Ga naar hoofdinhoud

BBQ workshop Tilburg

BBQ Workshops in Tilburg

The Fire Station organiseert het gehele jaar door BBQ workshops in de buurt van Tilburg, in Kaatsheuvel om precies te zijn! Gevestigd in een voormalige brandweerkazerne in Kaatsheuvel. Achter deze kazerne bevindt zich een grote tuin, gelegen op het zuiden, met een deels overdekte veranda waar we onze BBQ workshops organiseren. De ruimte is geschikt voor het geven van BBQ clinics tot maximaal 32 personen. Zo kunnen we iedereen genoeg aandacht geven en heeft iedere deelnemer de kans om het barbecueën ook echt te ervaren. Voor de open workshops hanteren een minimale groepsgrootte van 16 personen. Heb je binnenkort een vrijgezellenfeest, personeelsworkshop, tuinfeest of winter-event? Informeer dan zeker even bij The Fire Station.

BBQ workshop in regio Tilburg van onze pitmasters

Ben je (nog) niet echt een BBQ fan? Dan zal dit na onze workshop absoluut anders zijn! Barbecueën met een kamado barbecue is een hele andere ervaring. Het is niet te vergelijken met het vlees dat je van de doorsnee barbecue op je bord krijgt, dat vaak te gaar, droog, of nog erger: aangebrand, is. Of het prutsen met de houtskool totdat deze op de juiste temperatuur zijn en uiteindelijk de buren in de rook zitten. Maar, we zijn de eerste om toe te geven dat het bereiken van de gewenste temperatuur en het stabiel houden hiervan, ook bij de kamado geduld en ervaring vraagt. Dit deel zal tijdens de Kamado Basics BBQ workshop dus zeker aan bod komen. Kom daarom gezellig uit Tilburg naar Kaatsheuvel en volg één van onze workshops.

Zien, voelen, proeven, ervaren

Dat zijn onze kernwaarden. Het belangrijkste en leukste deel van de BBQ workshop is natuurlijk het proeven. Nog nooit heb je een stukje vlees zo mals van een BBQ gegeten! Ook groente, vis en ja, zelfs pizza’s, zijn niet te versmaden. Dat dit allemaal mogelijk is met gebruik van slechts één barbecue, had je zeker niet verwacht! Naast heel veel waardevolle tips van onze eigen grillmaster, krijgt iedereen tijdens de workshop de kans om zelf het barbecueën op een kamado te ervaren. We overtuigen je graag van de veelzijdigheid van dit apparaat! Neem contact op voor het maken van een reservering voor een BBQ workshop op maat of boek er direct eentje hier online. Tot ziens?

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 431 reviews.
Winkelwagen