Heel veel BBQ's onder รฉรฉn dak | Leerzame kamado workshops | Online รฉn offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Onze kamado merken

Bij The Fire Station zijn we gek op koken op de kamado. Dat doen we het hele jaar door thuis en in onze eigen workshop en kamado experience tuin, het liefst samen met jou! Met ongekende passie voor de kamado en een hoge mate van service leveren we de mooiste kamado merken ter wereld. Bekijk ze allemaal.

Bastard

Born in The Netherlands. The Bastard, een relatief jonge speler op de kamado-markt en al snel รฉรฉn van de โ€˜hotsteโ€™ kamado merken. The Fire Station is “The Bastard Serious Dealer” vanaf het eerste uur. We kennen dit merk door en door.

Shop The Bastard

Big Green Egg

The Fire Station is Big Green Egg PLATINUM dealer. Big Green Egg is eerste en zonder twijfel de beste kamado ter wereld. Een veelzijdig apparaat met levenslange garantie en een excellente service.

Shop Big Green Egg

Grill Guru

De Grill Guru, inmiddels een bekende naam in de kamado wereld. Dit Nederlandse kamado merk zit aan de bovenkant van het budget segment. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Het voordeel zit hem in het gebruik van andere materialen.

Shop Grill Guru

Kamado Joe

The Fire Station is GOLD dealer van Kamado Joe. Doelstelling van dit merk: de beste keramische grill ter wereld te creรซren. Topkwaliteit. Slimme functies. Geavanceerde accessoires. Bekijk hem online of in de winkel.

Shop Kamado Joe

Monolith

Dergelijk. Innovatief. Duits. Waardes die we kunnen waarderen. Daarom zijn we met veel plezier en succes Monolith GOLD dealer. Alle modellen en alle accessoires leveren we uit voorraad.

Shop Monolith

YAKINIKU
YAKINIKU

YAKINIKU betekent gegrild vlees in het Japans. En vlees grillen kun je perfect kamado BBQ van dit merk, maar ook low โ€˜n slow, pizza, stoven en ga zo maar door. Superveelzijdig dus. The Fire Station is met trost ‘Premium Dealer’ van dit merk.

Shop YAKINIKU

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 641 reviews.
Winkelwagen