed onderhouden. Daarvoor is het zeker aan te raden om een houten snijplank te behandelen met onderhoudsolie. Hiermee vorm je een beschermlaag op de plank en voorkom je dat het hout van de snijplank uitdroogt. Wanneer het hout van de plank uitdroogt heb je namelijk kans dat deze krom gaat staan of zelfs breekt. Dat wil je natuurlijk voorkomen!

Na gebruik van de plank is het natuurlijk ook belangrijk dat je de snijplank op een juiste manier schoonmaakt. Let er op dat je de snijplank altijd met de hand schoonmaakt en dus niet in de vaatwasser! Gewoon afnemen met wat warm water, een beetje sop gebruiken, vervolgens goed schrobben, direct afdrogen en rechtop wegzetten. Zo blijft je snijplank het mooist!

Kom de planken voelen!

Wij kunnen je natuurlijk nog uren vertellen waarom je een mooie robuuste snijplank zou moeten aanschaffen, maar je kunt ze natuurlijk veel beter zelf komen bekijken, vastpakken en voelen wat voor prachtige planken dit zijn. Kom daarvoor naar onze kamado shop in Kaatsheuvel! Hier vind je naast snijplanken natuurlijk nog veel meer prachtige BBQ producten! Kom je gezellig een keer kijken?

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 641 reviews.
Winkelwagen