Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Rookaccessoires

Voeg rooksmaak toe met rookaccessoires!

Voeg de overheerlijke, karakteristieke rooksmaak toe aan je kamado gerechten met de verschillende rookaccessoires van The Fire Station!

Toont alle 6 resultaten

Rookhout

Veel mensen denken dat de karakteristieke rooksmaak op de kamado van de kolen afkomt. Maar dat is niet het geval. Deze smaak creëer je met rookhout! Voor iedere bereiding op de kamado zijn er bijpassende houtsoorten in diverse formaten. Denk aan chips voor kort roken, grote chunks voor langer roken en plankjes om je ingrediënten op te leggen.

Rookaccessoires

De grote rookhout chunks kun je gewoon op het vuur gooien, maar wanneer je rooksnippers gaat gebruiken heb je rookaccessoires nodig, zoals de smokerbox. Je vult de box met snippers en zet deze vervolgens op de warme kolen. Doordat de smokerbox een beperkte opening heeft, gaat het rookhout niet branden maar geeft het gedoseerd rook af. Met de smokerbox verander je dus in een oogopslag jouw kamado om in een rookoven. Hiermee creëer je gerechten met een heerlijke rooksmaak.

Naast de smokerbox vind je bij The Fire Station nog diverse andere rookaccessoires. Bekijk altijd wel goed of het accessoire bij jouw kamado past voordat je overgaat tot aanschaf. Niet ieder accessoire is namelijk geschikt voor elk type kamado. Laat je daarom vooraf altijd goed informeren voordat je kiest voor een rookaccessoire. Natuurlijk helpen wij jou daar graag bij. Heb je een vraag over één van onze rookaccessoires of een andere BBQ-gerelateerde vraag? Neem dan contact op met The Fire Station. Wij zijn bereikbaar via mail, chat of telefoon, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Kaatsheuvel!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 665 reviews.
Winkelwagen