Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

BBQ WORKSHOP TILBURG
THE FIRE STATION

ZIEN | VOELEN | PROEVEN | ERVAREN

BBQ Workshop in de regio Tilburg

In de regio van Tilburg? In Kaatsheuvel om precies te zijn! Daar organiseert The Fire Station het gehele jaar door de beste BBQ workshops.

Hier bevindt zich, in onze tuin op ‘t zuiden, de BBQ experience. Deels overdekt met een grote veranda alwaar we onze BBQ workshops geven. Onze workshopruimte is geschikt voor het geven van BBQ clinics tot 20 personen. Kleine groepen dus! Zo kunnen we iedereen genoeg aandacht geven en heeft iedere deelnemer de kans om het barbecueën ook echt te ervaren. Voor onze open workshops hanteren een groepsgrootte van maximaal 16 personen.

BBQ workshop in regio Tilburg door echte pitmasters

Ben je (nog) niet echt een BBQ fan? Dan zal dit na onze workshop absoluut anders zijn! Barbecueën met een kamado barbecue is een hele andere ervaring. Het is niet te vergelijken met het vlees dat je van de doorsnee barbecue op je bord krijgt.

Uitvoerige uitleg over de werking, het bereiken van de gewenste temperatuur en het stabiel houden van de kamado zal tijdens de Kamado Basics BBQ workshop aan bod komen. Kom daarom gezellig vanuit Tilburg naar Kaatsheuvel en volg één van toffe onze workshops.

De BBQ shop Waar ze je kennen

Onze BBQ shop, in Kaatsheuvel, is gevestigd in een voormalige brandweerkazerne uit de jaren 50. Onze shop,  met workshop- en buitenkeuken experience tuin, ademt geschiedenis! In 2018 is het pand gerenoveerd zonder de historische elementen te verwijderen. Alleen daarom al een bezoekje waard!

"Waar vroeger brandweermannen vertrokken om vuur te gaan bestrijden, verwelkomen we jou nu om het vuur aan te steken!"

The Fire Station voert de juiste BBQ merken, heeft kennis van zaken en we kennen onze klanten persoonlijk. Vraag ons om advies dan ontvang je een eerlijk antwoord.

We zijn geen megastore en willen dat ook niet zijn. Loop binnen en ervaar een persoonlijke, overzichtelijke winkel met shop-in-shops. Wees welkom. Onze gigantische deuren staan wagenwijd voor je open!

PROEF DE SFEER

Zien, voelen, proeven, ervaren

Dat zijn onze kernwaarden. Het belangrijkste en leukste deel van de BBQ workshop is natuurlijk het proeven. Nog nooit heb je een stukje vlees zo mals van een BBQ gegeten! Ook groente, vis en ja, zelfs pizza’s, zijn niet te versmaden.

Naast uitleg en veel waardevolle tips van onze pitmaster, krijgt iedereen tijdens de workshop de kans om zelf het barbecueën op een kamado te ervaren. We overtuigen je graag van de veelzijdigheid van dit apparaat!

Neem contact op voor het maken van een reservering voor een BBQ workshop op maat of boek er direct eentje hier online. Tot ziens?

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 654 reviews.
Winkelwagen