Content voor Ingelogde Gebruikers

Groepen & Maatwerk

Maatwerk BBQ clinic

Ben jij degene die altijd ingeschakeld wordt voor de organisatie van het bedrijfsuitje of de jaarlijkse reünie? Leuk om te doen, maar stiekem baal je er een beetje van dat de verwachtingen ieder jaar weer hoger komen te liggen.

Wij hebben een leuke, originele tip voor je: volg eens een BBQ clinic! Samen barbecueën is gezellig: tijd om te kletsen, drankje erbij en uiteraard genieten van de gezamenlijk bereide BBQ gerechten. Stel je dit even voor in combinatie met die zalige barbecuegeur en sizzelende stukjes vlees, vis en groente. Het uitje met collega’s is bij The Fire Station dubbel zo geslaagd, dat kunnen we je verzekeren!

Kies een maatwerk BBQ clinic voor groepen

Bij The Fire Station organiseren we het hele jaar door workshops waar je je alleen of met een aantal personen kunt inschrijven. Heb je echter specifieke wensen en ben je met meer de 12 personen dan kun je bij ons ook terecht voor een maatwerk BBQ Clinic. We stellen dan een BBQ Event geheel naar jouw wensen samen.

Geef nu je reservering voor een BBQ clinic door, zodat we ons boodschappenlijstje kunnen gaan maken. Een privégroep is welkom vanaf 12 personen, het maximum ligt op 20 deelnemers per BBQ kookworkshop. Tijdens de activiteit krijg je uitgebreid uitleg over koken op een keramische barbecue. Deze fantastische houtskoolbarbecue biedt ongekend veel smaken en mogelijkheden. Vanwege de bijzondere eigenschappen van het keramiek blijft vlees perfect mals, vis sappig en groenten worden heerlijk gegrillt. Je kunt de luchtstroom nauwkeurig beheersen, waardoor je op heel lage temperaturen kunt slow-cooken of juist heel heet pizza’s kunt bakken.

Een kamado BBQ is een echte alleskunner waarmee je een heel gezelschap een culinaire uitdaging houdt.

BBQ kookworkshop

We bieden de BBQ clinic volledig verzorgd aan. Dat wil zeggen: gebruik van diverse kamado’s zodat je het verschil tussen de verschillende apparaten kunt ontdekken. We maken gebruik van de beste kwaliteit vlees, vis en groenten. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van rubs; een mengsel van gedroogde kruiden en specerijen om je vlees of vis mee op smaak te brengen. We laten je kennismaken met onze favorieten. Bij een geslaagde barbecue hoort natuurlijk een lekker koud drankje.

In overleg wordt er vooraf een inschatting gemaakt. Heb je speciale wensen met betrekking tot de BBQ clinic? Geef het bij reservering door en we gaan ermee aan de slag. Ons team van barbecue-experts staat voor je klaar: bel of mail ons!

Laat je wensen horen!

  • Voer een getal tussen 8 en 20 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 295 reviews.
zoeken
Winkelwagen