Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

DE MOOISTE BUITENKEUKENS

Kun jij ook zo genieten van die heerlijke buitenmomenten met vrienden en familie? Een buitenkeuken is niet alleen erg mooi, je hebt ook een fijne werkruimte. Zodat je de voorbereidingen buiten, bij je gasten, kunt doen. In onze BBQ experience tuin staan een WWOO Outdoor Kitchen, de grootste opstelling ter wereld van het supermooie merk ROOSTR en een Serious Outdoor Kitchen van The Bastard. Tevens hebben we de Big Green Egg Modular Egg Workspace en diverse standaard- en maatwerk kamado tafels staan.

Kom kijken in Kaatsheuvel en laat je adviseren welke buitenkeuken bij jou past!

Big4Space
BIG4SPACE

Een universele kamado tafel waarin elke Medium, Large en XL kamado past? Kies van dan voor de hoogwaardige BIG4SPACE buitenkeuken serie. E-coated staal, RVS werkblad, HPL schuifdeuren, verkrijgbaar in 6 kleuren en 3 modellen.

Bekijk buitenkeuken Maak een afspraak

Roostr buitenkeuken
ROOSTR

Roostr buitenkeuken brengt je je favoriete kooktechnieken naar je tuin. Deze luxe, stalen buitenkeuken is modulair. Kies voor een spoelbak, een bar-unit of klaptafel. Wil je ook een koud drankje binnen handbereik? Kies voor de unit met een koelkast. Zo creëer je de perfecte buitenkeuken.

Bekijk buitenkeuken Maak een afspraak

Big Green Egg Workspace

Met het Big Green Egg Modular EGG Workspace System kun je jouw buitenkeuken 100% te customizen. De Modular EGG Workspace is zo ontworpen dat alle onderdelen te combineren zijn en je zo kunt blijven uitbouwen.

Bekijk buitenkeuken Maak een afspraak

Bastard Serious Outdoor Kitchen

Met een Bastard Serious Outdoor Kitchen kies je voor een betaalbare buitenkeuken. Een plek waar je kunt werken, je accessoires kwijt kunt en je kamado veilig vast staat! Deze Bastard buitenkeuken is uit te breiden met een extra werkbank of spoelbak.

Bekijk buitenkeuken Maak een afspraak

OFYR Meubels

OFYR levert naast fantastische vuurschalen ook bijpassende meubels en een kamado meubel. Bekijk de Butcher Block, Wood Storage of de Mise en Place tafels eens. In Corten of zwart staal. Echt een lust voor het oog!

Bekijk buitenkeuken Maak een afspraak

Kamado tafels

Elke kamadomerk dat we vertegenwoordigen levert zelf ook een kamado tafel. Veelal verrijdbare stalen of houten tafels gemaakt van eikenhout of acaciahout. The Fire Station heeft ook een eigen universele kamado tafel in haar assortiment.

Bekijk buitenkeuken Maak een afspraak

Maatwerk buitenkeukens

Een geheel op maat gemaakte buitenkeuken voor je Big Green Egg, The Bastard, Kamado Joe, Monolith of ander merk. Dat kan bij The Fire Station! We leveren namelijk ook buitenkeukens geheel op maat gemaakt.

Bekijk buitenkeuken Maak een afspraak

WWOO Outdoor Kitchen

WWOO is de buitenkeuken van beton of staal. Creëer jouw ultieme buitenkeuken door de verschillende segmenten en elementen te combineren! De WWOO buitenkeukens en accessoires zijn zo ontworpen dat je er maar weinig onderhoud aan hebt.

Bekijk buitenkeuken Maak een afspraak

Welke buitenkeuken past bij jou?

Bij The Fire Station vind je buitenkeukens van diverse merken. Gemaakt van beton, RVS, aluminium, hout of een combinatie ervan. Wil je een volledig unieke buitenkeuken op maat dan is dat ook mogelijk. Wij zorgen ervoor dat jouw kamado perfect past in het maatwerkmeubel. Dat doen we samen met een zeer deskundige partners. In het geval van maatwerk is eigenlijk alles mogelijk. We komen ook graag even bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak met ons zodat we de tijd voor je hebben.

Jouw kamado in stijl!

Met een buitenkeuken maak je jouw kamado af, of je nou gaat voor een ROOSTR of een WWOO. Het past perfect bij een kamado en het is ook nog eens super praktisch. Ga je voor een moderne stijl met ROOSTR of voor een industriële stijl met WWOO? Het is niet alleen de perfecte plek om je kamado in te plaatsen, het geeft ook nog eens een geweldig aanzicht in je tuin.

Wat maakt een buitenkeuken speciaal?

Wanneer je beschikt over een kamado is het natuurlijk geweldig om hier zoveel mogelijk buiten mee aan de slag te gaan. Een buitenkeuken is daarvoor natuurlijk ideaal! Zo kan je de hele dag in jouw tuin doorbrengen zonder dat je de keuken in hoeft. Wanneer je buren vrienden of familie op bezoek komen is het natuurlijk super gezellig om lekker buiten het eten voor te bereiden. Zo kan jouw gezelschap meegenieten hoe jij die super lekkere T-bone bereidt op de kamado. Je tovert zo een gezellig avondje barbecueën om in een super ervaring voor iedereen.

Workshops

Wil je nu echt weten hoe het voelt om te werk te gaan in een buitenkeuken? Bij onze winkel The Fire Station geven we verschillende fantastische workshops. Je gaat hier te werk in groepjes van 2, ieder groepje gaat dan aan de slag op zijn eigen kamado. Natuurlijk onder de begeleiding van een echte pitmaster. Alles wat we bereiden delen we met de groep, je mag dus alles lekker proeven! Een super leerzame ervaring voor alle pitmasters in spe.

Roostr Rubix buitenkeuken
Nu 10% KORTING GRATIS BEZORGING + MONTAGE t.w.v. € 399,-
Roostr Rubix buitenkeuken
Nu tijdelijk met 10% KORTING en GRATIS BEZORGING + MONTAGE t.w.v. € 399,-
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 676 reviews.
Winkelwagen