Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Petromax

Petromax, het allerbeste gietijzer!

Dit prachtige merk kent zijn oorsprong in Duitsland en is gespecialiseerd in alles met vuur, lucht, grillen, outdoor cooking, bushcraft en survival. Kwaliteit en innovatie zijn twee belangrijke kernwaarden die terugkomen in de producten van dit merk. Met innovatieve producten probeert Petromax het gat tussen binnen en buiten koken te verkleinen. Dus ben je gek van koken en bakken in de buitenlucht? Dan vind je hier ongetwijfeld een aantal accessoires die jou heel erg gelukkig maken!

Lekker buiten koken met Petromax

Volgens ons is er niets mooiers dan lekker buiten koken, welke temperatuur het ook is! Buiten koken is namelijk ontzettend gezellig. Lekker met z’n allen rond het vuur de lekkerste gerechten bereiden. Met de producten van dit Duitse merk wordt buiten koken nog leuker! Petromax is namelijk één van de bekendste merken als het om buiten koken gaat. Bij The Fire Station vind je dan ook heel veel verschillende producten van dit prachtige merk!

Verschillende producten van Petromax

Eén van de populairste accessoires onder de kamado BBQ’ers en buitenkoks is de Dutch Oven. Dit accessoire is eigenlijk onmisbaar! De Dutch Oven is perfect om te gebruiken in de kamado of boven een open vuur. Van dit merk zijn Dutch Ovens in verschillende formaten verkrijgbaar, met of zonder pootjes. Naast Dutch Ovens vind je bij The Fire Station nog veel meer accessoires van dit bijzondere merk. Denk bijvoorbeeld aan de driepoot waar je jouw Dutch Oven aan kan hangen en boven open vuur kan bakken. Of de Petromax Rocket Stove, een efficiënte houtbrander waar je gemakkelijk je Dutch Oven of Skillet op kan plaatsen. En wat te denken van de Loki 2, een multifunctionele houtkachel die te gebruiken is als kooktoestel maar ook als tent-, of tuinkachel. En zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. De producten van dit merk maken het buiten koken echt een stuk mooier. Kijk maar eens naar alle accessoires en breidt je BBQ arsenaal nog meer uit!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 641 reviews.
Winkelwagen