skip to Main Content

Onze rubs en sauzen

BBQ…we houden ervan en ook van experimenteren met rubs, sauzen, lak, rookhout en ga zo maar door. Nieuwe BBQ techniek proberen? Schaf een nieuw accessoire en daag je zelf uit op de kamado of OFYR vuurtafel. Ben jij er net zo gek op als wij? Dan ben je bij onze BBQ shop in Kaatsheuvel aan het juiste adres. Wij leveren ook alle merken en producten op deze website. Bij The Fire Station alleen de beste BBQ-producten dus.

Axtschlag

Axtschlag rookhout, rookplanken, fineer, chunks en snippers om warm of koud te roken. Voeg rooksmaak toe aan je vlees, vis of gevogelte.

BEKIJK ONLINE

Grate Goods

Het Nederlandse Grate Goods van Wim en René staat voor originele smaken en is geïnspireerd op BBQ Styles zoals Carolina, Kansas en Memphis stijl.

BEKIJK ONLINE

Angus & Oink

Angus & Oink is ontstaan in Zuid-Amerika waar de makers in aanraking kwamen met de typische smaken van gerechten bereidt met vuur en rook.

BEKIJK ONLINE

Bad Byron Butt Rub

Bad Byron’s Butt Rub, een uitgebalanceerd mengsel met o.a. gerookte jalapeño maakt van jouw varkensvlees een perfect gerecht.

BEKIJK ONLINE

Blues Hog

Blues Hog Rubs & Sauces, een Amerikaans merk dat ontzettend gewild is onder de grote namen in de Amerikaanse BBQ wereld. Niet voor niets. Superlekker!

BEKIJK ONLINE

KosmosQ

KosmosQ is begonnen als een passieproject om mensen aan te moedigen meer tijd met elkaar door te brengen. Want BBQ verbroedert.

BEKIJK ONLINE

Duketown Smokers

All Purpose rub van Duketown Smokers (van onze eigen Joris) is een zachte kruidenmix. Ontwikkeld voor steak maar ook fantastisch op varkensvlees en gevogelte.

BEKIJK ONLINE

Cimarron Doc’s

De Cimarron Doc’s Sweet Rib Rub & Bar-B-Q Seasoning is een BBQ-rub en staat bekend om het leveren van topresultaten op varkensvlees.

BEKIJK ONLINE

NOSKOS

NOSKOS rubs en de saus zijn ontwikkeld door de Nederlandse BBQ-er Dennis van Koutrik. Zeven rubs en een zoete BBQ saus van zijn hand.

BEKIJK ONLINE

Oakridge

Oakridge het merk met de meeste prijzen! Dat zegt genoeg. De Oakridge rubs zijn bereid met verse en sterke kruiden en met de hand gemengd en verpakt.

BEKIJK ONLINE

Pork Mafia

Kies eens voor één van de verrassende BBQ rubs van Pork Mafia, een groep gedreven pitmasters onder leiding van head-pitmaster Phil Wingo.

BEKIJK ONLINE

Règâh Rub

Rokende Règâhs is een BBQ team uit Den Haag. In het RègâhNest wordt deze bekroonde rubs gemengd en jij kunt hem nu thuis ook proeven!

BEKIJK ONLINE

The Hungry Dutchman

The Hungry Dutchman Pork Rub is ontwikkeld voor spareribs en varkensvlees. Kruiden zoals kaneel, anijs, kruidnagel en door de chipotle krijgt ie pit!

BEKIJK ONLINE

Big Rick

Big Rick is er in 3 smaken: Jalapeno Honey Mustard, Chipotle Ketchup & Chipotle Bar-B-Q Sauce. Deze sauzen zijn perfect te combineren met vlees.

BEKIJK ONLINE

Saus.Guru

Dit Nederlandse merk timmert hard aan de weg. Kies je voor Saus.Guru dan kies je voor eigenwijze, originele smaken die je nergens anders proeft.

BEKIJK ONLINE

The Fire Station

In samenwerking met Saus.Guru hebben we onze eigen sauslijn ontwikkeld, de Greasy Spoon en Fire & Spice. Daarnaast hebben we een eigen rub ontwikkeld: Magic Dust.

Bekijk producten

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 184 reviews.
Close search
Winkelmand