Alle A-merken onder één dak | De leukste workshops van Nederland | Online shoppen | BBQ Shop in Kaatsheuvel
Ga naar hoofdinhoud

BBQ workshop Tilburg

BBQ Workshop in Tilburg

In de regio van Tilburg. Kaatsheuvel om precies te zijn organiseert The Fire Station het gehele jaar door de beste BBQ workshops.

Hier bevindt zich, in de tuin op ‘t zuiden, onze BBQ experience. Deels overdekt met een grote veranda alwaar we onze BBQ workshops geven. Onze workshopruimte is geschikt voor het geven van BBQ clinics tot 20 personen. Kleine groepen dus! Zo kunnen we iedereen genoeg aandacht geven en heeft iedere deelnemer de kans om het barbecueën ook echt te ervaren. Voor de open workshops hanteren een groepsgrootte van maximaal 16 personen.

Bezoek BBQ SHOP the Fire station

Persoonlijk. Kennis van zaken. Bewust geen megastore. Uitsluitend de juiste merken. Bezoek de winkel of shop online. gevestigd in een bijzonder pand in Kaatsheuvel: een oude brandweerkazerne uit de jaren 50!

Op zoek naar een buitenkeuken? Bezoek onze BBQ experience tuin met heel veel buitenkeukens van ROOSTR, BIG4SPACE, WWOO Outdoor Kitchen, Big Green Egg Modular System en het The Bastard Serious Outdoor Kitchen.

Wij staan bekend om onze persoonlijke hulp, hoge mate service en 10 jaar ervaring met de kamado.

Meer over ons

BBQ workshop in regio Tilburg van onze pitmasters

Ben je (nog) niet echt een BBQ fan? Dan zal dit na onze workshop absoluut anders zijn! Barbecueën met een kamado barbecue is een hele andere ervaring. Het is niet te vergelijken met het vlees dat je van de doorsnee barbecue op je bord krijgt.

Uitvoerige uitleg over de werking, het bereiken van de gewenste temperatuur en het stabiel houden van de kamado zal tijdens de Kamado Basics BBQ workshop aan bod komen. Kom daarom gezellig vanuit Tilburg naar Kaatsheuvel en volg één van toffe onze workshops.

Zien, voelen, proeven, ervaren

Dat zijn onze kernwaarden. Het belangrijkste en leukste deel van de BBQ workshop is natuurlijk het proeven. Nog nooit heb je een stukje vlees zo mals van een BBQ gegeten! Ook groente, vis en ja, zelfs pizza’s, zijn niet te versmaden.

Naast uitleg en veel waardevolle tips van onze pitmaster, krijgt iedereen tijdens de workshop de kans om zelf het barbecueën op een kamado te ervaren. We overtuigen je graag van de veelzijdigheid van dit apparaat!

Neem contact op voor het maken van een reservering voor een BBQ workshop op maat of boek er direct eentje hier online. Tot ziens?

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 527 reviews.
Winkelwagen