Heel veel BBQ's onder één dak | Leerzame kamado workshops | Online én offline shoppen | De mooiste BBQ Shop van Nederland
Ga naar hoofdinhoud

Big Green Egg MiniMax

Compact maar compleet!

De Big Green Egg MiniMax is het meest compacte model van de Big Green Egg modellen en is maar 7 centimeter hoger dan de Big Green Egg Mini, maar heeft in totaliteit een veel groter grilloppervlakte. Met een grilloppervlakte van 33 centimeter is hij vergelijkbaar met de Big Green Egg Small. Met dit formaat heb je voldoende ruimte om tot 4 personen te grillen.

Toont alle 3 resultaten

Big Green Egg MiniMax: Klein maar indrukwekkend!

Het formaat van deze kamado is misschien niet zo indrukwekkend, maar de prestaties wel! Daardoor is deze kamado het perfecte formaat wanneer je een klein (stads)tuintje hebt of een balkon. Met een kookoppervlak van 33 centimeter heb je voldoende ruimte om voor ongeveer 4 personen te grillen. Ideaal voor thuis of in een professionele keuken. Deze kamado wordt namelijk regelmatig in restaurants gebruikt!

De ideale tafelgrill

Vanwege het formaat van de MiniMax is deze ideaal om als tafelmodel te gebruiken. Als je hem op tafel plaats raden we wel aan om er een steen of houten plaat onder te leggen, je wil natuurlijk geen brandschade aan je meubels. De MiniMax heeft maar een gewicht van 35 kilo en is daardoor uitermate geschikt om mee te nemen naar het park of een picknick. Dankzij de meegeleverde EGG carrier kun je jouw nieuwe groene vriend overal mee naartoe nemen. Voortaan gaat de Big Green Egg MiniMax lekker met je mee naar de camping of op de boot!

Mogelijkheden op de MiniMax

Op deze kamado kun je alle technieken toepassen die je ook op een grotere kamado kan. Denk aan grillen, roken, stomen, bakken of low ‘n slow bereidingen, het kan allemaal! Ben je benieuwd wat deze kamado allemaal voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op met The Fire Station via telefoon, chat of mail. Er zit altijd een BBQ expert op je te wachten om je te helpen met al je vragen over deze bijzondere kamado! Liever de Big Green Egg MiniMax in het echt bewonderen? Kom dan een keer langs in onze BBQ shop in Kaatsheuvel!

Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
Alaaf!
I.v.m. carnaval is de winkel op 10 februari gesloten.
🎉🎉🎉
De waardering van firestation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 676 reviews.
Winkelwagen