Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

BBQ winkel Eindhoven
THE FIRE STATION

ZIEN | VOELEN | PROEVEN | ERVAREN

BBQ Winkel & Experience

Bezoek onze BBQ winkel in omgeving Eindhoven! The Fire Station is een professionele BBQ winkel waar verschillende A-merken kamado barbecues, prachtige buitenkeukens en de handigste BBQ-accessoires worden verkocht. The Fire Station is gevestigd in een oude brandweerkazerne midden in het centrum van Kaatsheuvel. Een kleine 45 minuten met de auto vanuit Eindhoven. Hier staat altijd een barbecue professional voor je klaar om je te helpen met al je vragen en je van een juist advies te voorzien. Bij de BBQ winkel Eindhoven The Fire Station verzorgen we ook verschillende kamado workshops, waarbij je onder begeleiding van een professional leert hoe je het maximale uit de kamado haalt.

Kamado BBQ workshops

Ben jij een ervaren griller die al jarenlang met de kamado werkt maar wil je toch graag wat extra tips en tricks leren? Of heb je net een kamado aangeschaft (of ben je dit van plan) en wil je graag nog alles leren over verschillende bereidingstechnieken en accessoires? Volg dan eens één van onze kamado workshops!

De workshops worden verzorgd in de Experience tuin van onze BBQ winkel Eindhoven. In een paar uur tijd leren wij je hoe je met de kamado te werk gaat en hoe je er het maximale uithaalt. In kleine groepjes gaan we aan de slag met de bereiding van de lekkerste, verschillende gerechten. Daarna mag je jouw eigen creatie en die van de andere uiteraard lekker gaan proeven. De workshops zijn dan ook een combinatie van een gezelligheid, veel leren, ervaren en heerlijk proeven! Je kunt alleen deelnemen aan een workshop of samen met familie of vrienden. Iedereen is welkom om gezellig samen met de kamado aan de slag te gaan!

Shoppen bij onze BBQ winkel Eindhoven

Na het grote succes van Kamado Express, onze webshop, zijn we in 2018 gestart met The Fire Station. Onze fysieke en online BBQ winkel, gelegen in de nabijheid van Eindhoven. We bieden een uitgebreide selectie van kamado A-merken, waaronder Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith, Grill Guru, YAKINIKU en The Bastard.

Daarnaast hebben we ook diverse buitenkeukens van merken zoals Big4SPACE, Roostr en WWOO in ons assortiment. Je kunt bij The Fire Station eveneens terecht voor verschillende rubs, sauzen, houtskool, leren schorten en andere BBQ-accessoires. Voel je vrij om eens binnen te stappen en te profiteren van het advies van onze ervaren BBQ professionals. Wij zijn er altijd voor je!

De BBQ shop Waar ze je kennen

Onze BBQ shop, in Kaatsheuvel, is gevestigd in een voormalige brandweerkazerne uit de jaren 50. Onze shop,Β  met workshop- en buitenkeuken experience tuin, ademt geschiedenis! In 2018 is het pand gerenoveerd zonder de historische elementen te verwijderen. Alleen daarom al een bezoekje waard!

"Waar vroeger brandweermannen vertrokken om vuur te gaan bestrijden, verwelkomen we jou nu om het vuur aan te steken!"

The Fire Station voert de juiste BBQ merken, heeft kennis van zaken en we kennen onze klanten persoonlijk. Vraag ons om advies dan ontvang je een eerlijk antwoord.

We zijn geen megastore en willen dat ook niet zijn. Loop binnen en ervaar een persoonlijke, overzichtelijke winkel met shop-in-shops. Wees welkom. Onze gigantische deuren staan wagenwijd voor je open!

PROEF DE SFEER

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 641 reviews.
Winkelwagen