Ga naar hoofdinhoud

DE MOOISTE BUITENKEUKENS

Kun jij ook zo genieten van die heerlijke momenten met vrienden en familie? Met een kwalitatieve buitenkeuken heb je een goede werkruimte waar je de voorbereidingen voortaan buiten kunt doen. In onze BBQ experience tuin staan twee WWOO Outdoor Kitchens, alles van het supermooie merk ROOSTR en een Serious Outdoor Kitchen van The Bastard.

Tevens hebben we de Big Green Egg Modular Egg Workspace en diverse standaard- en maatwerk kamado tafels staan. Welke bij jou past is helemaal afhankelijk van jouw wensen!

ROOSTR

Met deze buitenkeuken breng je jouw favoriete kooktechnieken naar je eigen tuin. Je kunt beginnen met 1 module en deze later eenvoudig uitbreiden. Door meerdere modules te combineren breid je je werkruimte uit. Zo creëer je gemakkelijk jouw eigen perfecte buitenkeuken.

Meer informatie Maak een afspraak

WWOO

WWOO is de buitenkeuken van beton. Creëer jouw ultieme buitenkeuken door de verschillende segmenten en elementen te combineren! De WWOO buitenkeukens en accessoires zijn zo ontworpen dat je er maar weinig onderhoud aan hebt.

Meer informatie Maak een afspraak

Big Green Egg Workspace

Met het Big Green Egg Modular EGG Workspace System kun je jouw buitenkeuken 100% te customizen. De Modular EGG Workspace is zo ontworpen dat alle onderdelen te combineren zijn en je zo kunt blijven uitbouwen.

Meer informatie Maak een afspraak

Maatwerk

Een geheel op maat gemaakte buitenkeuken voor je Big Green Egg, The Bastard, Kamado Joe of Primo. Dat kan bij The Fire Station! We leveren namelijk ook buitenkeukens geheel op maat gemaakt.

Meer informatie Maak een afspraak

Kamado tafels

Elke merk dat we vertegenwoordigen levert zelf ook kamadotafels. Veelal stalen of houten tafels gemaakt van eikenhout of acaciahout. The Fire Statio nheeeft ook een universele kamadotafel in het assortiment.

Meer informatie Maak een afspraak

OFYR Meubels

OFYR levert naast fantastische vuurschalen ook bijpassende meubels en een kamado meubel. Bekijk de Butcher Block, Wood Storage of de Mise en Place tafels eens. In Corten of zwart staal. Echt een lust voor het oog!

Meer informatie Maak een afspraak

Bastard Serious Outdoor Kitchen

Met een Bastard Serious Outdoor Kitchen zorg je ervoor dat jouw Bastard kamado zo veilig mogelijk staat, terwijl je ook je barbecue plezier vergroot! Deze Bastard buitenkeuken breid je naar eigen mogelijkheden uit met een extra werkbank of spoelbank.

Meer informatie Maak een afspraak

Kamado kruiwagen
Kamado kruiwagens

Met een kamado kruiwagen verplaats je jouw zware kamado gemakkelijk van plek naar plek, totdat je de perfecte spot gevonden hebt. Daarnaast is een kruiwagen ook voorzien van een werkblad zodat je naast je kamado jouw gerechten kan voorbereiden.

Bekijk online Maak een afspraak

Welke buitenkeuken past bij jou?

Onze buitenkeukens zijn gemaakt van beton, staal, aluminium, hout of een combinatie ervan. Wil je een volledig uniek keuken op maat dan is dat ook mogelijk. Wij zorgen ervoor dat jouw kamado perfect past in het maatwerkmeubel. Dat doen we samen met een zeer deskundige partners. In het geval van maatwerk is eigenlijk alles mogelijk. We komen ook graag even bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak met ons zodat we de tijd voor je hebben.

Jouw kamado in stijl!

Met een buitenkeuken maak je jouw kamado af, of je nou gaat voor een ROOSTR of een WWOO. Het past perfect bij een kamado en het is ook nog eens super praktisch. Ga je voor een moderne stijl met ROOSTR of voor een industriële stijl met WWOO? Het is niet alleen de perfecte plek om je kamado in te plaatsen, het geeft ook nog eens een geweldig aanzicht in je tuin.

Wat maakt een buitenkeuken speciaal?

Wanneer je beschikt over een kamado is het natuurlijk geweldig om hier zoveel mogelijk buiten mee aan de slag te gaan. Een buitenkeuken is daarvoor natuurlijk ideaal! Zo kan je de hele dag in jouw tuin doorbrengen zonder dat je de keuken in hoeft. Wanneer je buren vrienden of familie op bezoek komen is het natuurlijk super gezellig om lekker buiten het eten voor te bereiden. Zo kan jouw gezelschap meegenieten hoe jij die super lekkere T-bone bereidt op de kamado. Je tovert zo een gezellig avondje barbecueën om in een super ervaring voor iedereen.

Workshops

Wil je nu echt weten hoe het voelt om te werk te gaan in een buitenkeuken? Bij onze winkel The Fire Station geven we verschillende fantastische workshops. Je gaat hier te werk in groepjes van 2, ieder groepje gaat dan aan de slag op zijn eigen kamado. Natuurlijk onder de begeleiding van een echte pitmaster. Alles wat we bereiden delen we met de groep, je mag dus alles lekker proeven! Een super leerzame ervaring voor alle pitmasters in spe.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 391 reviews.
Winkelwagen