Content voor Ingelogde Gebruikers

KOM DE MOOISTE BUITENKEUKENS BEKIJKEN

Kun jij ook zo genieten van die heerlijke BBQ momenten met vrienden en familie? Met een kwalitatieve buitenkeuken heb je een goede werkruimte waar je de voorbereidingen voortaan buiten kunt doen. In onze BBQ experience tuin staan twee WWOO Outdoor Kitchens en een BORRLE buitenkeuken. Tevens het Big Green Egg Modular Egg Workspace, de ROOSTR en diverse standaard- en maatwerk kamadotafels. Welke bij jou past is helemaal afhankelijk van jouw wensen! Maak een afspraak, kom langs en we lichten je graag voor.

ROOSTR

Met deze buitenkeuken breng je jouw favoriete kooktechnieken naar je eigen tuin. Je kunt beginnen met 1 module en deze later eenvoudig uitbreiden. Door meerdere modules te combineren breid je je werkruimte uit. Zo creëer je gemakkelijk jouw eigen perfecte buitenkeuken.

Meer informatie Maak een afspraak

WWOO

WWOO is de buitenkeuken van beton. Creëer jouw ultieme buitenkeuken door de verschillende segmenten en elementen te combineren! De WWOO buitenkeukens en accessoires zijn zo ontworpen dat je er maar weinig onderhoud aan hebt.

Meer informatie Maak een afspraak

Borrle

Bij BORRLE gaan ze voor robuust en pure luxe. Alles is mogelijk bij dit bedrijf. Wil je ook je BORRLE buitenkeuken helemaal zelf samenstellen? Maak een afspraak.

Meer informatie Maak een afspraak

Modular Egg Workspace

Met het Big Green Egg Modular EGG Workspace System kun je jouw buitenkeuken 100% te customizen. De Modular EGG Workspace is zo ontworpen dat alle onderdelen te combineren zijn en je zo kunt blijven uitbouwen.

Meer informatie Maak een afspraak

Maatwerk

Een geheel op maat gemaakte buitenkeuken voor je Big Green Egg, The Bastard, Kamado Joe of Primo. Dat kan bij The Fire Station! We leveren namelijk ook buitenkeukens geheel op maat gemaakt.

Meer informatie Maak een afspraak

Kamado tafels

Elke merk dat we vertegenwoordigen levert zelf ook kamadotafels. Veelal stalen of houten tafels gemaakt van eikenhout of acaciahout. The Fire Statio nheeeft ook een universele kamadotafel in het assortiment.

Meer informatie Maak een afspraak

OFYR Meubels

OFYR levert naast fantastische vuurschalen ook bijpassende meubels en een kamado meubel. Bekijk de Butcher Block, Wood Storage of de Mise en Place tafels eens. In Corten of zwart staal. Echt een lust voor het oog!

Meer informatie Maak een afspraak

Bastard Buitenkeuken
The Bastard Buitenkeuken

Met een Bastard buitenkeuken zorg je ervoor dat jouw Bastard kamado zo veilig mogelijk staat, terwijl je ook je barbecue plezier vergroot! Met een Bastard buitenkeuken kun je al je gerechten naast de kamado voorbereiden.

Bekijk online Maak een afspraak

Kamado Kruiwagen
Kamado kruiwagens

Met een kamado kruiwagen verplaats je jouw zware kamado gemakkelijk van plek naar plek, totdat je de perfecte spot gevonden hebt. Daarnaast is een kruiwagen ook voorzien van een werkblad zodat je naast je kamado jouw gerechten kan voorbereiden.

Bekijk online Maak een afspraak

Welke buitenkeuken past bij jou?

Onze buitenkeukens zijn gemaakt van beton, staal, aluminium, hout of een combinatie ervan. Wil je een volledig uniek keuken op maat dan is dat ook mogelijk. Wij zorgen ervoor dat jouw kamado perfect past in het maatwerkmeubel. Dat doen we samen met een zeer deskundige partners. In het geval van maatwerk is eigenlijk alles mogelijk. We komen ook graag even bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak met ons zodat we de tijd voor je hebben.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 295 reviews.
zoeken
Winkelwagen