Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

BBQ messen

Ga aan de slag met de mooiste BBQ messen!

Onmisbaar in iedere BBQ keuken: een goed mes! Je wilt natuurlijk niet jouw perfect gegaarde stukje vlees verpesten door het verkeerde mes te gebruiken. Kies daarom voor één van de prachtige BBQ messen van The Fire Station, verkrijgbaar in verschillende soorten en formaten!

Forged messen

Bij The Fire Station vind je onder andere de prachtige messenseries van Forged. Deze unieke series staan voor vakmanschap en ambacht! Bij The Fire Station zijn 6 verschillende series verkrijgbaar: Brute, Intense, Olive, Sebra, VG10 en Katai. Elke serie heeft zijn eigen unieke uitstraling en kenmerken. Naast dat de messen van dit merk een ongekende hardheid hebben zijn ze ook erg functioneel en natuurlijk vlijmscherp. Maar dat is nog niet alles, deze messen hebben ook nog een prachtig en uniek design. Dit maakt deze messen echte eyecatchers in jouw (buiten)keuken! Deze BBQ messen zijn stoer, hand-gesmeed, uniek en van topkwaliteit! Op een BBQ mes van Forged kun je trots zijn!

Japanse messen

Bij BBQ messen wordt er vaak onderscheid gemaakt tussen Japanse of Europese messen. De messen die zijn gemaakt van Japans staal zijn meestal harder en dunner. Een Japans mes geeft dan ook een stuk minder weerstand wanneer je er mee snijdt. Bij The Fire Station vind je de mooiste Japanse messen, met een hardheid tussen de 58 en 66 Rockwell. De messen hebben een prachtige Aziatische uitstraling en liggen heerlijk in de hand!

Messenblokken en planken

Wanneer je één of meerdere prachtige messen van The Fire Station tot je beschikking hebt, dan is het natuurlijk zonde om deze ergens in een keukenla te verstoppen. Deze eyecatchers wil je namelijk laten zien! Daar zijn de verschillende messenblokken en planken ideaal voor! Hier kun je gemakkelijk je prachtige messen aan ophangen en een mooi plekje in de keuken geven.

De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 558 reviews.
Winkelwagen