skip to Main Content

Kamado Joe

Kamado Joe modellen

Het merk Kamado Joe komt uit Amerika en is in 2008 begonnen als tegenhanger van Big Green Egg. Het moest completer, innovatiever en goedkoper. De productie ligt in China en een Kamado Joe is een vrijwel compleet startklare kamado. Het merk kent 3 maten en een aantal variante. Een budgetmodel, een tussenmodel en een topmodel. Kom naar The Fire Station voor meer informatie.

Wil je liever online shoppen? Dat kan bij onze webwinkel Kamado Express. Klik op de afbeelding of de knop en je wordt doorgestuurd.

Of Stel je eigen Kamado Joe samen met de Kamado express konfigurator

Je Kamado Joe zelf samenstellen

Kamado Joe bbq varianten

Kamado Joe heeft een compact model, een medium model en een reus. Dat is het assortiment van dit model in een notendop. Maar sommige modellen hebben meerdere varianten. We lichten ze even toe:

  • Joe Junior: Het compacte model, het rooster heeft een diameter van 33 centimeter. Deze kamado is dan wel klein, maar zeker niet minder functioneel! Zo kun je hem super makkelijk meenemen naar het strand of naar een feestje. Met dit model kun je barbecueën waar je maar wil. Hoe gaaf is dat!
  • Classic 1, Classic 2 en Classic 3: Dit is het medium model met verschillende varianten. De Classic 1 is het ideale instapmodel, met een grilloppervlakte van 46 centimeter is deze kamado geschikt voor het hele gezien.De Classic 2 is de meest verkochte Kamado Joe bbq. Dit komt door de goede prijs – kwaliteit verhouding. Deze relatief voordelige kamado is groot genoeg om complete maaltijden op te bereiden.

    De Classic 3 heeft alle details die de Classic 2 ook heeft, maar dan met nog meer innovaties. Zo heeft deze variant onder andere de SloRoller en een groot onderstel met ruimte voor je accessoires

  • Big Joe 3: De naam zegt het al, dit model is BIG.De Big Joe 3 is de grote broer van de Classic 3. Zo heeft dit model dezelfde innovaties, maar dan Bigger! Met een grilloppervlakte van 61 centimeter kun je de hele straat uitnodigen om te barbecueën.

Breid je barbecue uit!

Alle Kamado Joe’s worden geleverd met bijpassende accessoires die je nodig hebt om te grillen. Dat is natuurlijk super! Maar je kunt jouw BBQ nog verder uitbreiden om echt het maximale uit jouw Joe te halen. Zo beleef je de perfecte pizza ervaring met de DoJoe, een eersteklas pizzaoven. Voeg hier de pizzaschep en pizzasnijder van dit merk aan toe en je pizza ervaring is compleet!

En zo heeft dit merk nog veel meer accessoires waarmee je jouw Kamado Joe BBQ uitbreidt, maar ook geschikt zijn voor andere kamadomerken. Bekijk ze eens in onze webshop Kamado Express.

De waardering van firestation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 171 reviews.
Close search
Winkelmand