Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Heel veel rubs, sauzen & zouten

Experimenteren met originele BBQ rubs? Lekkere BBQ sauzen om te dippen of om af te lakken? Wil je eens wat nieuws proeven? Kies dan uit ons brede assortiment aan smaakmakers. We hebben ook originele, echt Italiaanse truffelproducten, zouten, pepers, exotische kruiden en zelfs Japanse specialiteiten.

Daag jezelf dus steeds weer uit en ga aan slag met nieuwe smaken en gerechten!

The Fire Station Originals

Ervaar The Fire Station Originals! Onze unieke, eigen productlijn met BBQ sauzen, rubs, bier, rookhout en de mooiste leren BBQ schorten ter wereld!

Shop online

grate goods
Grate Goods Rubs & Sauzen

Het Nederlandse Grate Goods van Wim en René staat voor originele smaken en is geïnspireerd op BBQ Styles zoals Carolina, Kansas en Memphis stijl.

Shop online

Angus and Oink
Angus & Oink Rubs

Angus & Oink is ontstaan in Zuid-Amerika waar de makers in aanraking kwamen met de typische smaken van gerechten bereidt met vuur en rook.

Shop online

Blues Hog Rubs & Sauzen

Blues Hog Rubs & Sauces, een Amerikaans merk dat ontzettend gewild is onder de grote namen in de Amerikaanse BBQ wereld. Niet voor niets. Superlekker!

Shop online

KosmosQ
KosmosQ

KosmosQ is begonnen als een passieproject om mensen aan te moedigen meer tijd met elkaar door te brengen. Want BBQ verbroedert.

Shop online

Duketown Smokers
Duketown Smokers

All Purpose rub van Duketown Smokers (van onze eigen Joris) is een zachte kruidenmix. Ontwikkeld voor steak maar ook fantastisch op varkensvlees en gevogelte.

Shop online

Cimarron Doc’s

De Cimarron Doc’s Sweet Rib Rub & Bar-B-Q Seasoning is een BBQ-rub en staat bekend om het leveren van topresultaten op varkensvlees.

Shop online

Noskos
NOSKOS Rubs & Sauzen

NOSKOS rubs en de saus zijn ontwikkeld door de Nederlandse BBQ-er Dennis van Koutrik. Zeven rubs en een zoete BBQ saus van zijn hand.

Shop online

Saus Guru sauzen
Saus.Guru Rubs & Sauzen

Dit Nederlandse merk timmert hard aan de weg. Kies je voor Saus.Guru dan kies je voor eigenwijze, originele smaken die je nergens anders proeft.

Shop online

Masimaro Truffel

Verrijk je BBQ gerechten met de heerlijke truffelproducten van Italiaanse bodem. De oliën, pasta’s en zouten van Masimaro bevatten echte zwarte of witte truffel.

Shop online

Terre Exotique Zouten en Pepers

Verhoog de kwaliteit van je barbecue gerechten met de exclusieve smaakmakers van Terre Exotique. Bij The Fire Station zijn de lekkerste zouten, pepers en kruidenmixen verkrijgbaar.

Shop online

Japanse smaakmakers

Met onze Japanse smaakmakers voeg je een vleugje Japan toe aan je gerechten. Heel veel verschillende sojasauzen, ponzu, yakiniku BBQ saus en miso saus.

Shop smaakmakers

Ankerkraut
Ankerkraut Rubs & Sauzen

Ankerkraut is sinds 2013 een grote speler op de Duitse BBQ markt. Bijzondere rubs met hoogwaardige ingrediënten. Voor elk gerecht heeft Ankerkraut wel een fantastische smaakmaker!

Shop online

Bastard Rubs
The Bastard Rubs

Vergroot je smaakpallet met de rubs van The Bastard. Experimenteer lekker met de verschillende smaken en ontdek welke rub jij het lekkerst vindt.

Shop online

Ralph's Goeie Dingen
Ralph’s Goeie Dingen

Ralph de Kok is meer dan anderhalf jaar bezig geweest om de beste kruidencombinaties te creëren. Het resultaat? Drie overheerlijke rubs die elk gerecht naar een hoogtepunt brengen!

Shop online

Stonewall Kitchen
Stonewall Kitchen

Stonewall Kitchen is een echte pionier in de wereld van BBQ sauzen. Ontzettend veel verschillende sauzen en verrukkelijke smaakcombinaties. Breng ieder gerecht naar een hoger niveau met een saus van Stonewall Kitchen!

Shop online

Bourbon Smoked
Bourbon Smoked

De kruiden van Bourbon Smoked zijn geschikt voor ieder gerecht van de kamado. Verschillende, heerlijke smaakmakers. Denk aan heerlijk gerookte paprikapoeder, chili poeder of puur zeezout. Met deze kruiden maak je je gerechten nog lekkerder!

Shop online

Urban accents
Urban Accents

Wil je eens iets anders dan een standaard rub bij je kamado gerechten? Dan is een rub van Urban Accents een hele goede keuze! Bijzondere smaken die elk gerecht van de kamado naar een hoger niveau tillen. Probeer de verschillende kruidenmixen en ontdek welke smaak het best bij jouw gerechten past.

Shop online

Rufus Teague
Rufus Teague

Welk gerecht je ook gaat maken op de kamado, met een rub van Rufus Teague maak je het altijd smaakvoller. Je vlees of vis van de kamado wordt nog lekkerder met één van de rubs van Rufus Teague.

Shop online

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 665 reviews.
Winkelwagen