Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Kamado Joe modellen

Alles van KAMADO JOE BIJ GOLD DEALER THE FIRE STATION

Het merk Kamado Joe komt uit Amerika en is in 2008 gestart. Het merk wilde een alternatief bieden op Big Green Egg maar dan completer, innovatiever en goedkoper. De productie ligt daarom in China en elke Kamado Joe is een complete startklare kamado-set. Het merk kent 3 modellen waarvan de Classic 2 de meest verkochte is. De Classic 1 is het budgetmodel en het topmodel is de enorme Big Joe 3. Shop online of bezoek The Fire Station voor meer informatie.

Kamado Joe Gold Dealer
Classic 1
Classic 2
Classic 3
Big Joe 3
Big Joe
Kamado Joe Konnected Joe
Konnected Joe

Kamado Joe modellen

Kamado Joe heeft een compact model, een regulier model en een gigant. Dat is het assortiment van dit model in een notendop. Maar sommige modellen hebben meerdere varianten. We lichten het graag toe:

Joe Junior

Het compacte model, het rooster heeft een diameter van 34 centimeter. Deze kamado is dan wel klein, maar zeker niet minder functioneel! Zo kun je hem super makkelijk meenemen in de camper of naar een feestje. Met dit model kun je barbecueën waar je maar wil. Hoe gaaf is dat?

Classic 1, Classic 2 & Classic 3

Dit is het large model met verschillende varianten.

De Classic 1 is het ideale instapmodel, met een rooster-oppervlakte van 46 centimeter is deze kamado geschikt voor het hele gezin.

De Classic 2 is de meest verkochte Kamado Joe BBQ. Dit komt door de goede prijs – kwaliteit verhouding. Deze kamado is groot genoeg om complete maaltijden op te bereiden.

De Classic 3 heeft alle details die de Classic 2 ook heeft, maar dan met nog meer innovaties. Zo heeft deze variant onder andere de SloRoller, een kolenmand, een verbeterd onderstel en een 3-laags kooksysteem.

Big Joe & Big Joe 3

De naam zegt het al, dit model is BIG. De Big Joe is de grote broer van de Classic 2 en de Big Joe 3 is de grote variant van de Classic 3. Zo heeft dit model dezelfde innovaties, maar alles is Bigger! Met een grilloppervlakte van 61 centimeter kun je de hele straat uitnodigen om te barbecueën.

Breid je kamado joe uit!

Alle Kamado Joe’s worden vrij compleet geleverd met bijpassende accessoires die je nodig hebt om te grillen. Dat is natuurlijk super! Maar je kunt je kamado nog verder uitbreiden om echt het maximale uit jouw Joe te halen. Zo beleef je de perfecte pizza ervaring met de DoJoe, een heuse pizzaoven. Voeg hier de pizzaschep en pizzasnijder van dit merk aan toe en je pizza ervaring is compleet!

En zo heeft dit merk nog veel meer accessoires waarmee je jouw Kamado Joe uitbreidt, maar ook geschikt zijn voor andere kamado-merken. Bekijk ze eens in onze webshop.

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 641 reviews.
Winkelwagen